Sizce Sevgilimin Kız Arkadaşı Olayına Tepkim Yersiz Mi?

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
177
23
25
Hayırlı sabahlar.
Sohbet şöyleydi ; +Kız arkadasım vardı ya hani morali bozuktu en son konuşamadık yarın bi arayayım , dedi (o kızla benden evvel tanışıyorlarmış )

Bende dedim ki
- Arama, anası gibi ilgilenme ilgini yanlış yorumlayabilir , diyip kıskançlık ettim biraz da

O da dedi ki ;
+Ya boguyorsun gibi nefes alamıyorum gibi hissediyorum, ne alaka. benden daha erkektir yani o kız tanırsın bi gün yani ama o kız benim önceden de konuştuğum ınsandı kötü günlerimde de destekti hep, dedi

Ben de tekrarladım

- İlgi alakanı yanlış anlarsa ..dedim
Biraz tatsızlık oldu.....

Her yaşanan şeyde de haklı/haksız arramamak lazım ama..tamam kısıtlama hakkım olamaz, ki diyemem zaten kız arkadaşın/dostun olamaz çıkar hayatından gibi bir şey demem de. Ancak bu davranışı normal mi? Sizce ..
Demeli miydim ki, “ara tabi ki kızı, sor halini hatrını...”
YOK ARTIK DEVE 😅..
İlk defa böyle bir kıskançlık yaptım ona çünkü böyle bi konumuz hiç olmamıştı, o da şok oldu ..

Hayırlı sabahlar.
Sohbet şöyleydi ; +Kız arkadasım vardı ya hani morali bozuktu en son konuşamadık yarın bi arayayım , dedi (o kızla benden evvel tanışıyorlarmış )

Bende dedim ki
- Arama, anası gibi ilgilenme ilgini yanlış yorumlayabilir , diyip kıskançlık ettim biraz da

O da dedi ki ;
+Ya boguyorsun gibi nefes alamıyorum gibi hissediyorum, ne alaka. benden daha erkektir yani o kız tanırsın bi gün yani ama o kız benim önceden de konuştuğum ınsandı kötü günlerimde de destekti hep, dedi

Ben de tekrarladım

- İlgi alakanı yanlış anlarsa ..dedim
Biraz tatsızlık oldu.....

Her yaşanan şeyde de haklı/haksız arramamak lazım ama..tamam kısıtlama hakkım olamaz, ki diyemem zaten kız arkadaşın/dostun olamaz çıkar hayatından gibi bir şey demem de. Ancak bu davranışı normal mi? Sizce ..
Demeli miydim ki, “ara tabi ki kızı, sor halini hatrını...”
YOK ARTIK DEVE 😅..
İlk defa böyle bir kıskançlık yaptım ona çünkü böyle bi konumuz hiç olmamıştı, o da şok oldu ..
İlişkini çok mu kafana takıyosun sankiii 😊 seni mi beklemişler flört etmek için senden öncede arkadaşlarmış karışmaaa. Benmde bi sürü erkek arkadaşım var hç birinin sevgilisi eşide kıskanmaz onlarlada arkadaş olurum tanımak isterlerse ki kız arkadaşlarımın çoğu erkek arkadaşlarımın sevgilileri veya eşleridir. Kasma, rahat ol

İlişkini çok mu kafana takıyosun sankiii 😊 seni mi beklemişler flört etmek için senden öncede arkadaşlarmış karışmaaa. Benmde bi sürü erkek arkadaşım var hç birinin sevgilisi eşide kıskanmaz onlarlada arkadaş olurum tanımak isterlerse ki kız arkadaşlarımın çoğu erkek arkadaşlarımın sevgilileri veya eşleridir. Kasma, rahat ol
Gerçekten çok doğru dediniz:)) içimi rahatlattı. ASlında haklısın benimde zamanında erkek arkadaşlarım çoktu yanlış anlamıyordum ilgilerini. Galiba biraz durumu aşırıya kacırma sebebim şu..kızı tanımasam da gördüm fotosunu. Ayrıca sevgilim ağzından kaçırmıştı “eskiden beğenmiştim bi anlık boşlukla” falan diyip güldü. Yani biraz ona hitap ediyor gibi gözune. Gerçi dediğiniz doğru. Benden önce sevgili olurlardı. Hatta benimki ona odun gibi demiş ki geçmiş de “bak ben sevgili olayı falan asla istemiyorum sohbeti ona göre edelim “ falan demis :D .. (çok tutumlu, sevgili istemiyorum diyip sonra beni bulan..)

