Önemli olan son olması. Bırakın artık "ama o benim ilkim" trajedisini. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Yapamıyorsan kapıyı gösterirsin. Haa bana kalırsa adam da bi yanlışlık yok. Liseliler gibi pıt pıt 7/24 mesajlaşmak bana da saçma geliyorGiderse yaşayamam diyenlerden değilim ama birçok konuds ilkim olması beni düşündürüyor
Bu konuda tavrını koru sen, aferin. Bi napıyosun mesajı atmakla yorulmaz ki insan. Seni üzmek istemem ama bunlar bahane olabilir. Geri kalanını yaşa ve görYok yanlıs anlama en ilwrisi öpmek o kadar öteside olamaz
Her insan mesaj yazmayı sevecek diye bir kaide yok..Arıyor açamıyorum ailem bilmediği için
Oda öyle diyorÖnemli olan son olması. Bırakın artık "ama o benim ilkim" trajedisini. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Yapamıyorsan kapıyı gösterirsin. Haa bana kalırsa adam da bi yanlışlık yok. Liseliler gibi pıt pıt 7/24 mesajlaşmak bana da saçma geliyor
Bahane olduğundan emin olursam yol göstermek koymaz banaBu konuda tavrını koru sen, aferin. Bi napıyosun mesajı atmakla yorulmaz ki insan. Seni üzmek istemem ama bunlar bahane olabilir. Geri kalanını yaşa ve gör
Annem biliyor ama onaylamıyor istemiyor annemin düşüncesi bana yanlıl geliyor ben üni okuyorum o okumuyor diye yakıştırmıyor sen güzelsin o yanına yakısmıyor diyor ama ben seviyorum bnei mutlu ediyor diyprum ben onaylamıyorum diyorHer insan mesaj yazmayı sevecek diye bir kaide yok..
Bunu erkek arkadaşınıza söyleyip orta yol bulmalısınız bir de en azından anneniz bilmeli saklanmalı ilişki mi kaldı bu devirde yahu..
Velevki bu adamla buluşurken başınıza iş geldi!
Ortam kötü..
Sevmiyor mu diyorsunNormal değil bana kalırsa.. benim erkek arkadaşım da öyle yan yanayken ayni sizinki gibi. Her akşam beraberiz ona rağmen ayrılır ayrılmaz konuşuruz tüm gün konuşuruz ikimiz de çalışıyoruz. Yanınızda bu kadar size düşkün olan ayrılınca da ilgili olur diye düşünüyorum
Sevmiyor demek belki yanlış olur. Bunu en iyi siz anlarsiniz çunku kişiliği böyle olabilir. Böyle de hep bi ilgi eksikliği hissedersiniz tam olarak ait hissetmezsin kopukluk olur gibi geliyor bana. Siz söylemeden içinden gelerek sizin üstünüze titremeli. Konuşmakta yarar varSevmiyor mu diyorsun
Haklısın sorayım diyetim bu tavırların rahatsız hissettiriyor[/QUOTE
yaninda çok mutluyum ama her an yan yana olamayiz bu yuzden ilgini sevgini uzaktayken de hissetmek istiyorum diye bir konuşma yapabilirsiniz
Benim kocamda telefonda konuşmayı sevmez bu bir sevgi ölçüt değil yani yanında resmen gözünün içine bakıyormuş daha ne yapsınkızlarrrrrr ya herkese merhaba sizdem fikirlerinizi almak istiyorum çünkü ne tarafa donsem elimde kalıyor. 4 aydır birisi var hayatımda bazı tatsızlıklar oluyor ama genede gidiyor kızlar 22 yaşındayım ilk kez aşık oldum ilk kez bir erkeğe sarıldım öptüm kafamı karıştıran şey yanındayken çok ilgili sakızımı kendi açar verir sigaramı kendi yakar birşeyler içsek ellerin yorulmasın ben açayım der kendi elleriyle yedirmek ister elimi tutsa rahatsız oldun mu der öpse rahatsız olduysan yapmayayım sen iymisin rahat mısın der ama mesajlarda tık yok eve gittin mi diye yazmaz whatsapp girer nabıyorsun bile yazmaz bu adam ne yapmaya çalışıyor yorumlsr için teşekkürler
Sabahtan akşama yoruluyorum hiç halim kalmıyor diyor mesaj bana çocukçs geliyor diyor
Nasıl anlayacağım sevip sevmediğini bilmiyorum
Günaydın yazmak yerine genelde bana ulaşana kadar arar günaydın naıslsın napıyosun görüşelim mi falan mesj dan çok srıyor22 yaşına gelmiş bir insanın mesajlaşmayı çocukça buluyor olsa bile, sakızı senin açmana kıyamıyorsa gece ya da sabah günaydın/iyi geceler seni seviyorum gibi ufak bir şey yazabilir. Gittin mi ettin mi diye arayabilir. Buluşmadığınız zamanlar telefonla arayarak konuşma durumunuz nasıl?
Günaydın yazmak yerine genelde bana ulaşana kadar arar günaydın naıslsın napıyosun görüşelim mi falan mesj dan çok arıyor22 yaşına gelmiş bir insanın mesajlaşmayı çocukça buluyor olsa bile, sakızı senin açmana kıyamıyorsa gece ya da sabah günaydın/iyi geceler seni seviyorum gibi ufak bir şey yazabilir. Gittin mi ettin mi diye arayabilir. Buluşmadığınız zamanlar telefonla arayarak konuşma durumunuz nasıl?
samimiyetini gozlemlemeye çalış. çunku bana gore yok yorulma şunu açayım bunu yapayım gibi şeylerde biraz abartı.
sana bakışını gozlemle mesela ..seven insanın gozlerinin içi guler bakarken..
bir de elini tutma öpme bir müddet bakalım beklentisi bunlar mı yoksa yanında olmak ona yetiyor mu,yanında olmanı mı seviyor.
belki bu şekilde anlayabilirsin.ve anneler genelde yanılmaz bunu da kulak ardı etme..[/QUOTE genelde giden taraf ben oluyorum aen gel diyorum seni zor durumda bırakacak rahatsız edecek bi hamle yapmak istemiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?