Sizce sorun bende mi?

Angelmelekk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
140
174
33
28
Merhaba iyi geceler.Vaktinizi almadan direk konuya girmek istiyorum. Dayım yaklaşık 3 ay önce vefat etti.Dun de yengemin doğum günüydü.Ben de arayıp kutlayarak onu sevindirmek istedim hani sevindirmek derken yanlış anlamayın bu sıkıntılı günlerin ardından belki tebessüm eder diye ki ben yengemin elinde büyümüş bi kızım yaşım 19.Neyse aradım yengecigim doğum günün kutlu olsun falan dedim soğuk bi ses tonuyla sadece sağol dedi. Ondan önceki gün de tam 00 da annem aradı yengemi kutlamak için acmadi telefonu.Soguk konuşunca dedim ki konuyu değiştirmek için dün annem aradı ama uyuyodun herhalde acmadin. Misafirlerim var dı gordum ama açmadım da geri dönmek te istemedim dedi.Misafirlerim var deyince doğum gününü mu kutladiniz yenge dedim yemin ederim içimde hiç bi kötü niyet yoktu misafirim var deyince öylesine konuyu yine değiştirmek için sordum.Bi anda bana sen bunu demeye utanmıyor musun terbiyesiz misin gibi kelimeler kullandı.Bende hatayı kendimde buldum yine tam ben öyle demek istemedim yenge dememe kalmadı suratıma kapattı telefonu.Sonra durumu abime anlattım ve abimin bana dediği şeyden sonra şoka girdim. Bir baktık yengemin doğum gününün olduğu gece diğer kuzenlerimle birlikte içkili ve pastali doğum günü kutlaması yapmışlar..bu beni ilgilendirmez tabiki ama bana ne kutlaması dayin öldükten sonra deyip aslında kutlama yapmış olması çok garibime gitti.Acaba hatalı olan ben miyim herşeye rağmen özür dilemeli miyim?

Herşeye rağmen özür dilememelisin.
Ama karışmamalısın da.

İnsanların acılarını nasıl yaşayacağına kimse karar veremez. İster herşeyi unutturacak kişiler ve aktivitelerle geçirirler ister içlerine kapanırlar.

Ha sen iyi niyetle yapmışsın. O da zaten pek normal psikolojide değil. Özür dilemeyin, ama kafanıza da takmayın.

Yengen ne kadar terbiyeliymis. Senin yerinde olsam bir ortamda karşılaştığım da gıcıklık değilmi. Yenge doğum günü kutlaman çok eğlenceli geçmiş artık eğlenip içki icmene sevindim derdim. Bir daha da görüşmezdim.

Şımartma be yengeni aa! O hayatından memnun baksana hemen üste çıkmaya da çalışmış aşmış zorluğu artık bundan sonra habire arayıp da moral vermeye çalışma boşveeeer. Olan gidene oluyor işte kalan hayatına devam ediyor ama öyle ama böyle :)

Teşekkür ederim tavsiyeniz icin

O kendi yaptığından rahatsız edepsizlikle üste çıkma derdinde.

Haberim olsaydı gelirdim telefonu eğlenceye gelmedim diye mi suratıma kapattın de

Bana göre herkes hatrını tavrını kendi oluşturur. Dayın hayatta da değil şuan. ki kendisi dayının hatrını gözetip sana normal davranmamış. Hiç muhatap olma. Başkasının Hatrıyla değil, yaptıklarıyla sorumlu olsun herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…