Hayırlı olsun canım pozitif görünüyor. Bende aynı böyle görüp kanda 111 sonucunu aldım
En belirgin özelliklerden biride regl sancısı zaten. Bende 3 gün kaç kere regl oldum diye tuvalete koştum. Bence test verin derim çünkü varsa ona göre dikkat edersinizReglim 2 gün gecikti yalnızca ama regl sancılarım var fazlası ile o yüzden çok arada kaldım
Kan verene kadar o inanamama durumu devam ediyorÇok şaşkınım 2 gün gecikme genelde de olabiliyor o yüzden çok ümitli yapmadım testi sadece göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet vardı o çok garip geliyordu. Akşam tekrar test yapayım hala tam olarak inanamıyorum
Güzel haberlerini bekliyoruzteşekkür ederim, umarım öyledir. Tüylerim diken diken
Laboquick test asla yanılmaz silikte olsa var canım normal test olduğu için daha silik çıkması çok normal
test oncomed diye bir markaya ait sabah dayanamadım kan testi verdim içim içimi yiyor gerçekten ben çok telaşlıyım sanırım yerimde duramıyorum yok diye gözlerim sürekli dolu dolu çok zor bir bekleyişşmişLaboquick test asla yanılmaz silikte olsa var canım normal test olduğu için daha silik çıkması çok normal
Erken gebelik testi diğer testlere göre daha hassas ve daha düşük beta değerlerinde çizgi çıkarıyor kaset testler daha yüksek betada ikisinde de çizgi var daha çok küçük sanırım ama :)dün yaptığım erken gebelik testi bugün bunu yaptım bu normal test ama çok daha silik bir çizgi çıktı kafam çok karıştı yorumlarınızı alabilir miyim?
Görünüş olarak laboquick teste çok benzettim ama normal kaset test ile erken test aynı koyulukta çok ilerleyen zamanda denk geliyor. Hassasiyet aralıkları çok farklı. Ama iki testte birden var şimdiden hayırlı olsun canımtest oncomed markaya ait
test oncomed diye bir markaya ait sabah dayanamadım kan testi verdim içim içimi yiyor gerçekten ben çok telaşlıyım sanırım yerimde duramıyorum yok diye gözlerim sürekli dolu dolu çok zor bir bekleyişşmiş
ya bilmiyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum kendimi çok tuhaf hisseediyorum işteyim sürekli ağlayasım var kendime hakim olamıyorum. kan sonucumda negatifi görürsem çok üzülücem sanırımErken gebelik testi diğer testlere göre daha hassas ve daha düşük beta değerlerinde çizgi çıkarıyor kaset testler daha yüksek betada ikisinde de çizgi var daha çok küçük sanırım ama :)
ahhhh inşallah dediğiniz gibidir ben zaten çocuklara aşığım bütün arkadaşlarımın bebeklerine ölüyorummm. Ama işte insan böyle bir şeyle karşılaşınca aslında ne kadar çok istediğini ne kadar hazır olduğunu görüyormuşGörünüş olarak laboquick teste çok benzettim ama normal kaset test ile erken test aynı koyulukta çok ilerleyen zamanda denk geliyor. Hassasiyet aralıkları çok farklı. Ama iki testte birden var şimdiden hayırlı olsun canım
Çıktı mı canım sonuç?ahhhh inşallah dediğiniz gibidir ben zaten çocuklara aşığım bütün arkadaşlarımın bebeklerine ölüyorummm. Ama işte insan böyle bir şeyle karşılaşınca aslında ne kadar çok istediğini ne kadar hazır olduğunu görüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?