• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sevgilimi fazla mı zorluyorum?

ms_papatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
2
0
36
Bursa
Yaa 17 yaşındayım kıbrısta yaşıyorum, sevgilim benden 1 yaş küçük.
ben 6yıldır jimlastik yapiyorum dolayısıyla vücudum baya bi iyi.
7aydır çıkıyoruz emre 4-5aydır zor spor yaptırıyorum çocuk bana kendini beğendirmek için yırtınıyor.

http://b1108.hizliresim.com/11/8/22/4292.jpg

ayda bu hale geldi sizce elimdekinin mi değerini bilmiyorum. ben biraz yapılı erkeksi tiplerden hoşlanıyorum
sizce çocuğu biraz daha zorlasam kaybedermiyim?:5:

sen yapılı erkeklerden hoslanıyorsun dıye cocugu kısılıgınden cıkarman gerekmıyo oda belkı senın gorundugunden daha baska kızlardan hoslanıyodur ama senı sevmıstır ıstedıgın tıpe getırmen ıcın cocugu zorlamanda ayıp bence bıras sana olan zaafından faydalanıp ıstedıgın hale getırmeye calısıyon ya sıkılınca napcan yınemı degıstırmeye calıscan bence ınsanları oldugu gıbı kabul etmeyı oğren tatlım sende baskarı ıcın degısmek ıstemezssın dımı:6:

Yazık be çocuğa!
Hem vicidine çok yüklenmişsiniz hem de maskara gibi burada sergiliyorsunuz!!!
Sizin vücudunuzun fotosunu "Erkekler Kulubü'nde" yayınlasa hoşunuza gider miydi?

Erkek arkadaşın yapılı değil diye sevmeyeceksen o zaman onu bırak body salonundan çıkan birini kolundan çek götür. :27: Nitekim erkek arkadaşına aşıksan, seviyorsan böyle şeyler yüzünden ona karşı olan duygularının değişmemesi lazım zaten.

Diğer konu da erkek arkadaşının yüzü kapalı da olsa yarı çıplak fotoğrafını öyle kolayca her yere koymamanı tavsiye ederim, malum internet dünyası kontrol edilemez bir dünya... Erkek arkadaşınla her şeyin yolunda gitmesi dileğimle... :34:

16 yaşındaki çocuk daha napsın dilim dilim olmuş zaten ergenliğe tam girmemiştir ne kadar istesende böyle iri yarı olamaz şimdiden..
hayaline kavuşmak için bi 5 6 yıl beklemen lazım:)
tabi bana sevgilim azcık fit ol dese bile kırarım kafasını:22:

sevgilim göbişli ve ben onun göbişini yerim. tabiki hayalimde bu mu vardı:44: asla yoktu ama seviyorum sevgilimide göbişinide:52:

Tek derdiniz bu olsun ne diyimki yani...
Sen vücudu güzel olduğu için mi onunla birliktesin ki?
Aynı şeyi o sana yapsa kızıp kırılmaz mıydın?
Bence bırak çocuk istiyosa yapsın sporunu
Gerçekten seviyosan bunlar umrunda olmamalı;)

Son düzenleme:
yazııık yaa 16 yaşındaymış dahaaa valla ne yalan söleym iyi dayanmış size... bu yaşta bir çocugu iri yarı hanı hayallrındeki gibi yapmak için pompayla şişirmen lazım:9:

16 yaşında cnm ya daha çocuk bence hemo daha büyecek değişecek onun daha vucudu ve tipi tam oturmamış illaki yapılı erkek diyorsan ayrılırsın ama 16 yaşında yapılı erkek bulman zor sen biraz daha büyük yaşlara bak sn

7aydır çıkıyoruz emre 4-5aydır zor spor yaptırıyorum çocuk bana kendini beğendirmek için yırtınıyor.

ayda bu hale geldi sizce elimdekinin mi değerini bilmiyorum. ben biraz yapılı erkeksi tiplerden hoşlanıyorum

İlginç...

1-17 yaşında "yapılı, erkeksi tip"lerden hoşlanan kızın kendinden küçük (16 yaşında) çocukla ne işi var?

2-17 yaşında bir genç kız yapılı erkeği ne yapacak; eğitimini, kişiliğini "yapılandırsa" daha iyi olmaz mı?

3-"Çocuğun kendini beğendirmek için yırtındığı" iyi olmuş, çocukça kaprislerden bıkıp yeni sevgili aradığında "yapılı vücuduyla" kendi yaşına uygun bir kızı etkilemesi hiç de zor olmaz...

4-Resmini gösterip "Elimdekinin değerini bilmiyor muyum?" diye sorduğunuz kedi yavrusu değil, bir insan... (Çocuk biraz daha "yapılansa" yine resmini koyup "Olmuş mu?" diye sorarsa hiç şaşırmam...)

