Evimde kalmak istediğimi milyon kez söyledim her seferinde aklım sende kalıyor diye beni ailesine yada aileme postaladı. Konuşma tarzından rahatsız olduğumu söylediğimde özür diledi erkeklerin yoğun olduğumu bir meslek grubunda etkilendiğini söyledi ama düzelen birşey yok.evinde kalabilirsin. adama da açıkça söyle sen çalışıyosan ben de hamileyim ne bu tavır de.
Çok uzun yazıp milleti boğmak istemedim özetle eşim baya kabalaştı ve bende zaten ailesinin yanında yalnız hissediyorum kendimi daha çok ilgi beklerken bu tavrı kırıyor hani toz pembe bir hamilelik dönemi hayal ederken hepten hayal kırıklığına dönüştüDaha detayli ve duzgun yazar misiniz sorununuzu da anlamadim sorunuzu da anlamadm
Her ikiside oluyor iki ay önce suriyedeydi şimdi Doğuda bir yerde.Esinizin seyahatleri yurt ici mi yurt disi mi?
Oncelikle soyleyecegim sey sizinle ilgili; hamilesiniz ve karninizdaki bebege sorumlulugunuz var. Onu bu sekilde uzmeye strese sokmaya hakkiniz yok. Ilgi gostermiyorsa gostermesin siz de kendiniz icin yasayin siz de onu yok sayin ve emin olun gormezden gelinmek her insanin icini acitir esiniz buna zamanla tahammul edemez hale gelir ve ilgiyi arttirir sizi kaybetmemek icin. Siz sadece ve sadece bebeginiz onun sagligina odaklanin.mutlu olmanin yollarini arayinÇok uzun yazıp milleti boğmak istemedim özetle eşim baya kabalaştı ve bende zaten ailesinin yanında yalnız hissediyorum kendimi daha çok ilgi beklerken bu tavrı kırıyor hani toz pembe bir hamilelik dönemi hayal ederken hepten hayal kırıklığına dönüştü
Zaten beni kıranda bu madem beni bu süreçte yalnız bırakacaktı neden zorla ailesinin yanına gönderdi en azından kendi evimde özgürce yatıp dinlenebilirdim kendimi burda çok yalnız hissediyorum ama onun tavırlarına bakınca sanki hakkım olmayan bir ilgiyi istiyormuşum gibi oluyorOncelikle soyleyecegim sey sizinle ilgili; hamilesiniz ve karninizdaki bebege sorumlulugunuz var. Onu bu sekilde uzmeye strese sokmaya hakkiniz yok. Ilgi gostermiyorsa gostermesin siz de kendiniz icin yasayin siz de onu yok sayin ve emin olun gormezden gelinmek her insanin icini acitir esiniz buna zamanla tahammul edemez hale gelir ve ilgiyi arttirir sizi kaybetmemek icin. Siz sadece ve sadece bebeginiz onun sagligina odaklanin.mutlu olmanin yollarini arayin
Evlenirken hiç böyle olacağını tahmin etmiyorsunuz ben düzeni seven biriyim ama sürekli sırf gönlü olsun diye evimi bırakıp bir yere gidiyorum ve hala bu bir fedakarlık değilde olması gerekenmiş gibi bir dönüt alıyorum. Yani burda okuyorum daha kötü şartlarda evliliklerini yürütenler var tabi kimseyi yargılamıyorum ama bu kadarı bile benim için fazla geliyor.Ağır çalışmak saygısızlığın özürü olamaz. O zaman her ağır çalışan hıncını eşinden çıkartsın. Evde kalmak istiyorsanız kalın. O kadar aklı kalıyorsa işini değiştirip kendisi yerinde dursun. Ne o ya haftalarca aylarca başkasının evinde. Birde bebek olunca tam koas. Bebeklerde düzeni sever
İşte bir yanım sizin tam bu söylediklerinizi düşündüğü için ortada kalmış hissediyorumeşiniz asker yada polis sanırım..hamileyken herşey olabilir.öncelikle uzun süreli geri dönüşleri olan tepkiler koymayın.dönünceye kadar arama vs gibi.
bu hallerinin altındaki şey herneyse zamana bırakın, hayatınıza bakın.illaki çıkcakatır nedeni.
hamilelik, düzensiz cinsel yaşam (hem hamilelik kaynaklı hem görev icabı uzakta olmaktan kaynaklı), evinden uzakta olmak belki parasal sıkıntı vs... herşey etkileyebilir eşinizi,insanız sonuçta.
Büyük sorunlarınız yoksa kurcalamayın, üstelemeyin aradın aramadın diye..
İnatlaşmak değil niyetim zaten ama bende stresli bir ortamdayım durumumda malum onun araması gerekmez mi?Bence arayın.Allah korusun dünyanın bin türlü hali var sonra saçma bi inatlaşma uğruna çok pişman olabilirsiniz.
postaladı derken siz eşya mısınız? anlamadım.Evimde kalmak istediğimi milyon kez söyledim her seferinde aklım sende kalıyor diye beni ailesine yada aileme postaladı. Konuşma tarzından rahatsız olduğumu söylediğimde özür diledi erkeklerin yoğun olduğumu bir meslek grubunda etkilendiğini söyledi ama düzelen birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?