Saç Uzatma Yöntemleri sizce saclarim 1.5 ayda nasil uzamis?( resimli

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
saclarima duzenki olmasada bakim yapiyorum.bazi karisik yaglari bi kac haftada bir suruyorum.2 haftadir aloe vera samouani kullaniyorum.arada birde kendi yaotigim samouani. sizce saclarim nasil uzamis;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saclarima duzenki olmasada bakim yapiyorum.bazi karisik yaglari bi kac haftada bir suruyorum.2 haftadir aloe vera samouani kullaniyorum.arada birde kendi yaotigim samouani. sizce saclarim nasil uzamis;)

fotoğraf görseydik yorum yapabilirdik belki:1:

fotoğraf görseydik yorum yapabilirdik belki:1:

yalnislikla kobu ac tusuna bastim.hemen eklicem simdi.ozur dilerim:)

bumlarda resimler

Eklentiler

• $1402074171648.webp
    $1402074171648.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 185
  • $1402074191246.webp
    $1402074191246.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 211
  • $1402074213074.webp
    $1402074213074.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 191
  • $1402074234133.webp
    $1402074234133.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 184
benim dogal sac rengimi boya yapmaktan ilk defa goruyorum.hep siyah voyaylar boyardim.siyah bana yakisiyor.en som evde kendim kumral rengi denemek icin ufrastigim saclarimi yaktim.ve ondan bi kac ay once ve daha 5 ay oncesinde tekrar kuafor kurbani olan saclarim suan cenemin altinda..kendi sac rengim ne anlamadim yemin ederim.boyamicam artik.kendi rengi ciksin.ama guneste cok turuncu kizil var golgede sanki kumral tonu kahve gibi bisey cozemedim.bu rengi bilen varmi acaba:)

özür dilenecek bir şey yok, bekliyoruz:ssz::1:

bu arada bi tek bekleyende sizsiniz:)kimse yorum atmadi:(

bu arada bi tek bekleyende sizsiniz:)kimse yorum atmadi:(

benim ayağım uğurludur,gelirler birazdan,bak benden önce biri yorum yapmış bile:9:

bana az uzamış gibi geldi

sizin saclariniz ortalama ne kadar uzuyor..ben dusundum normal bir uzamadan fazla gibi

benim ayağım uğurludur,gelirler birazdan,bak benden önce biri yorum yapmış bile:9:

ne dusunuyorsunuz? :)

öncesi sonrası şeklinde koymadınız mı,anlayamadım ki...

diplerde renk acik olan kisim kendi sacim boyali oldugu icin anlasilir diye dusundum

uzun saclarimi cok ozluyorum.hamileligimde kisaydi ensemde kizimn ilk dogum gununde gogus uzerine gelmisti..sonra dumduz kestirmek adina katlaribdan dolayi gecrn yaz gogus ustinde kalmisti..ama kuafor kurbami oldum...simdi hemen uzasin istiyorum.kisa sac sevmiyorum..bem kendimce yaptigim seyleri uyguluyorum.aslinda faydasini gordugumu dusunuyorum diplere bakinca iyi bi uzama gibi geldi ama cm olarak olcmedim.bir bucuk ay once tekrar siyaha boyadim yeniden.dip rengim acik diye anlasilir dusundum

diplerde renk acik olan kisim kendi sacim boyali oldugu icin anlasilir diye dusundum

tamam boya ile ilgili mesajınızı şimdi gördüm, saçınızı en son ne zaman boyadınız, 1,5 ay önce mi, öyleyse uzamış. fotoğraf parlaklığı değilse saçınız sağlıklı görünüyor.

tamam boya ile ilgili mesajınızı şimdi gördüm, saçınızı en son ne zaman boyadınız, 1,5 ay önce mi, öyleyse uzamış. fotoğraf parlaklığı değilse saçınız sağlıklı görünüyor.

sacim saglikli ama uclari kuru himdistan cevizi yagi iyi geliyor ac olan renk te kendi rengim ama bu ne renk sacim hic bilmiyorym.evet bir bucuk ay once boyadim siyaha kemdi rengim cikti diplerden ben onlara bakarak anliyorym ne kadar uzadigini;)

bu nasıl bir fotoğraf cekmektir yav:52:

banada tuaf geldi ama isik yansimasi olmasin dip renk tam gozuksum diye:) :) :)

Back
X