Sizce şans verilmeli mi

Adam yazmaz yani Oluru yok adam hiç bir adım atmadı öyle biri değil bir ilk aradi açmadım daha da zaten yapmadı bir şey.
Bu sizin duygularınız bitti anlamına gelmiyor, birilerini yara bandı yapma isteyini bırakın,ben bile buradan ikinci çocuğa hiç bir duygunuz olmadığını hissettim

Şimdi şöyle uzun zaman oldu o evlilik konusunda aşırı istiyordu ben ona evlen dedim zamanında çünkü benim niyetim yoktu o zamanlar oda istesem zaten evlenirim ama seninle evlenmek istiyorum demişti hala evlenmemiş.
Konu aslında onun evlenip evlenmemesi,seni ne kadar çok sevdiği değil şu an. Senin onu sevmiyor olman. Çünkü o evlenmemiş belki hala seni beklerken sen başkasına aşık olup bir ilişki yaşamışsın demek ki o senin için o kadar önemli değil.
Sen şu an büyük boşluktasın yanlış seçim yapmaya çok müsaitsin böyle zamanda sakin kalıp zamanı beklemek iyidir

Birde nacizane yapanlara saygım sonsuz olmakla beraber uzaktan kumandalı ilişkiler yerine daha sık görüp birlikte tanıyip hayatı beraber tartabileceginiz daha yakın mesafe ilişkiler düşünmenizi öneririm.Ayrica yas tutmak zorunda değilsiniz biten ilişki için .Yas annem babam dışında kimse için değen birşey değil zaten.İliskiler zaten bittiği ayrıldığımız andan çok çok önce bitiyor.Sürüklüyor uzatıyor bazı insanlar .Hayat kimseyi beklemez biten bitmiştir .Her an ölecek gibi düşünün hayatınızı keyifli mutlu yaşamaya odaklanin

Ben de biraz bu düşüncedeyim yani yasda değilim sonuçta adam bana hiç adam atmamış zaten istese atar cabalardı onun arkasindan neden ağlıyım duyebdusunuyorum

Hayatınıza yeni güzel umutlu günler katın.Hersey güzele gider herşey .Siz isteyin .Şimdi bırakın ilişkileri kendinizin hayatınızın tadını çıkarın önce siz .Ağlayanlara sordum birşey kazanmamislar kazananlara baktım yola devam edip yeni yoldakilerle yeni bir hayat inşa etmişler.Yüzünüzde gülümseme olsun.Yaz ayındayız tadını çıkarın

teşekkür ederim.

onunda duygusu yok bence çünkü onunda ilişkileri oldu

aradan kaç sene geçti bir de onunda duygusu yoktur çünkü onunda ilişkileri oldu

Siz bu kişiyi istiyor musunuz? Toksikti falan diyorsunuz. Dünyada başka adam mı kalmadı? Madem istemiyorsunuz görüşmeyin.

Siz bu kişiyi istiyor musunuz? Toksikti falan diyorsunuz. Dünyada başka adam mı kalmadı? Madem istemiyorsunuz görüşmeyin.
Durum güncellemesi arkadaşla görüştüm onun hayat tarzıyla benimki farklı yani o diyor ki evlenelim seninle ee ama hiç bir şey yapmayalım vs her şeyin kolayına kaçıyor anlayacağınız direkt red. Kendine başka birini bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…