- 1 Ocak 2022
- 5.100
- 19.281
- 198
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Bu sizin duygularınız bitti anlamına gelmiyor, birilerini yara bandı yapma isteyini bırakın,ben bile buradan ikinci çocuğa hiç bir duygunuz olmadığını hissettimAdam yazmaz yani Oluru yok adam hiç bir adım atmadı öyle biri değil bir ilk aradi açmadım daha da zaten yapmadı bir şey.
Konu aslında onun evlenip evlenmemesi,seni ne kadar çok sevdiği değil şu an. Senin onu sevmiyor olman. Çünkü o evlenmemiş belki hala seni beklerken sen başkasına aşık olup bir ilişki yaşamışsın demek ki o senin için o kadar önemli değil.Şimdi şöyle uzun zaman oldu o evlilik konusunda aşırı istiyordu ben ona evlen dedim zamanında çünkü benim niyetim yoktu o zamanlar oda istesem zaten evlenirim ama seninle evlenmek istiyorum demişti hala evlenmemiş.
Karakter meselesi.Zaten çok şaşırıyorum günümüzde erkekler evlilik pek istemiyor bu evlilik de evlilik istiyor.
Ben de biraz bu düşüncedeyim yani yasda değilim sonuçta adam bana hiç adam atmamış zaten istese atar cabalardı onun arkasindan neden ağlıyım duyebdusunuyorumBirde nacizane yapanlara saygım sonsuz olmakla beraber uzaktan kumandalı ilişkiler yerine daha sık görüp birlikte tanıyip hayatı beraber tartabileceginiz daha yakın mesafe ilişkiler düşünmenizi öneririm.Ayrica yas tutmak zorunda değilsiniz biten ilişki için .Yas annem babam dışında kimse için değen birşey değil zaten.İliskiler zaten bittiği ayrıldığımız andan çok çok önce bitiyor.Sürüklüyor uzatıyor bazı insanlar .Hayat kimseyi beklemez biten bitmiştir .Her an ölecek gibi düşünün hayatınızı keyifli mutlu yaşamaya odaklanin
şu an nasıl bir duygum olsun kaç yıldır görüşmüyorum ki oda aynıdır onunda ilişkileri oldu.Bu sizin duygularınız bitti anlamına gelmiyor, birilerini yara bandı yapma isteyini bırakın,ben bile buradan ikinci çocuğa hiç bir duygunuz olmadığını hissettim
teşekkür ederim.Hayatınıza yeni güzel umutlu günler katın.Hersey güzele gider herşey .Siz isteyin .Şimdi bırakın ilişkileri kendinizin hayatınızın tadını çıkarın önce siz .Ağlayanlara sordum birşey kazanmamislar kazananlara baktım yola devam edip yeni yoldakilerle yeni bir hayat inşa etmişler.Yüzünüzde gülümseme olsun.Yaz ayındayız tadını çıkarın
Tamam işte duygu yok önceden denenmiş olmamış ,yolunuza mı baksanız acaba???? inatla kirli suda iki kere yıkanılmaz......şu an nasıl bir duygum olsun kaç yıldır görüşmüyorum ki oda aynıdır onunda ilişkileri oldu.
evet öyle ama geneli böyle yani.Karakter meselesi.
olmamasının nedeni o dönem evlilik istememdi.Tamam işte duygu yok önceden denenmiş olmamış ,yolunuza mı baksanız acaba???? inatla kirli suda iki kere yıkanılmaz......
onunda duygusu yok bence çünkü onunda ilişkileri olduKonu aslında onun evlenip evlenmemesi,seni ne kadar çok sevdiği değil şu an. Senin onu sevmiyor olman. Çünkü o evlenmemiş belki hala seni beklerken sen başkasına aşık olup bir ilişki yaşamışsın demek ki o senin için o kadar önemli değil.
Sen şu an büyük boşluktasın yanlış seçim yapmaya çok müsaitsin böyle zamanda sakin kalıp zamanı beklemek iyidir
aradan kaç sene geçti bir de onunda duygusu yoktur çünkü onunda ilişkileri olduSizin bu kişiye duygunuz olsa uzak mesafe bir ilişkiye kalkar mıydınız? Aşkın erkeni geçi olmaz, sevseydiniz bağınızı koparmazdınız. Zaten Evlilik öyle bir şey değil. Zaman zaman zor, zaman zaman sabır gerektiren bir şey. Sevmeden duygusuz yapılamaz bence.
istemememolmamasının nedeni o dönem evlilik istememdi.
Ne yani şimdi evlilik olsun mu diyorsunuz?? O adamla yeniden ilişkiye başlamak bir nevi evliliğe onay vermek ....istememem
istememem
Olabilir neden olmasın yani uzun zamandır görüşmüyorum sonuçta belki bir şeyler olabilir.Ne yani şimdi evlilik olsun mu diyorsunuz?? O adamla yeniden ilişkiye başlamak bir nevi evliliğe onay vermek ....
Durum güncellemesi arkadaşla görüştüm onun hayat tarzıyla benimki farklı yani o diyor ki evlenelim seninle ee ama hiç bir şey yapmayalım vs her şeyin kolayına kaçıyor anlayacağınız direkt red. Kendine başka birini bulsun.Siz bu kişiyi istiyor musunuz? Toksikti falan diyorsunuz. Dünyada başka adam mı kalmadı? Madem istemiyorsunuz görüşmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?