Sizce soğan kürümü,incir kürümü

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
Kızlar ben geçen ay soğan kürü kullandım fakat faydası olmadı yine farlutalle adet oldum bu ayda mı soğan kürü kullanmalıyım yadaaaaaa incir kürünemi başlamalıyım yadaaaaaa önce incir kürü adete 10 gün kalada soğan kürü mü yapmalıyım hadi kızlar bana akıl verin lütfennnnn

ama kimse bişey yazmamış olmazki çoğunuz soğan kürünüde incir kürünüde kullanıyorsunuz yada kullanmışsınız

Canım ikisininde amacı farklı aslında. Soğan kürü adet olmaya yardımcı oluyo ve iltihap ile içindeki pislikleri temizliyo bir nevi rahimi gebeliğe hazırlıyor. ıncir kürü ise kaliteli yumurtlamaya ve havuçla beraber çatlatmaya yardımcı oluyor.
Geçen ay soğan kürünü kullandıysan bu ayda yine adetine 10 gün kala soğan kürünü kullan adetinin 1. günüde incir kürüne başla en mantıklısı bu.. Rabbim amacına ulaşman için yardım etsin şifalar diliyorum.

ya öylede adetim geciktiği için incire başlamadım neyse yarın başlayacağım ama 3. günü neyse rabbim yardımcımız olsun cvp için teşekkürler

Pcoslu hastalarda incir kürü kistleri tetikleyebileceği için pek de önerilmiyor.
Dikkatli olmak lazım

kızlr soğan kürü derken neden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama yengemden biliyorum adeti 10 gün geçmişti bebeği çok ufaktı hamileyim diye strese girerken bir soğan kürü tavsiye etmişlerdi kanı sulansın bebek yerleşmesin diye ve hastalanmıştı akşamına soğan aspirin ve limonu iyice çekip suya katıp iiçmişti siz hamile kalmak içinmi böyle bişi kullanıyorsunuz kafam karıştı

ya öylede adetim geciktiği için incire başlamadım neyse yarın başlayacağım ama 3. günü neyse rabbim yardımcımız olsun cvp için teşekkürler

canım ben sana söyliyim incir kürünü kullanma.ben o hatayı yaptım bende pkoluyum.pkolu olmama rağmen 30 günde bir adet oluyordum.ama yumurtam çatlamıyordu.sonra 2 ay incir kürünü kullandım havuç suyuda içtim bu arada çatlasın diye.ama malesef pkoyu azdırdı ve ben ondan sonra 4 ay adet olamadım hep farlutalla oldum.hormonlarım falan çok bozulmuştu yani.şeker ilacı verdi doktor günde iki kere.o biraz geçiriyo pkoyu.şimdi 28-29 günde bir adet oluyorum çok şükür.ama soğan kürü bizim için ii bence.ona devam et en az 3-4 ay.

canım ben sana söyliyim incir kürünü kullanma.ben o hatayı yaptım bende pkoluyum.pkolu olmama rağmen 30 günde bir adet oluyordum.ama yumurtam çatlamıyordu.sonra 2 ay incir kürünü kullandım havuç suyuda içtim bu arada çatlasın diye.ama malesef pkoyu azdırdı ve ben ondan sonra 4 ay adet olamadım hep farlutalla oldum.hormonlarım falan çok bozulmuştu yani.şeker ilacı verdi doktor günde iki kere.o biraz geçiriyo pkoyu.şimdi 28-29 günde bir adet oluyorum çok şükür.ama soğan kürü bizim için ii bence.ona devam et en az 3-4 ay.

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim bu syda soğan kürünü yapacağım dualrınızı üzerimden eksik etmeyin lütfen rabbim hepimize hayırlı birer evlat verir inşallah

Back
X