• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yakın kız arkadaşı

Yani tamam arkadası olur da sizin evden niye çıkmıyor onu anlamafım
Sevgilin çok bayılıyorsa ona onla çıksın madem .

çok iyi anlıyorum sizi ama boş yere üzüyorsunuz kendinizi. bir şeyler hissettiyseniz emin olun boş kuruntu değildir kadınlar hissediyor böyle çarpık bi durum olduğunu bir şeylerin yanlış olduğunu. Başka arkadaşlarından almadığınız negatif elektrik o kızdan alıyorsanız vardır bi b.kluk onda. Ben de çok benzerini yaşadım ilişkinin başında bir kız arkadaşını inatla kabul ettirmeye çalışıyordu bana çok yakın arkadaşım çok iyi arkadaşım aman şöyle böyle diye. Kız sevgili olduğumuzu bildiğinden beri çok daha sık aramaya özellikle bizim plan yaptığımız günlerde arayıp saatlerce konuşmaya vs başladı uyardım ettim dinlemedi en son benim atmadığım tribi kız atmaya başlayınca sana göre normal arkadaşlık olabilir ama ben katlanamam bu b.ka ne halin varsa git benden uzakta gör dedim resti çektim. Kızla öyle bir şey olmadığını bana ispat etmek için yanımda aradı orada itiraf etti kız sevgilisi olmasına katlanamadığını. Sonra kızla görüşmeyi kesti ama o 2 ayda olan benim sinirlerime oldu. O kadar kız arkadaşı var ki aralarında modellik yapanlar da var hiçbirnden kıl kapmayıp o kızdan rahatsız olduysam boşa olmamışım anlamış oldu o da.

Rahatlık ayrı seviyesizlik ayrı bence. Eğer karşıdaki bunu anlayamıyorsa yol verin derim neyin ne olduğunu o anda anlar. anlamazsa da 2 hafta üzülürsünüz sonraı kafanız rahat olur. Her gün için için kendinizi yemenizden iyidir.

Kız co
Merhaba arkadaşlar,

23 yaşındayım. Sevgilimle gayet iyi giden bir ilişkimiz var, yaklaşık 6 aydır beraberiz ve birlikte yaşıyoruz. Sevgilimin bir kız arkadaşı var açıkçası şu an benim için büyük problem yaratıyor. Bu kız ile sevgilim biz beraber olmadan bir kaç ay önce küsmüşlerdi. Sebep ise kızın sevgilisinin bu arkadaşlığa izin vermemesi. Çünkü eskiden inanılmaz yakınlarmış, hatta bir dönem ev arkadaşlığı yapmışlar 5 6 ay kadar, sonra kız kendi evine çıkmış. Yıllardır yakın arkadaşlar yani. Küs oldukları dönemde sevgilim çok üzülmüştü bahsettikleri yakınlık beni zaten inanılmaz rahatsız ediyordu ama konuşmadıkları için içim rahattı. Ancak bundan 2 ay önce kız sevgilisinden ayrılınca gelip sevgilimden özür diledi. Büyük bir hata yaptığını , tamamen yanlış anlaşılma olduğunu falan söylemiş, sevgilim de inanmış ve barıştılar. Ben çok sorun çıkardım, hatta işi evi terketmeye kadar götürdüm. Ama sevgilim inat etti biz yakın arkadaşız dostuz ve sen buna karışamazsın dedi. Ben senin hayatına ve arkadaşlarına müdahale etmiyorsam senin de buna hakkın yok dedi. Ve geri vites yapması gereken kişi ben oldum, taviz vererek buna göz yumdum arkadaşlar. Sevgilimle aramı düzelttikten sonra, benden o kızla tanışmamı istedi. Zor da olsa kabul ettim, bir şans verebilirim diye düşündüm.

