sizce sizi sevmeyen birine kendinizi sevdirebilir misiniz?

melekim yaa. hikayelerimiz var ya aynı ayyynı! benim de çok yakın arkadasım vardı. onunla mesajlaşıyorduk falan filan tabş seviyodum ben onu. o da elektrik aldı senı seviyorum dedi çıktık. sonra dört gün geçti ben başka şehre gidiyorum dedi ayrıldık. ben bunu çoook sevdiğimi söylrdim. ikna oldu ama yeniden olamadık biz. demek ki gerçekten sevememiş beni. canım benim ya sıkma canını hiiç :KK43: gelir geçer inan bana. şimdi unuttum ben onu. yeni bir ilişkim var ve şu an mutluyuz. anaaa! benim yeni ilişki de biraz karışık ya kızlaar :KK43: durun komu açiyim yardım edin bana da . ne diyodum. üzülme bence gerek yok. bi erkek terkettiyse sonradan olmaz gibi o iş. yalnııız. bu senden daha değerli değil. dağıtmaya çalış kafanı. zamana bırak melekim. doğru kişi karşına çıkacaktır:
ya unuturum ama sanki bi boşluktayım unutmak istemiyorum. bazen aklıma bile gelmiyor. bazande takılıp kalıyorum böyle. ya sorun beni sevmemesi değil de hani hayatına başkasını da almıyor o yüzden umutlanıyorum başkasını bulsa çoktan unuturdum. diyeorum gerçekden başka sorunları var o yüzden istemedi. böyle durumlar. hayırlısı ikimiz içinde.

Canım ben 2 sene platonik aşkın esiriydim :) su an 3 senelik bi iliskimiz var . Benim ona olan sevgim,inancım ve umudum bizi bir araya getirdi :KK36: ve su an öyle üzerime titriyor ki sanki başından beri o istemiş gibi..

selam kızlar. Çok aşık olduğum bir arkadaşım vardı. onunda bana ilgisi vardı bunu anlayabiliyordum bir çok şeyden. sonra olmadı ayrıldık şuan birbirine sınır farklı şehirlerdeyiz. diyelim ki bana hiç ilgisi yoktu ondan olmadı bu iş. ben onu çok sevdiğime inandırsam onu, bana karşı fikirleri değişir mi? sevebilir mi? bu konuda erkekler en başta mı aşık olurlar? yoksa kızların onlara karşı ilgisinden etkilenebilirler mi?
canım bence bu düşünceyi kafandan atmaya çalışmalısın. çünkü düşündükçe takıntı yapacaksın belki de yaptın bu şekildeki sevgiden pek hayır gelmiyor. ben sana ne kadar yazsamda sen yine duygularının peşinden gideceksin. çünkü insan bazen kendine ördüğü parmaklıkları farkedemiyor .

biraz zor, emek isteyen bir şey. olmayınca olmuyor. ne kadar zorlasan da olmuyor. bir yerden sonra zaten siz sevdiğiniz halde kafanızda bitirip vazgeçiyorsunuz

ya unuturum ama sanki bi boşluktayım unutmak istemiyorum. bazen aklıma bile gelmiyor. bazande takılıp kalıyorum böyle. ya sorun beni sevmemesi değil de hani hayatına başkasını da almıyor o yüzden umutlanıyorum başkasını bulsa çoktan unuturdum. diyeorum gerçekden başka sorunları var o yüzden istemedi. böyle durumlar. hayırlısı ikimiz içinde.
inşallah hayorlısı olur. ben de unutmayı hiç ama hiç istemiyordum ama yavaş yavaş silindi gitti. kolay olmadı tabii ama geçti gitti :

selam kızlar. Çok aşık olduğum bir arkadaşım vardı. onunda bana ilgisi vardı bunu anlayabiliyordum bir çok şeyden. sonra olmadı ayrıldık şuan birbirine sınır farklı şehirlerdeyiz. diyelim ki bana hiç ilgisi yoktu ondan olmadı bu iş. ben onu çok sevdiğime inandırsam onu, bana karşı fikirleri değişir mi? sevebilir mi? bu konuda erkekler en başta mı aşık olurlar? yoksa kızların onlara karşı ilgisinden etkilenebilirler mi?
Senin ilgi ve sevginden etklilense bile an fazla bikaç ay sürer..

Sizi sevmeyen birini kendinize asik etmeye calismak olgunlari dururken ham meyveyi yemek gibidir.

Bu durumlarda ilginizden etkilenip iliskiye baslarsa da sevinmemek lazim...

Demek ki ilgisinde israrci olan bir baskasinin pesinden de gidebilir...

Ya da sizden ilk etapta etkilenmedigine gore kafasindaki sablona uyan birini gorebilir.

Ona gonlu kayabilir bu kez de...

Tartismalarda, tatsiziklarda sizin alttan almanizi bekleyebilir, sizin basindan beri gonullu olmaniza istinaden...

Kisacasi sevmeyeni sevdirene kadar seveni sevmeli...

İlle de birinin asik etmesi gerekiyorsa da bu erkege yakisir bence.

Sirtini donen bir erkegi birliktelige razi etmeye calisan bir kiz hos gelmiyor kulaga...

Sizi sevmeyen birini kendinize asik etmeye calismak olgunlari dururken ham meyveyi yemek gibidir.

Bu durumlarda ilginizden etkilenip iliskiye baslarsa da sevinmemek lazim...

Demek ki ilgisinde israrci olan bir baskasinin pesinden de gidebilir...

Ya da sizden ilk etapta etkilenmedigine gore kafasindaki sablona uyan birini gorebilir.

Ona gonlu kayabilir bu kez de...

Tartismalarda, tatsiziklarda sizin alttan almanizi bekleyebilir, sizin basindan beri gonullu olmaniza istinaden...

Kisacasi sevmeyeni sevdirene kadar seveni sevmeli...

İlle de birinin asik etmesi gerekiyorsa da bu erkege yakisir bence.

Sirtini donen bir erkegi birliktelige razi etmeye calisan bir kiz hos gelmiyor kulaga...

yorumunuz için teşekkürler. ben aşık olduğum insanın kalbi kırık ve yaralı olduğunu düşünüyorum. aslında onunda bana karşı ilgisi vardı. insanlara çok fazla güveni yok belkide yaralı bilemiyorum. bu yüzdn fikirlerini değiştirebilir miyimin peşine düştüm.
yoksa sevmiyorsa sevmiyordur. bu pek değişecek bir şey değil. zorlada güzellik olmaz.
bu kişi benim şu anda arkadaşım. onunla arkadaşlığıma devam edip güvenini kazanırsam sevgili olabir miyiz? bu sorunun cevabını arıyorum. bunu başarabilir miyim nasıl? sürükli arayıp sormalı mıyım mesajlar mı atmalıyım. şuan farklı şehirlerdeyiz onu ziyerete mi gitmeliyim? bunları yaparsam arkadaşlığımız bir ilişkiye dönüşür mü sizce?

Canım ben 2 sene platonik aşkın esiriydim :) su an 3 senelik bi iliskimiz var . Benim ona olan sevgim,inancım ve umudum bizi bir araya getirdi :KK36: ve su an öyle üzerime titriyor ki sanki başından beri o istemiş gibi..

:D çok sevindim bunu başarmış biri varmış. peki nasıl yaptın bunu sana özelden mesaj atsam ayrıntılı anlatsam yapmam gerekenleri anlatır mısın bana.

Back
X