Sizce "Seni seviyorum " ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi camelia87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

camelia87

Ziyaretçi
arkadaslar merhabalar
bir konuda neler dusundugunuzu ogrenmek istiyorum
sizce'seni seviyorum' cok agir bir soz degilmi?
sizce mesela tanistiginiz birine hemen seni seviyorum demek dogrumu?
etrafimdaki iliskilere bakiyorum
kisiler bir kisiyi tanimadan seni seviyorum diyor sizce bu dogrumu?
begeni ve sevgiyi ayirmak gerekmezmi sizce?
Yada tanidikca sevmek dogru degilmi
bilmeden etmeden seviyorum diyip askindan oluyorum diyim
ilerde tanidikca acaba demek dogrumu?

kucuk buyuk cok kisi daha dun tanistigi birine dahi ertesi gun a$kim , canim ,birtanem
diyebiliyor...
oysaki bu sozler cok anlamli ve degerli degilmi?
neden bu kadar basitlesti sizce?
seni seviyorum derken titreyen veya sevdigi icin birseyleri goze alabilenler degilken
seni seviyorum demek niye?:1ninca:
Biraz karisik alattim sanirim:bbo:
umarim o guzel yorumlariniz gelir a.s.

Ne kadar güzel anlatmışsın a.s Malesef bazı insanlar hoşlantıları,beğenileri aşk ya da sevgi sanmaya çok yatkın,gençlik ateşi diyelim en iyisi :) ınsan tecrübe edindikçe bu kelimeleri daha bilinçli şekilde kullanıyor diye düşünüyorum.Kısacık zamanda senin için ölürüm kıvamına getirmek insanın gözünü kör edip,hatalar yapmasına yol açabiliyor..Çabuk alevlenen duygular çabuk sönüyor,çevreden gördüklerim ve duyduklarım kadarıyla böyle..

Son düzenleme:
bence gayet net ve doğru anlatmışsın canım... seni seviyorumu ilk günden ya da ilk haftadan diyen insandan korkarım ben ... dur bakalım neyimi gördün de beni seviyorsun... önceden bir arkadaşlık vardır ama açılamamışsındır o zaman belki...

ama hoşlanmayla sevgiyi aşkı karıştırmamak lazım...

ben 2 yıllık ilişkimde aşık değildim ama gerçekten sevgim saygım çoktu .. hiç aşkım diye hitap etmedim... aşık değildim çünkü... o da bana demedi aramızdaki aşk değildi...

bitti gitti üzüldüm de ama en güzeli bana hiç tutamayacağı sözler vermedi ; hissettiğinden fazlasını söylemedi... en azından bittiği zaman ki hayal kırıklığım ; üzüntüm bunlarla hafiflemeye çalıştı...

bende kişilerin daha ilk günden seni seviyorum demesine çok gıcığım.sevgi hemen olabilen bişeymi acaba.sevgi emek ister .sevgifedakarlık .öyle birgünde bu oluyormu acaba.işte seni seviyorumu ilk günden tüketenler sonra burda mesaj yazıyor.ben nerde yanlış yaptım diye

haklısınız kesınlıkle..
''senı sevıyorum'' demek için öncelıkle kısının içinde bişeyler kopmalı,sesi eli ayagı tıtremeli.. sonrasında karsı taraf içinde haketmesı gerekli..
benım okuldanda vardı böyle daha çıkalı 2gun olmus hemen aşkım cıcım ,senı sevıyorum lafları vs... 5gun sonra opusmeler vs..
hayatı hızlı yasamayı tercıh edıyorlar..gercek aşkla karıstırarak... diyorum ben bunlara
ya da soyle demeli ; sırf çıkmak için çıkmaktır bu.. daha baska acılımı varmıkı? aman baskalarına hava atalım biz çıktık soyle yaptık yanı bir cesit ''özenti '' özelıkle lise caglarındakı veya lise sondakı kız veya erkeklerde bu boyledir..
sonra bu özentiler rekabete dönusur.. aaa bak su kız sunu yapmıs mutlaka bende yapmalıyım (yada erkek) yok o benden az yapmıs çok yapmıstan yola çıkarak artık senı sevıyorum cumlesi klişe kalmıstır .. bir anlamı yoktur sadece bir atasozu gibi kulakta aşinalığı olan bir cümle olarak hafızalarda yer alır..
sevmek eskılerde kalmıstır.. antika gibi.. seversen abes olur dusuncesi hakimdir şimdiki liselilerde..

belki çok genel konustum ama geneli boyle.. benım kuzenlerımden yola çıkarak yazdım ben bunu..

kendıme gelınce.. eşimle arkadastık sonradan aşk olustu aramızda.. eşim benden önce bana aşık olmus 7 ay beklemıs benı..ben sonra asık oldum ona ... o an bi bambaska yaa aşkım derken bile içim içime sıgmazdı hala daha öyle çok sukur :asigim: eşimde bana karsı oyledir

o kadar dogruki gercektende neyimi gordu ve niye seviyor
sadece dis gorunus icin seven o kadar fazlaki malesef
elbette demiyorumki dis goruntu onemli degildir
elbette sevgide buyuk bir etkendir ama sadece onunlada sevilmez bence
cidden ask ve sevgi farkli seyler
dilerim gercek aski bulursun guzelim
yorumun icin tskler:1hug:a.s.

