kzılar ben ün. gidiyorum. bi çocuk var farklı sınıftan onu kasımdan beri seviyorum, sürekli onun kapısının önündeyim orada kızlarla duruyoruz falan sürekli göz göze olduğumuza eminim yani ben ona baktığımda o da bana bakıyor uzaktanda olsa baktığını anlıyorum. ama başka hiçbir şey yok. birde eskiden sevgilisi varmış falan diye duydum ve ne yapcağımı bilmiyorum. sizce niye sürekli bakıyordur?
Belki hoşlanıyordur, beğeniyordur veya sizin ona ilginizi onu takip ettiğiinizi farkına vardığından dolayı bakıyordur ama başlıktaki soruya cevap vermem gerekirse sevmiyordur.Sevgi bukadar basit değil, zaman gerekir,emek gerekir..
büyük ihtimalle dikkatini çekmişsindir yani baktığını fark etmiştir. senden hoşlanıp hoşlanmadığını bilemeyiz sadece bakmasıyla, bi süre kapısının önünde beklemeyi yada karşılaşmaya çalışmayı bırakırsan onun seni izleyip izlemediğini gözlemleme fırsatın olur bence bak bakalım o da seninle karşılaşmaya çalışıyor mu :)
Canım üzgün duruyordu demişsin, belkide bir kız meselesi vadır. Sanada o şekilde uzun uzun bakmış belkide sensindir kız ya da başka biri. Bence fazla umutlanma. Hem bir şeyi ne zaman beklemekten vazgeçersen o şey o zaman sana gelir.
Ben olma ihtimali çok düşük gibi. İlk sevmeye başladığım zamanlar araştırdım çocuğu sevdiği varmış galiba ve sınavlardan dolayı ara vermişler ama hala kimseyle çıkmıyo gibi gözüküyor. Ya o kadar zaman geçti benim bu haberi aldığımdan belkide unutmuştur kızı ya da bir yerde görüpte ahtırlamışyır o yüzden üzgündür. Ama içim parçalandı öyle bir duruyordu ki
Hımm demen gibi onu görmüş olabilir. Yani en diyeceğimide bilemiyorum onu öyle görünce bu kadar üzüldüğüne göre ve hatta onun bir kızı sevdiği ihtimalini göz önünde bulundurup yinede kasımdan beriydi galiba işte o zamndan beri onu bırakmamışsan gerçekten seviyor olmalısın. Ona açılmayı denesene belki bir işe yarar :44:
Evet seviyorum hemde tüm kalbimle. arkadaşlarımda hep diyor ona açıl git söyle en azından boşa umut etmiş olmazsın olursa olur olmazsa olmaz diyorlar ama ben yapamıyorum onlarda biz konuşalım diyor fakat buna da cesaretim yokk ne yapacağım konusunda ne ufak bir fikrim yok çok çaresiz görünüyorum
Arkadaşların haklı bence baksana burda kendini yiyip duruyorsun onunla konuşman en iyi seçim olur, ve kendin konuşmalısın daha ilk günden cesaretsiz izlenimi vermemelisin.
Ama ya terslerse, arkadaşlarına anlatıpda benimle dalga geçerlerse bunlar beni cesaretsiz kılıyor. Onun çevreside benim sınıfımdan hep. Ve o kişileride hiç sevmiyorum böyle nasıl desem çok burnu havada sadece kendini beğenen insanlar hepsi. Onlar konuşmamı dahada engelliyorlar
Anladım canım gerçekten bazıları aşkı bile küçümseyerek dalga geçerler çünkü gerçek duygu nedir bilmezler. Sen her şeye göğüs ermeyi bilmelisin. Hemde onlara rağmen. Dimdik durmalısın karşıalrınd ave her zamankinden dahada cesur davranmalısın. Tamam şimdi söyleme sevdiğini ama onu bir şekilde etkilemeye çalış. Ya da şöyle yap sürekli onun karşısına çık kapıda dur her zmanki gibi ve bunu 2 hafta kadar tekrarla, o buna alışsın. O süre zarfında sınıfınıza gireceğini sanmıyorum. Ondan sonrada 2 haftanın sonunda kendini bir anda yok et yaniii hiç kapıya çıkma onun karşısına da çıkma, onda alışkanlık yapan seni aramaya gelecekmi onu bekle. seni o gün hiç görmese ve senden hoşlanıyorsa eğer ya o gün ya da o 3 gün içind esınıfına girip seni otururken bulur sende belki cevabını bulursun. Çünkü seni seviyorsa ve sana bakmak için gelmişse sınıfta göz göze geleceği ilk kişi sen olursun. Bunu bir dene 2 haftanı alır en fazla. bol şans
Evet bunu deneyeceğim çok haklısın. Eğer en ufak bir his taşıyorsa sınıfıma gelir ve bana bakar. Teşekkür ederim tavsiyen için. Ama geçen hafta pek gelmemişti bir tek pazartesi gelmişti. Umarım bu hafta hep gelirde bu planı uygulayabilirim. Gerçekten minnettarım :)
Umarım gelir canım ve gerçekten önemli değil, zaten bu klubün amacıda birbirimizin dayanışma içinde olması için değil mi
iyi yapmışsın o zaman canımAyrıca eğer okula gelirde dediğimi uygulayabilirsen gelişmeleri buraya yaz bende merak etmeye başladım ne olcak acaba diye
Merak etme direk yazarım umarım her şey yolunda gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?