Sizce pozitif mi?

Bileran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
397
261
103
merhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyordum burayı yazmak şimdiye nasipmiş. Bat tarihim 26 eylül ama ağrım vardı şüphelendim test yaptım hafif çizgi çıktı ama var mı gebelik yok mu?

hayırlı olsunn,bu benimkinin aynısı nerdeyse:)
inşallah vardır canım,açtığım konuya bir göz at canım orda arkadaşlar yorumda bulundular.
kan testi olmadan tabi kimse net birşey söyeleymiyor varsa imkanın çok merak ta ediyorsan yaptır rahatla derim

Teşekkür ederim bende emin olamıyorum ki kimseye de soramadım hemen buraya yazayım dedim. Senin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Merhaba canım ben lab.teknisyeniyim o cubuklara fazla ınanma çünkü yalancı pozitiflik verebiliyor eger imkanın varsa kan tahlili yaptırmanı öneririm inşallah hamilesindir ve allah tüm isteyenlere verir inşallah hayırlı saglıklı bır evlat..

Hayirli olsun Annesi kan tahlili yaptır beta değerini takip et sağlıkla gelsin inşallah

Benımde ılk yaptığımda böyle çıkmıştı 3 gün geçıkmişti kan testı yaptırdım hemen hcg 97.54 çıktı sende kan testı yaptır mutlaka

Evet pozitif görünüyor ins dokyordan da bu güzel haberi duyar sağlıklı dogurursun

Hepinize teşekkür ederim bugün yoğunluktan yaptırmaya fırsatım olmaz ama cuma kan testi yaptırırım inşallah güzel haberler alır sizlere de veririm

Canım bu testler yanlışlıkla negatif oluyo ama yanlışlıkla pozitif olmuyo sadece bu sitede gördüğüm kadarıyla hormon tedavisi gören kadınlarda şahit oldum. Klomen vs ilaç kullanmıyorsan hayırlı olsun benim de böyle silik çıkmıştı ilk zamanlar, hatta ilk testim hayalet çizgiydi bu kadar bile değildi.

canım var gibi inş. benimde böle çıkmıştı gün geçtikçe koyulaştı hemen kan baktır :) hayırlı olsun

Hanımlar bugün baktırdım kan sonucum beta hcg 477 eğer ki sağlıklı şekilde ilerlerse haftaya çarşamba keseyi görebilecekmişim Allah isteyen herkese versin. Yalnız doktor iki gün sonra gel bakalım falan demedi sizce iki gün sonra gene kana baktırsam mı ?

Canım gönlün rahat eder baktır takip et istersen hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…