- 9 Ocak 2020
- 204
- 144
- 53
- Konu Sahibi komiklikyapma
-
Ne biliyim herkes kimse gelmese de seriyo süslüyor kaynana felan bakar diye biseyler yaoiyo yaGötürülüp yerleştirilecek eşyalar neden süslenirdi ki zaten?
Ben de senin gibi bir kafa yapısına sahibim, nerde sadelik var ben ordayım. Gösterişten hiç hoşlanmam. Bunun yanlış olarak algılanacağını da düşünmüyorumArkadaşlar çeyizlerim eve gidecek, herseyimi güzelce toplarladim hurçlara doldurdum, ama kolileyip süsleyip felan ugrasmadim. Malum koronadan zaten kimse gelip ceyizime bakmaya yada ceyizim gidiyo diye meraktan gelemeyecek. Sadece annemle götürüp yerlestiricez. Ama gorumcelerim felan acaba gelir bakarmi, kaynanam felan der mi sizce niye özenmemiş felan, sadece hurçla çeyiz götürülür mü? Süslemek mi lazim illa?
Bide ben hiç sevmem böyle gôsterişi neyi, baksınlar mükemmel olsun kafasında degilim pek. Çok düz bir kafa yapim var, yani gelin gibi degil kendimi yeni eve tasiniyo gibi hissediyorum, sadece dışarıdan garip mi durur bu diye merak ettim.hic ceyiz işinden de anlamam.
Ceyiz gostercem demedim ki? Yani cokmu özensiz derler hurclarla götürsem benim kafa yapim bu, niye ugrasiyim diye düşündüm, ama çeyiz deyince hep süslu koliler gördüm her fotografta. Onu soruyorum.Çeyiz gösterme mi kaldı sene olmuş 2020. Annem yapmış en son
Acaba ben mi yazamiyorum siz mi anlamiyosunuz? Herkesin ceyizi süslü gidiyo, bu zorunluluk mu acaba diye soru soruyorum. Yani adet mi bu özensiz mi gözükür hurcla diye sorunsoruyorum? Bilmiyorum çünkü soruyorum.Sunum ayssss ne boyle gereksiz islerle ugrasiysunuz tecere tava birde yorgan yiginindan olusan normal ev esyalarinin neyi süslenir
Bana çok komik geliyo kurdelalı papyonlu kutular. Aldığınız şeyleri kutuları ve valizlerle taşırsanız daha şık olur. Kutu kurdelesi yapan kesime bakmayın değişik Bi güruh onlar genelde eğitimsiz veya evlilik meraklısı oluyo. Sade en klasıdır benceCeyiz gostercem demedim ki? Yani cokmu özensiz derler hurclarla götürsem benim kafa yapim bu, niye ugrasiyim diye düşündüm, ama çeyiz deyince hep süslu koliler gördüm her fotografta. Onu soruyorum.
Bende o kafadayim yani suslemek sacma geliyor, ama gelenek mi ne biliyim bilgim yok merak ettim soruyum dedimBana çok komik geliyo kurdelalı papyonlu kutular. Aldığınız şeyleri kutuları ve valizlerle taşırsanız daha şık olur. Kutu kurdelesi yapan kesime bakmayın değişik Bi güruh onlar genelde eğitimsiz veya evlilik meraklısı oluyo. Sade en klasıdır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?