ALLAH mutlulugunuzu daim etsin
o guzel yorumun icin tskler canima.s.

genclik atesi heves ozenti gercekten ne denir bilmiyorum
tek bildigim artik herkesin bu sozleri cok basitce soyledigi
o kadar dogru bir soz dedinizki cabuk alevleniyor ve cabuk sonuyor:çok üzgünüm:

burda okuduklarim gercekte gorduklerim cidden insan cok karisiyor
guvenemiyorsun kendine bile :1ninca:
o kadar zorki artik evlilige karar vermek ozellikle
dilerim gercek sevgiler nasip olur hepimize:1no2:

ya ben burada görüp duyduklarımdan sonra erkek düşmanı olucam yakında... :)

Günümüzde "seni seviyorum" "aşık oldum" gibi sözcüklerin içleri o kadar boşaltıldıki artık insanlar msn de 2 dk konuştukları ya da hiç tanımadıkları insanlar için 2 dk bu sözcükleri çok kolay söyleyip sonra da hemen sözlerinden dönebiliyorlar.
Oysa ki sevgi, aşk bum mudur? Asla değil ve olmamalıdır. Aşk belki bir anda bakışlardan bile oluşabilir ancak sevgi gerçekten zamqan ister,emek ister ve bunlar olmamadada sevgi olmaz.

Aşk sevgi bunlar günümüzde çok basit söylenebilen kelimeler.. Ama bir çoğu bilmiyor ki anlamı ne kadar büyük.. Aşk; sevdiğin yanında olmasa dahi her an her saniye onu düşünebilmek. Hayata sadece kendi gözlükleriyle değil onun baktığı gibi de bakıp görebilmek.. Sen üşüdüğünde onun üşüdüğünü sen acıktığında onun da acıktığını sanmak.. Aşk; onun yokluğunu düşünememek.. Hayatta ekmek su hava gibi temel ihtiyaçların arasında onu da saymak.. Her gözünü açtığında onu görmeyi istemek.. Gözlerini yumduğunda onun sıcaklığını hissedebilmek.. Onun canı yandığında seninde canının acıması gibi.. Ve en önemlisi kendinden önce onu düşünmek onun için koşulsuz herşeyi yapabilmek. Bunların hepsini yapabilmek hissedebilmek ve daha sayamadığım kim bilir neler var.. Aşk böyle birşey işte. 2 günde bu duygular kimseye hissedilmez. Aşk emek ister...
Aşk zaman ister.. Karşılıklı güven ister..

kesınlıkle katılıyorum canım sana.. :1hug: ılk goruste aska ınanmıyan bırı olarakdan benım bu konudakı sahsı fıkrım senınkıyle tamamen aynı.. sevgı emek ıster fedakarlık caba ıster.. :gitme: hıc ılk gordugum bırıne asık olmadım.. :lepi: esımde dahıl.. :asigim: hıc ılk gordugum vaya bı kac gun sonra askım hayatım senı sevıyorum demedım.. :umursamaz:
bana soylendıyse bıle asla ınanmam.. :sinifsinif: neyımı bılıyor nekadar tanıyorkı benı sevsın.. lmaz: sevgı zamanla olusan bı duygu benım ıcın.. opuyorumnanaktan hep de oyle oldu.. sengözlerimebaksanab senı sevıyorum okadar basıt degıl benım ıcın kı herkese soyleyeyım.. :dilcikar: hak etmesı emek vermesı caba sarf etmesı gerek .. benden duyması ıcın.. :1closedeyes: tabııkı en bastada tanımalıyım karsımdakını.. şakkıdı

sevdigim adami opene kadar seni seviyorum demedim.. ki bana gore sevgimi en guzel ifade etme bicimim de buydu.. sonrasinda coook cekinerek demistim.. nasil mutlu oldugumuzu hatirliyorum da..
guzel gunlerdi :)

bohuhuhu duygulandirdiniz nan beni!!!

2 haftada ask sevgi meselesine gelince de buna da mumkun derim.. siz bazen ilk kez gordugunuz birine kaniniz isinmaz mi ne bileyim bir gozunun altindan bakisina yureginiz oynamaz mi.. bu da mumkun.. ama gercekci degil..

burda okuduklarim gercekte gorduklerim cidden insan cok karisiyor
guvenemiyorsun kendine bile :1ninca:
o kadar zorki artik evlilige karar vermek ozellikle
dilerim gercek sevgiler nasip olur hepimize:1no2:

teşekkür ederim canım.benim eşim 16 yıldır bana 1 kez bile seni seviyorum demedi.bende öyle çok sık kullanmam bu kelimeyi.yani söylenmesede birşey olmuyor.birbirimizi seviyoruzki bunca yıl onca zorluğu birlikte aştık,aynı yatağı paylaştık,bir dilim ekmeği paylaştık.inşallah sanada gerçek sevgi nasip olur

kaydirigubbakcemile3
duygulanmayin bi daha olmaz:kedi:
cidden bazen insanin ici isinabiliyor evt ama o ask sanirim ilk izlenimler kalbin firlamasi vs
burda okuduklarim gercekte gorduklerim ilkten cok fazla kipirtilar hisetsede ozel duygular yasasada bozulabiliyor bilemeyiz ki ya

yorumlariniz cok guzel
neyse hayirli gercek sevgiler bulmamiz dilegimle kizlar:asigim:a.s.

hayatımda ilk olarak eşime seni seviyorum dedim..

ama oda bunu benden duyana kadar çook çaba sarfetti çook peşimden koştu..

aynı zamanda eşinin ağzındanda bunu duyan ilk kadın olmanın mutluluğunu yaşıyorum çünkü çook minik bir azınlıktanım :))

senı sevıyorum derken hakkını vereceksın.
daha yenı tanıdıgın bırıne askım canım dıyorsan bu sahte bence...

ınsan yeni tanıştığı birinden yalnızca hoşlanabilir!Ama sevmek zaman alır. ınsan uzuuun yıllarını geçirdiği birini sevmediğini bile anlayabilir!
ınsanın duygularının farkında olmasıyla, bunu da doğru şekilde dile dökmesiyle ilgili bu. Tabi kötü bir niyeti yoksa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…