Sizce Sevimek Bir Sanat mdr?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SİZCE SEVİŞMEK BİR SANATMIDIR?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
E

edali368

Ziyaretçi
Sizce Sevişmek Sanatmidir? Düşünün Cevaplayin.

ıcgudusel ve ınsanı bır ıhtıyactır..
bence sanat ozeldır..
hepımız ressam yada saır olamayız demı...
sevısmek baslı basına sanat degıldır ama farklı yontemlerle sanat halıne gelebılır belkı...tatlicadiarzu
herkez sanatcı olamaz ama herkez zamanla sevısebılır:icecream:

Son düzenleme:
sanat olduğunu düşünmüyorum.sevdiğin insana sevgini göstermenin ve onunla bu zevki paylaşmanın bir yolu oldğuna inanıyorum.dokunmakda sevgini göstermenin bir yoludur bence.iç güdü.programlanmış bir hareket değil yani.

bencede sanattır bu işi bilmeyenlerin neler çektiklerini kendilerini nasıl hissetiklerini çok dinledim....

kesinlikle hayirrr... insanlar sanat için soyunuyor falan yani sanat içinde sevisin diyecekler ilerde;..
yok anam geçen gün ben benimkine sordum oda bu konuda benle hemfikir zaten

BU SANAT DERKENNN FARKLII BİŞEYY DENMEK İSTİYORR YANİİ OPERAA SİNEMAA TİYATROO GİBİ DEELLL MECAZİİ BİR ANLAMM TAIYORR
EVET SANATTIRR BENCEE
HEYKELTRAŞLIK GİBİİ MESELAA KADIN ERKEĞEE DESEN VERİRR ERKEKTEE KADINAA
HEMDEE SANATLARIN EN GÜZELİDİRR
VE BEN BU SANAT İÇİNN SOYUNURUMM jeyyar :icecream:

Gözekim bu sanat için bende soyunurumjeyyar

Bencede sevişmek sanattır..Bunu bi ot gibi yaşamak vardır birde doya doya hissederek ve hissettirerek yaşamak vardır kanumca:icecream:

sanat olsa herkes yapmazzz hehehehehehe

sanatı yapan sanatçıdır değil mi? Herkes sanatçı olamaz ki ? hehehe

Yok sanat değildir..Herkes sevişebilir,sanat yetenek işidir..Bu konuda da herkes zaten yetenek sahibidir bence içgüdüsel birşey..Hiç bilmeyen insan bile zamanla öğrenebilir..

sanatmıdır bilmem ama bence Tanrının insana verdiği en büyük armağandır.

herkse farklı seviştiği için sanattır benje

bana göre sevişmek sanattır...

Sanatı aşk yaratmıştır ve seviştiğimiz insana aşıksak sadace bedenlerimizi değil birbirimizi sevip birbirimizin gözlerinin içine bakarak bu sevişmeyi yapabiliyorsak bir sanat yaratılıyordur orada...

ama erkek hadi bir tur atim kadında yine vakit geldi derse bundan sanat manat çıkmaz=)

sevismenin sanat boyutu partnerinin memnuniyetiyle olusur, evet sevisme sanattır.
duygularının vücudunun beyninin deggelerini kurup mutlu olurken mutlu edebilme sanatı kızlar aksini düsünün kaliteli sex kavramı olmazdı.
her cinsel birliktelik.sevismemidir.sex ve sevisme ayrı bisey.verebilme ve hak ettini alabilme.sex kulanılmaktan cıkıp mutluga cevirir sex sanatır.

bence de sevişmek sanattır.herkes sevişebilir belki ama sevişmek var sevişmek var:)bi ressama söyle bana bi dağ çiz diye bi de sıradan birine çizdir o dağı.aynı olurmu hiç:)

sanat demiyelimde kabiliyet ister.........sırnaşık şey

kadın ya da erkek ruhundan anlamak aşkla yapmak gerekir.....bu da herkesin harcı değildir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…