Arkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. Eşim ticaret yapan biri ve bazen yüklü ödemeleri olabiliyor benden 400 gram bilezik almıştı parça parça ödemeleri için ve bunun 150 gramı benim ailemin hediyesiydi. Eşim hiçbir zaman para hesabı yapmaz evimiz arabamız yatırımımız var, maddi olarak sorunumuz yok çok şükür. Asıl beni rahatsız eden konu eşim babasının abisinin amcasının kimin ihtiyacı olsa hep benden bilezik istedi yerine koydu. Eşlerinden istesinler mesele para değil eşlerinden istemeyip bizden istemelerine kızıyordum. Yerine geri koyuyorlardı ama özel bir günde onlara borç verdiğim için benim kollarım boşken eşlerinin kolu doluydu
eşime versem onlarda olmasa borç versem neyse de böyle saçma durumların içinde buldum kendimi. Eşime son olarak yine verdiğimde kendi bir iş için istedi ben eşime karşı para altın hesabı yapmam kendin için istiyorsan alabilirsin dedim. Aylar oldu yerine gelmedi. Olabilir o para yanmış da olabilir umurumda bile değil. Yüksek ihtimal zarar ettiler girdikleri işten toplu bir şekilde para gelirse alırım tekrar kafasıyla konuşmak bile istemiyor konuyu. Asıl mesele şu bu aylar içinde ailesine yardımda bulundu kardeşleri aradı 10 bin 5 bin paralar attı. Annesi evlerindeki ete kadar eşime aldırıyor. Madem paran gitti parça parça biriktirelim yerine koyalım değil mi? Ben her konuyu açtığımda de kavga çıkıyor evde. Çok çok büyük bir meblağda değil eşim için. 6 aydır yerine koymaması artık sinirime dokunuyor. Ve koyamıyorum şu an diye yalan söylüyor. Kendimi tam anlatamadım ama ne yapmam gerekiyor paragöz kadın olmak istemiyorum ama onlar bana ait ve yerine bilerek konulmuyor resmen