- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi Portakalli ordek
burdan evlilik kesin çıkar
adam sapığın önde gideni 27 yaşındaki bi kız nasıl inanıyor ya hayretsiniz aklınızı başınıza alın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk F*** body ıstıyor bu kadar net...Kız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona
Kii ikna edemiyorum.Ben yorum yapinca olumsuzsun diyo bana iArkadaşın net cahil, bu soruyu sorduğuna göre kusura bakma ama sende de var biraz. 10 km öteden sapık bu adam.
Yuzu alicakmis kiza.Bir ay sonra buluscaklarmis.ama cocuk fake gibi geldi banaçocuk F*** body ıstıyor bu kadar net...
Evet bunu denycem bi sagolsapık gibi değil bariz sapık. arkadaşın resmi pc ye kaydetsin google görsellerde görsel ile arama yapsın
Eki Görüntüle 1975354
Eki Görüntüle 1975355
görsel yükleyin diyip pc de ki resmi dosya seç ile googleden aratsın fake ise o resim başka hangi sosyal medya hesaplarında vs varsa çıkar. daha doğrusu yabancı yada ünlü biri vs ise
Bu yorumları ona muhakkak okutmalısın o zaman, kolay gelsin valla..Kii ikna edemiyorum.Ben yorum yapinca olumsuzsun diyo bana i
ya ne yuzugu yaaa gormedıgı kıza neyın yuzugu cocugun nıyetı ıkı opusup koklaşmak belkı sevısmek sonrada arkadasına yol vermek ..Yuzu alicakmis kiza.Bir ay sonra buluscaklarmis.ama cocuk fake gibi geldi bana
Bir haftadır görüşüyor göğüslerinin resmini istemiş buluşunca eve gidelim demiş anladığım kadarıyla arkadaşınız hala görüşüyor bu adamlar ee o zaman buluşunca olacakları da tahmin ediyordur sapık mı die sormanız da ayrı bi gariplik uzak dursun arkadaşınız yoksa bikaç gün sonra arkadaşınız için hiç hoş olmayan şeyler danışabilirsiniz burayaKız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona
Kız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona