- Konu Sahibi melekgulus
-
yuregınesor ve turamıt haklısınız yorumlarınıza katılıyorum
ben o resımlerden rahatsızlıgımı dile getırıcem ve ben soylemeden hemen kendısı silmesi lazım ancak ozaman içim rahatlar...
tamam benı sevıyor ama daha gencken o kızı bır baska sewmıstır ama suan bana saygısından resımlerı yok etmesı lazım..
kızlar bırde bende bı garıplık mı var bılmıyorum hem ıcıme sınmıyor kendı kendıme ofkelenıyorum ama ınsanların ozelıne anısına karısmakta ayıbıma gıdıyor sankı...
acıkcası ben olsam kavga cıkarırım vs yazan bayanların huylarına ozenıyorum keske bende karsımdakılere ısteklerımı bukadar aksedebılseydım nazımı gecırtebilseydım ben kırmıyım ayıp olur dıye kendımı mahvedıyorum
kızlar bırde bende bı garıplık mı var bılmıyorum hem ıcıme sınmıyor kendı kendıme ofkelenıyorum ama ınsanların ozelıne anısına karısmakta ayıbıma gıdıyor sankı...
acıkcası ben olsam kavga cıkarırım vs yazan bayanların huylarına ozenıyorum keske bende karsımdakılere ısteklerımı bukadar aksedebılseydım nazımı gecırtebilseydım ben kırmıyım ayıp olur dıye kendımı mahvedıyorum
bende buna akıl sır erdiremem arşiv yapar gibi saklarlar ne alakaysa bana saçma gelır ve ben olsam üzerinde dururdum.. demek o her o usb yı taktığında benı hayallerınde aldatıyor! Birde bunu 2 yıl sonra gördünüz :S Kısacası sindirememkte haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?