• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce onun çaldığı yere bir erkekle gitmelimiyim

Otur oturdugun yerde öyle basit karakterli biri icin seviyeni düsürme o kendisine yakismiyani yapmiyor bari sen yapma.
Kendisi böyle yaparak zaten seni baskalarinin eline birakmis oluyor illa seni biriylemi görüp pisman olmali?

Kendinizi küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz.
Sizi aldatan adamın peşinden koşuyor konumuna düşersiniz.

Otur oturdugun yerde öyle basit karakterli biri icin seviyeni düsürme o kendisine yakismiyani yapmiyor bari sen yapma.
Kendisi böyle yaparak zaten seni baskalarinin eline birakmis oluyor illa seni biriylemi görüp pisman olmali?
Kızlar ben sadece bir kerelik benim yaşadığımı yaşasın istyrm ben ailemi bırakıp gelmişim senden başka erkeklerde var demek amacim

Kızlar ben sadece bir kerelik benim yaşadığımı yaşasın istyrm ben ailemi bırakıp gelmişim senden başka erkeklerde var demek amacim

Yasadigini yasamasina gerek yok canim sen kendine yakisani yap seni bir erkekle degil seni mutlu ve rahat görmesi lazim yanina yakisan biriyle görürse anlar o yaptigi hatayi alt tarafi yakisikli biriyle degil tam tersi basit bile bulabilir
öyle biriyle takilirsan.

Kizlar 3 senelik sevgilim vardı iki hafta önce şiddetli kavga ettik. BAna bağırdı başka kızlarla konusuyordu. Gururum incindi ağladım. Ağlama sebebim nasıl böyle kör olduğumdu. Ve bir fırsat kendisi müzisyen yarın çaldığı yere ondan daha yakışıklı bir erkekle gitsem içim belki sogur . Hem gerçekten seviyorsa o çocukla bırakmaz beni
Ha sen baska erkekle gideceksin o da senin pesinden kosacak oyle mi? Hayal dunyan cok guzelmis canim gule gule kullan

Gitte sizi nasil mahvettigini, caresizlikten neler yaptiginizi gorup sevinsin.

Siz böyle yapınca "Hemen birini bulmuş bu zaten şöyle böyleymiş" diyecek biraz üzüldüyse de vicdanını rahatlatırsınız ondan intikam almış olmasssın . Seni anlıyorum bence fake bir hesaptan kendinizi belirtip tüm masumiyetinizle bir mesaj yollayın sonra da siz onu her yerden engelleyin yüzünüzü görememesi en büyük ceza ona eğer seviyorsa sevmiyorsa da zaten onun için uğraşıp bu duyguları bitirmeyin ilerde sevdiğiniz erkeği sahiplenemessiniz kendinize bunu yapmayın bırakın gitsin yolunuza bakın emin olun size ilerde ulaşacak ve af dileyecek en büyük ceza budur ona. Bence yapmayın

Oofff hayat dizi seti değil ya.
Türk erkeği bu yavrum, onlar her halti yerler ama kız yapamaz. O aldatır, başka kıza bakar ama sen ayrıldıktan sonra bile olsa yaparsan kaybettiğine uzulecegine eline başka el değdi artık yoldan çıktı, ortalığa kaldı der önüne bakar. Mantaliteleri bu hepsinin, sen sevdiğinde bir ordunun eli değseo adama gözünü kapatır kabullenirsin ama o kabul etmez. Bilmem anlatabildim mi?
Bu tur numaralar başa milletlerin erkeklerde belki tutar da bunlarda ters teper.

cocukta bsey yapmis olursun..bde hepten sogur senden.ayrica aramiyo sormuyo dmi? niye boyle seylerle ugrasiyosun.ne hali varsa gorsun..hayatina bak..

Bence yeni çocuğu getirip onun gözüne sokmaya çalışman onu hala önemsediğinin bir kanıtı olur. Aklı hâlâ bende der sevinir. Rastgele göreceği bir şekilde, sosyal medya fotoğrafları gibi bir şeyden olsa belki daha inandırıcı olur.

git nolcak ya hiç umursamaz bozulduğun yanına kalır
yada geceyi ya karakolda ya hastanede geçirirsiniz

Back
X