Saol canımtebrıkler
:)
Saol canım inş sağlıkla kucağıma alirim allah sanada en kısa zamanda versintebrik ederim canım bütün süreçlerini sorunsuz yaşarsın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur :) bizlere de nasip olur amin
Saol canım yaptiricam da 29 ekim tatilinde her yer :) amin inş sizede nasip etsin allahTebrikler siz yine de gidin kan testi yaptırın rabbbim en kısa zaman da hayırlısını bizlere de nasip etsin
Saol canım inş sağlıkla kucağıma alirim allah sanada en kısa zamanda versin
Amin inşallah en kısa zaman da rabbim olmayan herkese versinSaol canım yaptiricam da 29 ekim tatilinde her yer :) amin inş sizede nasip etsin allah
Bizim ilk denemede tuttu valla :) inş sizinde tutmuştur bebegimamin canım inşallahh Allah razı olsunn bu ay beklemedeyim bakalım şu 10 günde geçsinde test yapıcam
Bizim ilk denemede tuttu valla :) inş sizinde tutmuştur bebegim
Gözün aydin canim, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)Kızlar az önce test yaptimm ve sonuç sanırım hamileyimm
Amin canım saol darısı başına :)Gözün aydin canim, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)
Bende önceden hamile kalmistim aldırmak zorunda kaldım canım bu sefer allah nasip ederse dogurucam :)maşallahh size canım bende 2 kez hamile kaldım ilkinde tutmuştu ikiside oyüzden umutluyum bu ay ama beklemek çok zor :)
inşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :)Bende önceden hamile kalmistim aldırmak zorunda kaldım canım bu sefer allah nasip ederse dogurucam :)
Amin bbgmm darısı başına :) allah sanada sağlıklı sihatli hayırlı bi evlat nasip etsin insinşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :)
Amin Allah razi olsun :)Amin canım saol darısı başına :)
İlk benmi gördüm hayırlı olsun tekrarKızlar az önce test yaptimm ve sonuç sanırım hamileyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?