• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sapık mı?

bunu 27 yasında biri anlamıyormu :oha: yok artık daha neler 7 yasında bir cocuga desenız o bıle anlar ben anlamadıgını dusunmuyorum acıkcası bunu anlamak hıcte zor degıl ne kadar saf olursa olsun bı ınsan bunu anlayabılır bence bu saflıkla alakası yok kendısı anlamak ıstemedıgı ıcın oraya getırıyor zaten kendısı demıs vakıt gecırmek ıcın konusacagım dıye burdan bıle anladıgı bellı yanı pes dogrusu hala saskınım 27 yasında bırı bunu nasıl anlamıyor cok guldum valla :KK48::KK70:

Ulan meymenetsiz daha yüzümü bile görmedin gögüslerimi napıcan deseydi arkadaşın adam bildiğin sapık işte kesinlikle engellemeli bence

Kız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona​
Tabi ki sapık. Bunu sorduğuna inanmıyorum. Aslında cevabı sende biliyorsun neden böyle bir soru sorma gereği duydun..

Kız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona​
aferim arkadaşına bildigin sapık ve dolandırıcı. yarın resimlerişn var elimde ailene gösteriririm sevişecegiz der. sonra seviştik elinde videolar var şununla bununla da olacaksın der. alsana kötü yol...
ailesine söyle. biraz üzülürüsün ama iyi birşey yapacaksın.

Bir haftada sen beni sevmiyor musun diye rest çekiyormuş adam... arkadaşın bu kadarına müsade etmemeli bence 1 haftada neyin sevgisi bu

Biraz akıllı olsun arkadaşınız. 27 yaşındaymış ama zeka yaşı 6 galiba. Mantığını kullanmak bu kadar mı zor? Sanal alemde gördüklerinize güvenip ne kadar kolay 'ilişki' yaşıyorsunuz. Aklınız uçup gidiyor mu? Hiç mi etraftan duyduklarınızdan ders çıkar mıyorsunuz?

Nerden buluyorsunuz böyle adamları yaw. Hicmi caninizin kıymeti yok. Daha görmediği birine eve gideriz olması arabada birşeyler yaparız diyen adama ne hissi bu. Arkadaşına şöyle aklını başına toplasın. Gorusmemeleri için elinden geleni yap. Bir sürü tecavüz organ mafyası cinayet olayları okuyoruz. Nasıl inanır böyle birseye anlamiyorum.

sapık gibi değil bariz sapık. arkadaşın resmi pc ye kaydetsin google görsellerde görsel ile arama yapsın

upload_2017-3-31_14-19-15.webp

upload_2017-3-31_14-19-26.webp

görsel yükleyin diyip pc de ki resmi dosya seç ile googleden aratsın fake ise o resim başka hangi sosyal medya hesaplarında vs varsa çıkar. daha doğrusu yabancı yada ünlü biri vs ise

Back
X