Hatalısın.
Sen normal arkadaşın olan erkeğin ilgisini yanlış mı anlardın moralin bozukken?
bunun adı arkadaşlık insanlık
Kavram kargaşasına gerek yok
Dogru o an dusunemedigimden gerek galiba ..durumu toplamaya çalışacağım ama ne bileyim telefonla arayıp ya nasılsın falan demesi değisik değil de ..kıskanmak ne saçma duygu dozunu bilemediginde. . . .

Gerçekten çok doğru dediniz:)) içimi rahatlattı. ASlında haklısın benimde zamanında erkek arkadaşlarım çoktu yanlış anlamıyordum ilgilerini. Galiba biraz durumu aşırıya kacırma sebebim şu..kızı tanımasam da gördüm fotosunu. Ayrıca sevgilim ağzından kaçırmıştı “eskiden beğenmiştim bi anlık boşlukla” falan diyip güldü. Yani biraz ona hitap ediyor gibi gözune. Gerçi dediğiniz doğru. Benden önce sevgili olurlardı. Hatta benimki ona odun gibi demiş ki geçmiş de “bak ben sevgili olayı falan asla istemiyorum sohbeti ona göre edelim “ falan demis :KK70: .. (çok tutumlu, sevgili istemiyorum diyip sonra beni bulan..)
Olabilir takılma bunlara

Olabilir takılma bunlara
Haklısın Dogru cidden pek takılmamak gerek.
O samimi oldugu kız arkadaşına telefonda yanlıslıkla aşkım dediğinin söylemisti. Hemen anlatır benden ufak bir şey gizlemez. “Bunu diyim İcimde kalmasın” diyerek söyledi onu da. belki de kıskanclıklarım üstüne düsmeme sebep..bırakmalıyım bu huyu. Ben sormadan her şeyi anlatıyor bilgim olsun diye bu iyi bisey aslında da ..amaan bazen ask denen şeyi bile saçma görüyorum ya hayırlısı 😌 rahat batan kişiye sevgili sahibi denir...rahattım tektim iyiydim 😂

Haklısın Dogru cidden pek takılmamak gerek.
O samimi oldugu kız arkadaşına telefonda yanlıslıkla aşkım dediğinin söylemisti. Hemen anlatır benden ufak bir şey gizlemez. “Bunu diyim İcimde kalmasın” diyerek söyledi onu da. belki de kıskanclıklarım üstüne düsmeme sebep..bırakmalıyım bu huyu. Ben sormadan her şeyi anlatıyor bilgim olsun diye bu iyi bisey aslında da ..amaan bazen ask denen şeyi bile saçma görüyorum ya hayırlısı 😌 rahat batan kişiye sevgili sahibi denir...rahattım tektim iyiydim 😂
Rahat olabilirsin sevgilin varkende ama sen dert arıyosun 😂

Rahat olabilirsin sevgilin varkende ama sen dert arıyosun 😂
Galiba dert arıyorum ablacım guzel kadın çok haklısın 😂 bugün konusurken dediki gelmem lazım konusmayalım geldiğim gün neler yaptıgımızı dayanamıyorum dedi. Bende hosuna gitmiyor yaptıklarımızı hatırllamak sandımdı. Hesap yapti fazla tutacak (tl olarak) dedı. BEN bos seyler dusunurken onun planlarına hayran kaldım 😅

aşırıya kaçamayın
hem sana karşıda olanları analtıyormuş

Sonuçta aralarında bir şey olsa sizden önce de olurmuş değil mi ama :)

Gereksiz kıskançlık yapmışsınız. Arkadaşlar birbirlerini kötü günlerinde de , iyi günlerinde de yalnız bırakmaz.
Erkek arkadaşınıza hak verdim ben.

Back
X