- 14 Mart 2025
- 1.111
- 165
- 38
- 25
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
5/6 dk içinde böyleydi ama güvenmiyorumKuruma değilse eğer evet bir gölge gördüm
Dediğiniz gibi sabah tekrarlayın ben 3. Foto da gördüm sanki yada gözlerimiz görmek istiyor..5/6 dk içinde böyleydi ama güvenmiyorum
Ya gözüküyor gerçekte ama test masrkasına güvenmiyorum o yüzdenDediğiniz gibi sabah tekrarlayın ben 3. Foto da gördüm sanki yada gözlerimiz görmek istiyor..
Benimde çatlatma iğnesi 13. Gün reglime 3 gün var sizce pozitif miİkisinde de çizgi var. Bende normal gebelik var
Çizgi var ama bende 7 mayısta iğne yaptım dün bende de pozitif çizgi vardı. Şimdi kaset test yaptım silik çizgi çıktı yine. Var mı yok mu bende anlamış değilim yaBenimde çatlatma iğnesi 13. Gün reglime 3 gün var sizce pozitif mi
Bugün 13. Gün silik çıktıÇizgi var ama bende 7 mayısta iğne yaptım dün bende de pozitif çizgi vardı. Şimdi kaset test yaptım silik çizgi çıktı yine. Var mı yok mu bende anlamış değilim ya
Benimde çatlatma iğnesi 13. Gün reglime 3 gün var sizce pozitif mi
[/QUOTE
Pozitif duruyor
Pozitif duruyorBugün 13. Gün silik çıktı
Bence var hayrılı olsun o minik kasette çıkmışsa tamamdır . Kimyasal oluşmazsa hayırlı olsunBugün 13. Gün silik çıktı
Bence de öyle :) minik kasette hemen çıkmıyor ve adet günüm yarın normalde. Doktor fitil vermişti sabah akşam kullanmam için düzenli kullanmadım ama kullandım yine de ( Progestan)Bence var hayrılı olsun o minik kasette çıkmışsa tamamdır . Kimyasal oluşmazsa hayırlı olsun
Ne yaptın bugun yaptin mi bir daha merak.wttim5/6 dk içinde böyleydi ama güvenmiyorum
Dünkü marka nedirSabah kaset testte çizgi vardı ancak gün içinde tekrar yaptım erken gebelik testiyle daha silik çıktı.
İkiside farklı markalar ama pozitif olduğunu düşünmüyorum şu an
DuratestDünkü marka nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?