para kazanıyorsan tabiki de ödemen gerekalla alla ya suc mu olur tüh...hic cevrem yok.ama genis bi cevreye hitap etcemi.sanmiyorum bi iki kas biyii alcam sac yaptirmaya geleen olmaz muhtemeelen binadakiler hep yaslinkesim kasa biyiga gelirler bunun icin vergi odemek mi gerek yaw hic bi bilgim yok gerci bu islerden
maliyeye sorucampara kazanıyorsan tabiki de ödemen gerek
yazimda aman aman bi kusur yok şu sitede turkce kurallarini nakadar takinti yaptiniz ya kucucuk telefonla yaziyoruz acele yaziyoruz belki bi ii ki hata olabilir giriptw turkce kursuna gidin falan yazmaya ne gerek var ya illa bi kucumseme tavirlari herkez de ..rasiz olan okumasinevde boş boş durmak istemiyorsanız bi türkçe kursuna gidin lütfen.
yani aslinda kadinlara cazip gelir boyle seyler degilmi? esim yuzunden suan harekete baslayamadim bosuna bekliyorum bakalimSahsen ben isterdim .alt katimda ust katimda yada yan binamda oyle bi imkan cokta iyi olur .isini iyi yaptiktan sonra cevrendekiler gelse ilk basta sonra baya genisler.
hadi yaa oylemi biraz ayrintili anlatirmisin canim evin odasini mi duzenlemis cok.mu giden oluyodu kiza..bende hatirliyorim.annem bizi bi eve goturuyodu giris de 2 tane sandalye ayna vardi orda sac kesiyodu bi abi...simdi noldu hic bilmiyorumBen küçüklüğümde böyle bir yere giderdik annemle sonra kız köşeyi döndü dükkan açtı şimdi ilçenin en çok tercih edileni
yani aslinda kadinlara cazip gelir boyle seyler degilmi? esim yuzunden suan harekete baslayamadim bosuna bekliyorum bakalim[/QUOTE
Esin kabul etcek mi bide o var tabi.
Tanimadigimiz insanlar gelcek felan deyip istemeyebilir.
Benim surekli kuafore gitmeye zamanim yada uygun bi vaktim olmuyor cocuklarrdan dolayi.ya da bazi bayanlar gidemiyor benim durumum da olanlar icin kuafore gidemeyenler icin iyi fikir.
yazimda aman aman bi kusur yok şu sitede turkce kurallarini nakadar takinti yaptiniz ya kucucuk telefonla yaziyoruz acele yaziyoruz belki bi ii ki hata olabilir giriptw turkce kursuna gidin falan yazmaya ne gerek var ya illa bi kucumseme tavirlari herkez de ..rasiz olan okumasin
Bir odasını kuaför gibi yapmıştı tek masa, malzemeleri de vardı. Çoğunlukla kaş bıyık kesim eğer müsaitse abiye saç filan da yapıyordu iki kişi filan olunca. Tabi küçük bir ilçede kimse art niyet güdüp şikayet etmemişti sonuçta o da parasını denkleştirince dükkan açtı herşey yasal olacak şekilde.hadi yaa oylemi biraz ayrintili anlatirmisin canim evin odasini mi duzenlemis cok.mu giden oluyodu kiza..bende hatirliyorim.annem bizi bi eve goturuyodu giris de 2 tane sandalye ayna vardi orda sac kesiyodu bi abi...simdi noldu hic bilmiyorum
ben cesaret gelmesi acisindan sadece ufacik.bir adim icin baslamak istiyorum.bu ise canim boyle yapanlari okuduukca cesaretim geldi simdide esimle ugrasiyirum...acaba o kizkendini nasil gelistirdi bukafar baksana dukkan acicak kadar guveni gelmis ..eger boyle ilerletebilirsem.mutlaka dukkanimi da acarim.Bir odasını kuaför gibi yapmıştı tek masa, malzemeleri de vardı. Çoğunlukla kaş bıyık kesim eğer müsaitse abiye saç filan da yapıyordu iki kişi filan olunca. Tabi küçük bir ilçede kimse art niyet güdüp şikayet etmemişti sonuçta o da parasını denkleştirince dükkan açtı herşey yasal olacak şekilde.
pek hatirlayamadim canim:) ama simdii bazen goruyorum kura verilir matematik falan diye heryere asiyirlar kisisel olarak evlerinde kurs veriyolar heraldeAklima ne geldi:) bilgisayarla yeni tanistigimiz donemlerde millet camina yazi asmiyomuydu.cikti felan almak icin.
Yada terzilik yapanlar.
ben gecim.slklntisi cekiyorum.turkce kursa gitcek luks bi hayatim.yok 2 yl 3 tl lerle is. yapmaua kalkisiiyorum siz turkce egitimden bahsediyorsunuz..he birazda tatli uslupla da diyebilirdinizküçümseme değil samimi bi istekti benimki. aman aman kusur yok dediğiniz mesajlarda düzgün bikaç kelime var sadece. hem neden acele yazıyorsunuz? arkanızdan atlı mı kovalıyor? tane tane düzgünce yazabilirsiniz, çok zor bişey değil. açıp okuyorum, rahatsızsam dile getiriyorum. insanlar yardımcı olmak için burda. rahatsız olan okumasın tamamammıaaa gibi çocukça restlere gerek yok.
baslamadan once maliyeye danisicam canim sikayet halinde gerekli aciklamayi yaparimBiri şikayet ederse siz zarara uğrarsınız 3 5 kuruş kazanayım derken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?