Neyse 1 ay önce kızla tanıştım. Şu an evimizden çıkmıyor neredeyse her akşam bizde. Sevgilisinden de ayrılmış zaten, duygusal boşlukta sürekli birileriyle flört halinde ama çok mutsuz. Hatta özel ders verdiği öğrencisinin babası olan evli bir erkek ,ev kirasını ödeyip ayda 1000 tl burs veriyormuş buna, daha dün öğrendim ve kesinlikle karşılıksız olduğunu düşünmüyorum. Nasıl böyle bir şey yapabilir çok ayıp çok yanlış dediğimde; sevgilim o kız öyle biri değil bir şey yaşamıyor adamla saçmalama falan dedi. Yani kız ne yaparsa yapsın sevgilimin gözünde adeta bir melek. Sevgilimin başka yakın kız arkadaşları da var hepsini tanırım iyi geçinirim ama bu kızda bir şey var dayanamıyorum varlığı bile beni huzursuz ediyor. Gerçekten çok denedim. Kıza saygı duymayı, sevmeyi, arkadaş olmayı ama yapamıyorum sanki geçmişte bir an için bile olsa bir şey yaşamışlar gibi bir his var içimde. Belki de kafamda kuruyorum yanlış bir düşünce, ama kafamdan atamıyorum ve kız sürekli evimizde. Her hareketi bana batıyor sanki sohbet ederken sevgilimin gözünün içine bakıyor. Geçmişte ikisi de bekar oldukları dönemde hep birbirlerine destek olmuşlar, sevgilim onun için o kadar çok şey yapmış ki bunları düşündükçe canım acıyor. Geçen gün sevgilime bunlardan bahsettim. Yapamıyorum çok denedim olmuyor sevmiyorum o kızı dedim. Olur mu öyle şey hayatım o seni çok seviyor diyor başka bir şey demiyor.

Artık dayanamıyorum. O kadar duygularıma yenik düşüyorum ki aralarını bozmayı bile düşündüm. Fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar, daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

Güncelleme: Hemen durumu açıklayayım. Burs verme muhahhabeti; eski özel ders verdiği öğrencinin babası bu adam o vasıtayla tanışıyorlar. Bana bu olayı kızın kendisi anlattı. adam karşılığında ayda bir kez kızı yemeğe çıkartıyormuş tek beklentisi buymuş kıza aşık olmuş. insanları sıkmamak için detay vermedim ancak yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına durumu açıklıyorum. Asla hemcinsime iftira atmam. Haftasonu sevgilimin arkadaş grubuyla geziye gitmiştik kiz orada alkol alınca anlatti.
Bu kız sakat ama sakat olan tek o değil sevgilinde ben olsam onları kendi haline bırakıp o evi terk ederdim uğraşamam yani bu ne...

O kız arkadaşının karakteri vs hiç hoşuma gitmedi. Tanımadan konuşmak yanlıştır ama anlattıklarınızdan sonra kafamda çizdigim profil hiç hayra alamet değil nefretlik bir kadın tipi.

Bence sevgilinizi izlemeniz ve sonrasında hayatınızda ne istiyorsanız ona yönelik devam etmeniz en doğrusu.

Ayni şey sizin başınıza gelse sevgiliniz ne tepki verirdi önce otursun bunu düşünsün bence beyfendi.
Benim kabul edebileceğim bir durum değil böyle birşey, sevgilime sen sağ ben selamet derdim.

Yani cok yakın arkadas olmalari eve irip cikmasi tamamda ikiside yalnizken ayni evde arkadas olarak kalmaları olmadı yani. Bana pek inandırıcı gelmedi.. Benide rahatsiz ederdi bu durum.
Ona bi arkadasini zamaninda ayni evde kalmıştık cok samimiyiz diye tanit bakalim dicek

O kız siz sevgilinizin hayatına girmeden önce de onun hayatındaydı.Bir şeyler yaşayacak olsalar o zaman yaşanırdı.Ya da siz zaten küs bile olsalar öyle birinin varlığını bilerek ilişkiye başladınız.Şimdi ondan çok değer verdiği,onun icin onemli olan biriyle arasına set cekmesini bekliyorsunuz.İnsanların sizden önceki hayatını değiştirmeyi beklemeyin.İlla da bir kız ve erkeğin çok yakın arkadaş olmasının altında bir şey aramayın.Bence bu konunun üstüne gitmeyin,bir tercih durumunda onu tercih ederse pisman olursunuz

Back
X