- 15 Ocak 2018
- 140
- 174
- 33
- 28
- Konu Sahibi Angelmelekk12
Merhaba iyi geceler.Vaktinizi almadan direk konuya girmek istiyorum. Dayım yaklaşık 3 ay önce vefat etti.Dun de yengemin doğum günüydü.Ben de arayıp kutlayarak onu sevindirmek istedim hani sevindirmek derken yanlış anlamayın bu sıkıntılı günlerin ardından belki tebessüm eder diye ki ben yengemin elinde büyümüş bi kızım yaşım 19.Neyse aradım yengecigim doğum günün kutlu olsun falan dedim soğuk bi ses tonuyla sadece sağol dedi. Ondan önceki gün de tam 00 da annem aradı yengemi kutlamak için acmadi telefonu.Soguk konuşunca dedim ki konuyu değiştirmek için dün annem aradı ama uyuyodun herhalde acmadin. Misafirlerim var dı gordum ama açmadım da geri dönmek te istemedim dedi.Misafirlerim var deyince doğum gününü mu kutladiniz yenge dedim yemin ederim içimde hiç bi kötü niyet yoktu misafirim var deyince öylesine konuyu yine değiştirmek için sordum.Bi anda bana sen bunu demeye utanmıyor musun terbiyesiz misin gibi kelimeler kullandı.Bende hatayı kendimde buldum yine tam ben öyle demek istemedim yenge dememe kalmadı suratıma kapattı telefonu.Sonra durumu abime anlattım ve abimin bana dediği şeyden sonra şoka girdim. Bir baktık yengemin doğum gününün olduğu gece diğer kuzenlerimle birlikte içkili ve pastali doğum günü kutlaması yapmışlar..bu beni ilgilendirmez tabiki ama bana ne kutlaması dayin öldükten sonra deyip aslında kutlama yapmış olması çok garibime gitti.Acaba hatalı olan ben miyim herşeye rağmen özür dilemeli miyim?