Sizce şans verilmeli mi

fnrbahce123

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
277
En iyi cevaplar
1
48
13
Herkese merhabalar,önceki konularımı bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı yaklaşık 1.ay olacak galiba ayrılalı. Bu ilişkimden önce bir ilişkim vardı lise aşkıydı üniversite döneminden sonra evlenmek istedi vs ben de o zamanlar daha erken olduğunu düşündüğüm için istemedim hazır da hissetmiyordum ama beni ikna etmeye bayağı uğramıştı ortak lise arkadaşımla konuşurken benden konu açılmış napıyor vs diye hayatımda birinin olup olmadığını sorunca arkadaşım 1 ay oldu ayrılalı vs demiş. Sonra şansını tekrar denedi görüşelim yüz yüze konuşalım vs diye ayrılık sebebi şuydu biraz toksikleşmişti liseden beri vs olunca bir de ben evlenmek istemediğim için ona sen istiyorsun evlen demiştim oyalamak olmasın diye çünkü bir kaç kez oyalıyorsun demişti sinirlenince ben başkasıyla değil seninle evlenmek istiyorum yoksa evlenirim demişti kaç sene geçti 26 yaşında evlenmedi. Yine evlilik istiyor bunu kendi demedi ama arkadaşıma biraz çıtlatmış ben ayrılık sürecinde olduğum için yeni ayrıldığım için çok bu teklife sıcak bakmadım görüşmek için ama önceki insanla da oluru zaten yok adam çaba bile göstermedi. Siz olsaniz napardiniz ?

Sizin bu kişiye duygunuz olsa uzak mesafe bir ilişkiye kalkar mıydınız? Aşkın erkeni geçi olmaz, sevseydiniz bağınızı koparmazdınız. Zaten Evlilik öyle bir şey değil. Zaman zaman zor, zaman zaman sabır gerektiren bir şey. Sevmeden duygusuz yapılamaz bence.

Bunun dışında nasıl biri.. işi gücü yerindeyse bağrışı siniri kötü alışkanlıkları yoksa verilebilinir

Senin duygun ne? Sırf birisi sizi seviyor sizinle evlenmek istiyor diye ilişki olmaz. Daha ayrılalı 1 ay olmuş bence biraz kendini dinlemelisin

Bu uzak mesafe değil önceki ilişkim ayrılalı 1 ay olan ilişkim uzak mesafeydi bu yakınımda.

Senin duygun ne? Sırf birisi sizi seviyor sizinle evlenmek istiyor diye ilişki olmaz. Daha ayrılalı 1 ay olmuş bence biraz kendini dinlemelisin
Şimdi şöyle uzun zaman oldu o evlilik konusunda aşırı istiyordu ben ona evlen dedim zamanında çünkü benim niyetim yoktu o zamanlar oda istesem zaten evlenirim ama seninle evlenmek istiyorum demişti hala evlenmemiş.

Bence gerçekten sevseydin en başta isterdin ayrılalı da az zaman olmuş biraz kafa dinle
Son uzak mesafe olan ilişkimin Oluru yok yani hiç iletişime de geçmedi geçmedim. Şöyle benim evlilik niyetimin olmaması şu yüzdendi erken olduğunu düşünüyordum o bunu dediğinde ben 22 o 23 dü yani

Ona karşı bir duygunuz yoksa boşverin

Kimseyi yarabandı yapmayın, çoookk pişman olursun.

Daha ilişki biteli 1 ay olmuş,İngiltere prensi gelse yine olmaz ,sizin içinizde sevgi bitmemiş adam bugün arasa aklınız karışacak .Bir durun az dinlenin illa gidenin yeri hemen dolacak diye bir kural mı var?? İlişkilere hayata böyle bodoslama dalmak sadece ama sadece size zarar verir öyle bir batarsınız ki çıkmaz boğulursunuz.Başka kızlara da yazdım size de yazayım hayatınızda erkek olmazsa ölmezsiniz merak etmeyin,ilişki yürütmeyi kendi sınırlarını çizmeyi öğrenin önce elbet doğru adam çıkar ama böyle devam ederseniz hata üstüne hata yaparsınız ....

Sizin yasinizda hiç bişey yapmam.Hayata güvenirim .Evlilik değil evliliği yaşayacağınız adam önemli .Adam dedim.Ben biten şeylerin sebeplerinin çoğu kez bizim için daha iyi birşey olacağı için olduğuna inanıyorum.Duygulariniz evet bu yüzde yüz bunu istiyorum mantikda var demeli .Doğru kişi henüz karşınıza çıkmamış .Bekleyin size gelsin diyorum .Kendinizi çok sevin şu anda sadece kendinizi ön plana alın .Tüm ilişki fikirlerini çıkarın kafanızdan .Zamana akışa gerçekten bırakın .Sonu bu seçeneklerden iyi olur

Bence yasınız küçük bile olsa o zamanlar sevseydiniz gerçek anlamda isteseydiniz adım atardınız üç sene beş sene nişanlı kalırdınız git başkasıyla evlen demek yerine .ama mesela bu uzak mesafe dediğiniz bir ay önce ayrıldığınız çocuğu halen unutamadığınızı düşünüyorum o yüzden birazcık kendinizi dinleyin

Adam yazmaz yani Oluru yok adam hiç bir adım atmadı öyle biri değil bir ilk aradi açmadım daha da zaten yapmadı bir şey.

Çok da sevsem yine de evlenmezdim o yaşta ben işe girip sonrasında bu tarz düşünmeyi hep söylemiştim o dönem o sorumluluğu istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…