5- O yaşta ergenler vücutlarına özen gösterir, kızları etkilemeye bayılır... Ayrılsanız da spora devam eder, "yapılı erkeklerden hoşlananlara" hitap eder... Doğal olarak ilişkinin bitmesinden, kaybetmekten korkmaz... Zorlamaya lüzum yok, çocuk zaten 16 yaşında, ilişkiden ne anlar, zorlamadan da kaybedersiniz yakında... :51:

Söylemeden geçemeyeceğim:

"Bana kendini beğendirmek için yırtınıyor, spor yaptırıyorum" demişsiniz de madem yapılı, erkeksi tiplerden hoşlanıyorsunuz ve vücudunuz o kadar iyi kendiniz de spor yapıyorsunuz; kendinizden küçük bir çocuğu "erkeksi yapmaya uğraşacağınıza" neden sizden birkaç yaş büyük "halihazırda erkeksi, yapılı" biriyle arkadaşlık etmiyorsunuz? İstediğiniz gibi birini bulamıyor musunuz da kendinizden küçük çocuğu istediğiniz şekle sokmaya çalışıyorsunuz, üstüne bir de resim ekleyip "Oluru var mı, biraz daha zorlasam mı?" diye soruyorsunuz? "Çünkü seviyorum!" diyecek haliniz yok herhalde; seven insan "Bana kendini beğendirmek için yırtınıyor, az daha zorlasam mı, kaybeder miyim?" diye sormaz... Bilginize...

Sözün kısası, "büyüyünce" istediğiniz gibi birini bulursunuz; o güne kadar kimseyi böyle "seyirlik" yapmayın, bu çok yakışıksız bir hareket... :19:

ya hem erkeksi tiplerden hoşlanıyorum diyorsun yapılı olsun diyorsunelin sabi sübyanıyla ne işin var ozaman o senin oyun hamurun mu ki istediğin şekili vericen sen kendine başka oyuncak bul bırak garibanı süs k.....ği gibi peşinden koşturmayı

hem düsünce tarzina, hem ifadelerine, hem o cocugun kiliktan kiliga girmesine, hem de arkada daha 15-16 yaslarindaki cocuklarin ellerinde sigaralarla öylece oturmalarina öyle üzüldüm ki....

gercekten yazik.....

Bir yanlisliklar silsilesidir gidiyor bu ergenlerimizde... Allah sonumuzu hayir eglesin....

Güldürdün beni kardeş:1:
Vücutlu erkeklerden hoşlanıyorsan hazırını tercih etseydin ya, he bu çocuğu seviyorum diyorsan o zaman onu kendi "geliştirilmemiş" yani kendisinin tercih ettiği vücutla kabul etmen gerekirdi, değişime zorlaman değil.
Birde fotosunu koymuşsun :19:
Ona değer vermediğinden başka bir şey anlaşılmıyor ki bu mesajında üzgünüm. Kimse sana, az daha çalışsın yok bu olmamış şurası tam şişmemiş yada heh tamamdır olmuş demez yani beklemen hata:1:
Vücutlar değil bu yaşta karakteriniz kişiliğiniz ve duygularınız gelişsinn öyle değil mi?
Vücut gelir arkadan...

yani sende ilahi istediğin gibi bri yokta yoldan geçen birini kolundan tutup gel bakalım şöyle diyerek onu formatlamak amacına girmiş gibi gördüm sizi:))

kaslı insanlardan hoşlanıyosan kaslı insanlara baksaydın.sanki bu çocuğu kullanıyomuşsun gib geldi bana ya umarı bana öyle gelmiştir.

ya daha 17 yaşında tabi anlamayacaktır dediklerinizi bu yaşlarda biraz şekilci oluyorlar ergenler normal yani bu tip konuşması bi kaç sene sonra olgunlaşınca bırakır bunları... Ergen psikolojisi işte mantık aramamak lazım...

Son düzenleme:
Bence sız bır psikolga gıtmelısınız:19:
sastım kaldım hayretler ıcersınde.:20:
gıt ergenlıgını yasa arkadasım fotograf koyup ılıskın ıcın oy mu beklıyosun:37:
ne yapalım egzersız derslerımı verelım cocuga acıdım vallahı:47:

bu nedir ya,bu nasıl bi meshep genişliğidir..insan sevdiğinin vücudunu "nasıllllll"diye sitelerde sergilermi..bunca kadın göz gezdiriyor o fotoya bu durum hiçmi rahatsız etmiyor seni..ilk defada burda birine bu kadar sert eleştiri yazıyorum ama hakettin..

Back
X