Ben yaparım hayatım diyorum sana kıyamam diyorEe sakız paketi aç ,sigara yak ,içecek aç adam yoruluyor akşam whatsup a enerji kalmıyor
Bi kıskanır whatsapp dasın kime yazıyorsun diye tık yokMerhaba önemli olanın size gerçekten nasıl davranması galiba mesaj ikinci planda ama insan mesajla da olsa bir ilgi bekliyor haklısın
Erkek milleti işte canım hiç bi şeyi takmıyorlarBi kıskanır whatsapp dasın kime yazıyorsun diye tık yok
Sabahtan akşama yoruluyorum hiç halim kalmıyor diyor mesaj bana çocukçs geliyor diyorAyarsız demekki..
Ayar vermek lazım..
Yüz yüze iken konuştunuz mu bu durumu?
Giderse yaşayamam diyenlerden değilim ama birçok konuds ilkim olması beni düşündürüyorDurum netleşmeden kendinizi kaptırmamaya çalışın. Pek normal gelmedi bana.
En yakın arkadaşımın sevgilisi onu hiç arayıp sormuyordu kız bundan memnundu valla oh kafam rahat diyorduSabahtan akşama yoruluyorum hiç halim kalmıyor diyor mesaj bana çocukçs geliyor diyor
oda güzelEn yakın arkadaşımın sevgilisi onu hiç arayıp sormuyordu kız bundan memnundu valla oh kafam rahat diyordu
Araşın o zaman mesaj sevmiyorsa..Sabahtan akşama yoruluyorum hiç halim kalmıyor diyor mesaj bana çocukçs geliyor diyor
İlkler değil sonlar önemlidir boşverGiderse yaşayamam diyenlerden değilim ama birçok konuds ilkim olması beni düşündürüyor
Takıntı yapmayın böyle meseleleri..Giderse yaşayamam diyenlerden değilim ama birçok konuds ilkim olması beni düşündürüyor
Arıyor açamıyorum ailem bilmediği içinAraşın o zaman mesaj sevmiyorsa..
Yok yanlıs anlama en ilwrisi öpmek o kadar öteside olamazİlkler değil sonlar önemlidir boşver
Ama bak erkekler yalan söyleyebilir, genelde de özellikle sizin yaşlarınızda bir şeyler yaşamak için isterler. Yanınızdayken sizinle ilgileniyor ama eve gidince hiç mi özlemiyor, hiç mi ne yaptığını merak etmiyor. Bunlar normal değil.
tabi gerçeği ancak zamanla görebilirsin. Sen de o zamana kadar biraz şüpheyle yaklaş. Birlikte olmayın asla. Evlenmeden olmaz diyenlerden değilim. Ancak o insan, doğru insan olmalı. Sonradan çok üzülürsün.
Zamana bırak şimdi. Kendini koruyarak ilerle ki sonradan pişmanlık yaşama.
Valla haklısınTakıntı yapmayın böyle meseleleri..
İlkmiş sonmuş kısmet onlar..
Nasıl anlayacağım sevip sevmediğini bilmiyorumPekte normal değil.sevmiyor olabilir böyle şeyleri ama insan en azından dayamaz seviyorsa bir napıyorsun der inan.ben sorgulatan durumlardan ve kişilerden uzak durulmasından yanayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?