C
camelia87
Ziyaretçi
- Konu Sahibi camelia87
-
bence gayet net ve doğru anlatmışsın canım... seni seviyorumu ilk günden ya da ilk haftadan diyen insandan korkarım ben ... dur bakalım neyimi gördün de beni seviyorsun... önceden bir arkadaşlık vardır ama açılamamışsındır o zaman belki...
ama hoşlanmayla sevgiyi aşkı karıştırmamak lazım...
ben 2 yıllık ilişkimde aşık değildim ama gerçekten sevgim saygım çoktu .. hiç aşkım diye hitap etmedim... aşık değildim çünkü... o da bana demedi aramızdaki aşk değildi...
bitti gitti üzüldüm de ama en güzeli bana hiç tutamayacağı sözler vermedi ; hissettiğinden fazlasını söylemedi... en azından bittiği zaman ki hayal kırıklığım ; üzüntüm bunlarla hafiflemeye çalıştı...
haklısınız kesınlıkle..
''senı sevıyorum'' demek için öncelıkle kısının içinde bişeyler kopmalı,sesi eli ayagı tıtremeli.. sonrasında karsı taraf içinde haketmesı gerekli..
benım okuldanda vardı böyle daha çıkalı 2gun olmus hemen aşkım cıcım ,senı sevıyorum lafları vs... 5gun sonra opusmeler vs..
hayatı hızlı yasamayı tercıh edıyorlar..gercek aşkla karıstırarak... diyorum ben bunlara
ya da soyle demeli ; sırf çıkmak için çıkmaktır bu.. daha baska acılımı varmıkı? aman baskalarına hava atalım biz çıktık soyle yaptık yanı bir cesit ''özenti '' özelıkle lise caglarındakı veya lise sondakı kız veya erkeklerde bu boyledir..
sonra bu özentiler rekabete dönusur.. aaa bak su kız sunu yapmıs mutlaka bende yapmalıyım (yada erkek) yok o benden az yapmıs çok yapmıstan yola çıkarak artık senı sevıyorum cumlesi klişe kalmıstır .. bir anlamı yoktur sadece bir atasozu gibi kulakta aşinalığı olan bir cümle olarak hafızalarda yer alır..
sevmek eskılerde kalmıstır.. antika gibi.. seversen abes olur dusuncesi hakimdir şimdiki liselilerde..
belki çok genel konustum ama geneli boyle.. benım kuzenlerımden yola çıkarak yazdım ben bunu..
kendıme gelınce.. eşimle arkadastık sonradan aşk olustu aramızda.. eşim benden önce bana aşık olmus 7 ay beklemıs benı..ben sonra asık oldum ona ... o an bi bambaska yaa aşkım derken bile içim içime sıgmazdı hala daha öyle çok sukur :asigim: eşimde bana karsı oyledir
Ne kadar güzel anlatmışsın a.s Malesef bazı insanlar hoşlantıları,beğenileri aşk ya da sevgi sanmaya çok yatkın,gençlik ateşi diyelim en iyisi :) İnsan tecrübe edindikçe bu kelimeleri daha bilinçli şekilde kullanıyor diye düşünüyorum.Kısacık zamanda senin için ölürüm kıvamına getirmek insanın gözünü kör edip,hatalar yapmasına yol açabiliyor..Çabuk alevlenen duygular çabuk sönüyor,çevreden gördüklerim ve duyduklarım kadarıyla böyle..
bende kişilerin daha ilk günden seni seviyorum demesine çok gıcığım.sevgi hemen olabilen bişeymi acaba.sevgi emek ister .sevgifedakarlık .öyle birgünde bu oluyormu acaba.işte seni seviyorumu ilk günden tüketenler sonra burda mesaj yazıyor.ben nerde yanlış yaptım diye
çok tşk ederim aminn :Saruboceq: opuyorumnanaktan umarım gonlundekı beyaz atlı prensine kavusursun tatlım a.s.ALLAH mutlulugunuzu daim etsin
o guzel yorumun icin tskler canima.s.
burda okuduklarim gercekte gorduklerim cidden insan cok karisiyor
guvenemiyorsun kendine bile :1ninca:
o kadar zorki artik evlilige karar vermek ozellikle
dilerim gercek sevgiler nasip olur hepimize:1no2:
sevdigim adami opene kadar seni seviyorum demedim.. ki bana gore sevgimi en guzel ifade etme bicimim de buydu.. sonrasinda coook cekinerek demistim.. nasil mutlu oldugumuzu hatirliyorum da..
guzel gunlerdi :)
bohuhuhu duygulandirdiniz nan beni!!!
2 haftada ask sevgi meselesine gelince de buna da mumkun derim.. siz bazen ilk kez gordugunuz birine kaniniz isinmaz mi ne bileyim bir gozunun altindan bakisina yureginiz oynamaz mi.. bu da mumkun.. ama gercekci degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?