- 5 Temmuz 2025
- 277
- En iyi cevaplar
- 1
- 48
- 13
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Senin duygun ne? Sırf birisi sizi seviyor sizinle evlenmek istiyor diye ilişki olmaz. Daha ayrılalı 1 ay olmuş bence biraz kendini dinlemelisinHerkese merhabalar,önceki konularımı bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı yaklaşık 1.ay olacak galiba ayrılalı. Bu ilişkimden önce bir ilişkim vardı lise aşkıydı üniversite döneminden sonra evlenmek istedi vs ben de o zamanlar daha erken olduğunu düşündüğüm için istemedim hazır da hissetmiyordum ama beni ikna etmeye bayağı uğramıştı ortak lise arkadaşımla konuşurken benden konu açılmış napıyor vs diye hayatımda birinin olup olmadığını sorunca arkadaşım 1 ay oldu ayrılalı vs demiş. Sonra şansını tekrar denedi görüşelim yüz yüze konuşalım vs diye ayrılık sebebi şuydu biraz toksikleşmişti liseden beri vs olunca bir de ben evlenmek istemediğim için ona sen istiyorsun evlen demiştim oyalamak olmasın diye çünkü bir kaç kez oyalıyorsun demişti sinirlenince ben başkasıyla değil seninle evlenmek istiyorum yoksa evlenirim demişti kaç sene geçti 26 yaşında evlenmedi. Yine evlilik istiyor bunu kendi demedi ama arkadaşıma biraz çıtlatmış ben ayrılık sürecinde olduğum için yeni ayrıldığım için çok bu teklife sıcak bakmadım görüşmek için ama önceki insanla da oluru zaten yok adam çaba bile göstermedi. Siz olsaniz napardiniz ?
Bu uzak mesafe değil önceki ilişkim ayrılalı 1 ay olan ilişkim uzak mesafeydi bu yakınımda.Sizin bu kişiye duygunuz olsa uzak mesafe bir ilişkiye kalkar mıydınız? Aşkın erkeni geçi olmaz, sevseydiniz bağınızı koparmazdınız. Zaten Evlilik öyle bir şey değil. Zaman zaman zor, zaman zaman sabır gerektiren bir şey. Sevmeden duygusuz yapılamaz bence.
Ozel sektörde çalışıyor yani konumu iyi normal gibi ama bunca zaman sonra bilemiyorumBunun dışında nasıl biri.. işi gücü yerindeyse bağrışı siniri kötü alışkanlıkları yoksa verilebilinir
Bu uzak mesafe değil önceki ilişkim ayrılalı 1 ay olan ilişkim uzak mesafeydi bu yakınımda.
Şimdi şöyle uzun zaman oldu o evlilik konusunda aşırı istiyordu ben ona evlen dedim zamanında çünkü benim niyetim yoktu o zamanlar oda istesem zaten evlenirim ama seninle evlenmek istiyorum demişti hala evlenmemiş.Senin duygun ne? Sırf birisi sizi seviyor sizinle evlenmek istiyor diye ilişki olmaz. Daha ayrılalı 1 ay olmuş bence biraz kendini dinlemelisin
Son uzak mesafe olan ilişkimin Oluru yok yani hiç iletişime de geçmedi geçmedim. Şöyle benim evlilik niyetimin olmaması şu yüzdendi erken olduğunu düşünüyordum o bunu dediğinde ben 22 o 23 dü yaniBence gerçekten sevseydin en başta isterdin ayrılalı da az zaman olmuş biraz kafa dinle
Ona karşı bir duygunuz yoksa boşverinHerkese merhabalar,önceki konularımı bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı yaklaşık 1.ay olacak galiba ayrılalı. Bu ilişkimden önce bir ilişkim vardı lise aşkıydı üniversite döneminden sonra evlenmek istedi vs ben de o zamanlar daha erken olduğunu düşündüğüm için istemedim hazır da hissetmiyordum ama beni ikna etmeye bayağı uğramıştı ortak lise arkadaşımla konuşurken benden konu açılmış napıyor vs diye hayatımda birinin olup olmadığını sorunca arkadaşım 1 ay oldu ayrılalı vs demiş. Sonra şansını tekrar denedi görüşelim yüz yüze konuşalım vs diye ayrılık sebebi şuydu biraz toksikleşmişti liseden beri vs olunca bir de ben evlenmek istemediğim için ona sen istiyorsun evlen demiştim oyalamak olmasın diye çünkü bir kaç kez oyalıyorsun demişti sinirlenince ben başkasıyla değil seninle evlenmek istiyorum yoksa evlenirim demişti kaç sene geçti 26 yaşında evlenmedi. Yine evlilik istiyor bunu kendi demedi ama arkadaşıma biraz çıtlatmış ben ayrılık sürecinde olduğum için yeni ayrıldığım için çok bu teklife sıcak bakmadım görüşmek için ama önceki insanla da oluru zaten yok adam çaba bile göstermedi. Siz olsaniz napardiniz ?
