Sizce sonuç doğru mu ?

Hahahahaha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.111
165
38
25
kızlar ben bugün freely erken gebelik testi yaptım.
Aşırı derecede silik çıktı hatta bazı insanlar gördü bazı insanlar görmedi bile herneyse bu marka yanlış da çıkartıyormuş doğru da çıkartıyormuş ama ben tabii ki de güvenmedim.
Sonra birisi bana dedi ki yanlış çıkanlar genelde çok daha belirgin oluyor seninki silik çıkmış baya silik olma ihtimali var dedi.
Gerçekten de iki ay önce artmed yaptım adetim gecikti kopkoyu çizgi çıktı ve kanda negatifti.
İlk defa erken gebelik testim bu kadar silik çıkıyor sizce doğru mudur yoksa güvenmemeli miyim bat 19 Mayıs
Adet günüm sabahı çok güvenilir bir test yapacağım adetim gelmezse de yirmisinde kan vermeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_7674.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 364
  • IMG_7672.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 256
  • IMG_7665.webp
    104 KB · Görüntüleme: 335
Çizgi var ama bende 7 mayısta iğne yaptım dün bende de pozitif çizgi vardı. Şimdi kaset test yaptım silik çizgi çıktı yine. Var mı yok mu bende anlamış değilim ya
Bugün 13. Gün silik çıktı

Eklentiler

• IMG_6008.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 287
Hala iğnenin etkisini taşıyor olabilir miyiz? Ama bu güne kadar kalmıyor olması lazım

Bence var hayrılı olsun o minik kasette çıkmışsa tamamdır . Kimyasal oluşmazsa hayırlı olsun
Bence de öyle :) minik kasette hemen çıkmıyor ve adet günüm yarın normalde. Doktor fitil vermişti sabah akşam kullanmam için düzenli kullanmadım ama kullandım yine de ( Progestan)

Sabah kaset testte çizgi vardı ancak gün içinde tekrar yaptım erken gebelik testiyle daha silik çıktı.
İkiside farklı markalar ama pozitif olduğunu düşünmüyorum şu an

Eklentiler

• IMG_6028.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 306
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…