sizce sormalımıyım..?

Siz yardımcı olmak istersiniz ama yarın birgün kocasıyla tekrar canım cicim olur bu defa siz birşey söylersiniz kötü olursunuz.Bence karışmayın derim ama bir ihtyacı falan var mı sorabilirsiniz.

Ben bu konularda sabırsız birisiyim direk konuşurum yalnız yakaladığım bir an kötü görünüyorsun yolunda gitmiyor sanırım bişeyler diye başlarım. Sanane falan diye tersleyeceğini sanmıyorum ama terslerse kusura bakma kırmak istemedim yüzündeki morluklar dikkatimi çekti yardıma desteğe ihtiyacın olabileceğini düşündüm derim geçerim
Doğru yanlış bilmiyorum ama üzgün olduğunu biliyorsam kesin dayanamam

Bence direkt sormayın incinebilir ama farklı yollarla yakınlık kurmaya çalışın o sizi yakın hissederse kendi açılır zaten.

Benimde içim içimi yiyor ama ters tepki alırım yada utanır diye çekiniyorum makyajla kapatmaya çalışıyor çünki .

Bu durum da ayrı bır hastalik.

Benimde içim içimi yiyor ama ters tepki alırım yada utanır diye çekiniyorum makyajla kapatmaya çalışıyor çünki .
Sanırım yapı meselesi ben karışırım karışmayı da doğru buluyorum
Moral vermek falan değil yol göstermek yapabileceğim ben varsa yanında olmak için konuşurum.
Tercihine saygı duyarım eşiyle devam etmek istiyordur etsin ama arıyorsa bir güç bir dal bir yol her şekilde konuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…