Kimseyi yarabandı yapmayın, çoookk pişman olursun.Herkese merhabalar,önceki konularımı bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı yaklaşık 1.ay olacak galiba ayrılalı. Bu ilişkimden önce bir ilişkim vardı lise aşkıydı üniversite döneminden sonra evlenmek istedi vs ben de o zamanlar daha erken olduğunu düşündüğüm için istemedim hazır da hissetmiyordum ama beni ikna etmeye bayağı uğramıştı ortak lise arkadaşımla konuşurken benden konu açılmış napıyor vs diye hayatımda birinin olup olmadığını sorunca arkadaşım 1 ay oldu ayrılalı vs demiş. Sonra şansını tekrar denedi görüşelim yüz yüze konuşalım vs diye ayrılık sebebi şuydu biraz toksikleşmişti liseden beri vs olunca bir de ben evlenmek istemediğim için ona sen istiyorsun evlen demiştim oyalamak olmasın diye çünkü bir kaç kez oyalıyorsun demişti sinirlenince ben başkasıyla değil seninle evlenmek istiyorum yoksa evlenirim demişti kaç sene geçti 26 yaşında evlenmedi. Yine evlilik istiyor bunu kendi demedi ama arkadaşıma biraz çıtlatmış ben ayrılık sürecinde olduğum için yeni ayrıldığım için çok bu teklife sıcak bakmadım görüşmek için ama önceki insanla da oluru zaten yok adam çaba bile göstermedi. Siz olsaniz napardiniz ?
Daha ilişki biteli 1 ay olmuş,İngiltere prensi gelse yine olmaz ,sizin içinizde sevgi bitmemiş adam bugün arasa aklınız karışacak .Bir durun az dinlenin illa gidenin yeri hemen dolacak diye bir kural mı var?? İlişkilere hayata böyle bodoslama dalmak sadece ama sadece size zarar verir öyle bir batarsınız ki çıkmaz boğulursunuz.Başka kızlara da yazdım size de yazayım hayatınızda erkek olmazsa ölmezsiniz merak etmeyin,ilişki yürütmeyi kendi sınırlarını çizmeyi öğrenin önce elbet doğru adam çıkar ama böyle devam ederseniz hata üstüne hata yaparsınız ....Herkese merhabalar,önceki konularımı bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı yaklaşık 1.ay olacak galiba ayrılalı. Bu ilişkimden önce bir ilişkim vardı lise aşkıydı üniversite döneminden sonra evlenmek istedi vs ben de o zamanlar daha erken olduğunu düşündüğüm için istemedim hazır da hissetmiyordum ama beni ikna etmeye bayağı uğramıştı ortak lise arkadaşımla konuşurken benden konu açılmış napıyor vs diye hayatımda birinin olup olmadığını sorunca arkadaşım 1 ay oldu ayrılalı vs demiş. Sonra şansını tekrar denedi görüşelim yüz yüze konuşalım vs diye ayrılık sebebi şuydu biraz toksikleşmişti liseden beri vs olunca bir de ben evlenmek istemediğim için ona sen istiyorsun evlen demiştim oyalamak olmasın diye çünkü bir kaç kez oyalıyorsun demişti sinirlenince ben başkasıyla değil seninle evlenmek istiyorum yoksa evlenirim demişti kaç sene geçti 26 yaşında evlenmedi. Yine evlilik istiyor bunu kendi demedi ama arkadaşıma biraz çıtlatmış ben ayrılık sürecinde olduğum için yeni ayrıldığım için çok bu teklife sıcak bakmadım görüşmek için ama önceki insanla da oluru zaten yok adam çaba bile göstermedi. Siz olsaniz napardiniz ?
Yok böyle bir amacım yok o bir kahve içelim dedi ama ben bilemedim.Kimseyi yarabandı yapmayın, çoookk pişman olursun.
Adam yazmaz yani Oluru yok adam hiç bir adım atmadı öyle biri değil bir ilk aradi açmadım daha da zaten yapmadı bir şey.Daha ilişki biteli 1 ay olmuş,İngiltere prensi gelse yine olmaz ,sizin içinizde sevgi bitmemiş adam bugün arasa aklınız karışacak .Bir durun az dinlenin illa gidenin yeri hemen dolacak diye bir kural mı var?? İlişkilere hayata böyle bodoslama dalmak sadece ama sadece size zarar verir öyle bir batarsınız ki çıkmaz boğulursunuz.Başka kızlara da yazdım size de yazayım hayatınızda erkek olmazsa ölmezsiniz merak etmeyin,ilişki yürütmeyi kendi sınırlarını çizmeyi öğrenin önce elbet doğru adam çıkar ama böyle devam ederseniz hata üstüne hata yaparsınız ....
Adamın niyeti evlilik bilerek iç kahveyiYok böyle bir amacım yok o bir kahve içelim dedi ama ben bilemedim.
Çok da sevsem yine de evlenmezdim o yaşta ben işe girip sonrasında bu tarz düşünmeyi hep söylemiştim o dönem o sorumluluğu istemezdimBence yasınız küçük bile olsa o zamanlar sevseydiniz gerçek anlamda isteseydiniz adım atardınız üç sene beş sene nişanlı kalırdınız ama mesela bu uzak mesafe dediğiniz bir ay önce ayrıldığınız çocuğu halen unutamadığınızı düşünüyorum o yüzden birazcık kendinizi dinleyin
Zaten çok şaşırıyorum günümüzde erkekler evlilik pek istemiyor bu evlilik de evlilik istiyor.Adamın niyeti evlilik bilerek iç kahveyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?