- 8 Mayıs 2019
- 315
- -20
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
Sertifikadan bahsetmediler. Ama 1 ay da çok kısa bir süre gibi geldi bana. Üstelik haftada 2 günmüş. Bir de önden para istemeleri de biraz şüphelendirdi.Kurs gibi bir şey muhtemelen. Ama iş garantisi yoktur diye düşünüyorum. Sertifika falan verecekler miymiş kurs sonunda?
Bir dolandırıcı kokusu da almadım değil ama.
Yani ön muhasebe bir iki ayda öğrenilir çok zor değil. Ama yine de iyi araştırın.Sertifikadan bahsetmediler. Ama 1 ay da çok kısa bir süre gibi geldi bana. Üstelik haftada 2 günmüş. Bir de önden para istemeleri de biraz şüphelendirdi.
Dolandırıcı diye düşündümDün akşam sahibinden com da iş ilanlarına bakarken yetiştirilmek üzere muhasebe personelleri ilanını gördüm. Sonra başvuru yaptım. Hemen bu sabah aradılar. Bugüne randevu oluşturdular. Gittim görüştüm. Evine en yakın bir firmaya yönlendiriyorlarmış 1 ay eğitim veriyorlarmış sonra muhasebe elemanı olarak devam ediyormuşum. Sonra bu verdiğimiz eğitimin bir kısmını siz bir kısmını da firma karşılıyor. Sizin ödemeniz gereken 5.500 tl gibi bi rakam olur dediler. Sonra paranın bir kısmını şimdi bir kısmını da eğitime geldikten sonra ödersin dediler. Önden para istemeleri normal mi? Sizce güvenilir mi?
İnternette araştırın biraz kesin şikayet eden vardır dolandırıcıdırDolandırıcı diye düşündüm
Sahibinden.com da ilanı gördüm. Başvuru whatsapp üzerinden oluyormuş. Ordan başvurdum. Sonra sabah farklı bir numaradan aradılar. Bu gidip görüştüğüm yer bir apartmanın içinde özel eğitim kursu. Ordan beni evime yakın bir firmaya yönlendiriyorlarmış. Ben de orda 1 ay eğitim görüyormuşum. Sonra orda bana iş veriyorlarmış.İşyeri adını internetten araştırdınız mı? yorumlar, sikayetvar vs... Ve işyerinin kendi numarasından mı ulaştılar size?
Sahibinden.com da ilanı gördüm. Başvuru whatsapp üzerinden oluyormuş. Ordan başvurdum. Sonra sabah farklı bir numaradan aradılar. Bu gidip görüştüğüm yer bir apartmanın içinde özel eğitim kursu. Ordan beni evime yakın bir firmaya yönlendiriyorlarmış. Ben de orda 1 ay eğitim görüyormuşum. Sonra orda bana iş veriyorlarmış.
Dün akşam sahibinden com da iş ilanlarına bakarken yetiştirilmek üzere muhasebe personelleri ilanını gördüm. Sonra başvuru yaptım. Hemen bu sabah aradılar. Bugüne randevu oluşturdular. Gittim görüştüm. Evine en yakın bir firmaya yönlendiriyorlarmış 1 ay eğitim veriyorlarmış sonra muhasebe elemanı olarak devam ediyormuşum. Sonra bu verdiğimiz eğitimin bir kısmını siz bir kısmını da firma karşılıyor. Sizin ödemeniz gereken 5.500 tl gibi bi rakam olur dediler. Sonra paranın bir kısmını şimdi bir kısmını da eğitime geldikten sonra ödersin dediler. Önden para istemeleri normal mi? Sizce güvenilir mi?
Sahibinden.com da ilanı gördüm. Başvuru whatsapp üzerinden oluyormuş. Ordan başvurdum. Sonra sabah farklı bir numaradan aradılar. Bu gidip görüştüğüm yer bir apartmanın içinde özel eğitim kursu. Ordan beni evime yakın bir firmaya yönlendiriyorlarmış. Ben de orda 1 ay eğitim görüyormuşum. Sonra orda bana iş veriyorlarmış.
Üstüne bi 2-3 bin katınca malimüşavir yardımcılığı eğitimi alırsınız güvenilir siteden. Online eğitim. Sertifikada veriyorlar. Sahibindene güvenmeyin iş konusunda.Dün akşam sahibinden com da iş ilanlarına bakarken yetiştirilmek üzere muhasebe personelleri ilanını gördüm. Sonra başvuru yaptım. Hemen bu sabah aradılar. Bugüne randevu oluşturdular. Gittim görüştüm. Evine en yakın bir firmaya yönlendiriyorlarmış 1 ay eğitim veriyorlarmış sonra muhasebe elemanı olarak devam ediyormuşum. Sonra bu verdiğimiz eğitimin bir kısmını siz bir kısmını da firma karşılıyor. Sizin ödemeniz gereken 5.500 tl gibi bi rakam olur dediler. Sonra paranın bir kısmını şimdi bir kısmını da eğitime geldikten sonra ödersin dediler. Önden para istemeleri normal mi? Sizce güvenilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?