Bence söylemelisiniz, insanlara açıklama yapmak zorunda da değilsiniz.Merhabalar bosaniyorum ve işe gireceğim, dava çekişmeli devam ediyor, yani bir süre daha böyle devam edecek gibi duruyor.Sorum şu işe girdiğimde boşaniyorum diye söylememe gerek var mı? Bir yanım söylemem gerektiğini söylüyor zaten bu yaşta bekar olmama da şaşırıyorlar sonuçta 35 yaşındayım. Bir yanımda söylememe gerek yok bu benim özelim diye düşünüyorum.Sızce belirtmeye gerek var mı?
(Not: Bosanmayi bir eksiklik olarak görmüyorum ama insanların da gereksiz soruları ile uğraşmak istemiyorum)
İş görüşmesi yaparken mi herkese mi söylemeliyimBence söylemelisiniz, insanlara açıklama yapmak zorunda da değilsiniz.
Görüşme yaparken böyle bir soru gelirse kısa bir cevap yeterli olur.İş görüşmesi yaparken mi herkese mi söylemeliyim
İş görüşmesi yaparken söyleyin tabi ki ama herkese söylemek zorunda değilsiniz, kime ne ki sizin evlenip boşanmış olmanızdan.İş görüşmesi yaparken mi herkese mi söylemeliyim
Ama burası bir eğitim kurumu, müdür ile görüşücem, müdürle ve hocalarla hep aynı ortamda olacağız. O yüzden müdüre söylersem diğerlerine de söylemek zorundayım.İş görüşmesi yaparken söyleyin tabi ki ama herkese söylemek zorunda değilsiniz, kime ne ki sizin evlenip boşanmış olmanızdan.
İnsanlar çok meraklı, o yüzden söylemek konusunda kararsız kalmıştım ama haklısınız söylesem daha iyi olur.evli bekar sorusu yöneltilirse yeni ayrıldım der geçersiniz açıklama yapmak zorunda değilsiniz
Yani girdigim ortamda tanışmak için ya da muhabbet olsun diye mutlaka soruluyor, sonuçta yaşımda küçük değil evli misin çoluk çocuk var mı muhabbeti oluyor. Evliyim demek istemiyorum ya bosaniyorum diyeceğim ya da bekarım diyeceğim.Sorulmadan kimseye bir şey anlatma medeni durumun işini yapmana engel değil.
Evet böyle bir durum olabiliyor o yüzden ben bu tarz görüşmelerde peşin satan modundayim kabul edecek olsam bile ben bir düşüneyim diyorum.Bir de böyle is görüşmesinde maddi olarak zorda oldugu ve ise kesin ihtiyacı olduğu belli insanlara ayri muamele çekilir bazen. Riske atmayın. Kimseyi ilgilendirmeyen bir konu sonuçta.
Bekarım de geç.Yakın samimi arkadaşın olursa anlatırsınMerhabalar bosaniyorum ve işe gireceğim, dava çekişmeli devam ediyor, yani bir süre daha böyle devam edecek gibi duruyor.Sorum şu işe girdiğimde boşaniyorum diye söylememe gerek var mı? Bir yanım söylemem gerektiğini söylüyor zaten bu yaşta bekar olmama da şaşırıyorlar sonuçta 35 yaşındayım. Bir yanımda söylememe gerek yok bu benim özelim diye düşünüyorum.Sızce belirtmeye gerek var mı?
(Not: Bosanmayi bir eksiklik olarak görmüyorum ama insanların da gereksiz soruları ile uğraşmak istemiyorum)
İşte mutlaka soruluyorMedeni halinizi sorarlarsa söylersiniz.Aksi halde sorularla uğraşmak istemediğiniz için söylemeyin derim.Boşanmak eksiklik,ayıp,kusur değil ama bazı insanlar bunu hala idrak edemiyor maalesef.Diğer insanların özel hayatlarına ve özel süreçlerine saygı duymayı bilmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?