Sizce söylesem ayıp mı olur?

Bu konuda inanılmaz haklısın. Misal babanemler misafire sürekli "biz geç yatıyoruz, daha yeni geldiniz oturun oturun. Sık sık gelin hic gelmiyonuz" Derdi. Misafir gec saatte kalkıncada arkasından "gitmekte bilmiyorlar, insana hergun hergunde gelinmez ki." Diye söylenirdi. O yüzden ben o laflarla hareket etmem. Neden böyle birsey yapiyorlar bilmiyorum ve gerçekten yapılan hoş değil ama çok var böyle insanlar o yüzden siz bildiginiz gibi hareket edin. Nezaketen söylenenleri yok sayın, arkadan laf oluyor sonra sizinde dediginiz gibi.

terbiyesizliği ele almış anlaşılan gerçek ihtiyaç sahibi böyle davranmaz çekinir ,arsızın fakiri zengini olmuyor maalesef,başka birisini bulun

Ya yurtdışından gelmiş çikolatalar var, eşim ben yokken yemiyor kıyamıyor. Elim gündelikçisi gelecek benim kıyamadığım çikolatalarıma elini sürecek. Son günü olur. Direkt arar yarın gelme derim.

Ay okurken bile daraldim bu ne saygiszlik yaa isten cikarmak en iyi cozum bazi insanlarin karakterini soylesende degistiremezsn canm srn ztn emeginin karsiligini veriyosun ki insanligina kalmis olan hediye fln da aliyomssn bazen ee bu ne yuzsuzluk peki sustugun icin abartmis birazda duzgunce konus isine son verecgnide ekle ve yeni birini bulunca gonder gitsin ugrasilmaz

Bence ona mecbur olduğunuzu biliyor . köprüleri atmaya imkanınız varsa konuşun , yoksa başka birini bulana kadar sabredin
aslında tam tersi o bize mecbur. bu kadar rahat bir is bulamayacagı icin en ufak bir uyarıda surat asıyor ediyor ama sonra duzeltiyor hatasını. ben kadını cok iyi niyetli bulmadıgım icin sevmiyorum. babam da bana kızıyor, nasıl tahammul edecegini bilmiyorsun diye. babam hic görmedigi icin onu sorun degil ama gunde asgari 4-5 saat ben görup muhattap olmak zorunda kalıyorum. bugun de uyardıktan sonra bana nasıl canım cicimli konustu sok gecirdim. bakalım yarın nasıl davranacak

Pes yaa , bu ne dengesizlik. O zaman babanızı fln dinlemeyin yahu. İstediğiniz zor bir şey degil , saygı...

Konuştunuz mu acaba? Sonuç ne oldu?
merhaba, konustum bu sabah. canın cektigi zaman bana söyle ben veririm, salonda cıkolatalar ve lokumlar var onlar paketliydi istersen benden iste yoksa almazsan iyi olur dedim. inkar etti direkt, ben mi yedim ben mi aldım ki aa ben hic almam dokunmam nerede bilmiyorum bile falan dedi. sonra da asırı iyi davranmaya basladı bana ve bugun cok guzel temizlik yaptı. sanırım anneme söylememden ve kovulmaktan korktu.

kızlar hepinize cok tesekkur ederim yaklasık 20 sayfa herkesi alıntılayamadım söyle acıklayayım, bastan ben kendisiyle hep siz diye konusuyordum, hep mesafeli durdum ve pek muhattap olmadıgım icin, onun actıgı muhabbetlere cok eslik etmedigim icin simdi ben söyledigim zaman cok sasırdı. benden beklemıyordu sanırım. o da benim onu cok sallamadıgımı dusunup bunun umrunda degil nasılsa ben yerim bir sey demiyor farkında degil dıye yapmaya devam etti. benim bilmedigimi, görmedigimi zannedip. hani fazla samimiyetten kaynaklanan bir durum da degil, kaldı ki ben anneme babama gelen seyleri bile bu rahatlıkta acıp yemem, kullanmam.
sonuc olarak bugun ilk geldiginde söyledim ve ben söyledikten sonra acıkta duran lokumlara dokunmamıs, hayret edici bir sekilde :) bakalım yarın ne yapacak, yarın evde de olmayacagım cunku. kopegim de yalnız kalacak onunla o yuzden biraz gerginim acıkcası. ama bugun ben söyledikten uyardıktan sonra asırı iyi davranmaya basladı ve cok özenli calıstı. anneme söyleyecegimi zannedip korkmus olabilir, ya da gercekten yaptıgı yanlıslıgın farkına vardı (pek sanmıyorum ama).

Ben olsam hemen rahat etmem korkuyla gelen göstermelik bi iyi niyetten ötesi değil bu.Kadın güvenilir biri değil hiçbişeyinizi emanet falan etmeyin.

Valla ya ayağını denk alır ya güzelim işinden olur.Ne münasabet köpeğine bieşey yapacak.Okadar paikopat olacağını sanmıyorum.Biraz takip edin.Düzelme olmazsa başka birini arayın.Çok daha iyileri vardır.

Ee siz bildiğiniz evi paylaşıyorsunuz?

Cidden sabırlısınız...

Konu tabii ki iki çikolata lokum değil bunların izinsiz alınması hatta indire gandi edilmesi. açıkçası anlattiklarinizdan ben korktum bugün meyve çikolata izinsiz alan yatin öbür gün değerli bişeyi de alabilir ben rahat edemezdim.

Yeri geliyor insan annesinden babasından eşinden izin alıyor o yabancı olarak nasıl bu kadar rahat davranabilir anlayamıyorum ciddrn.

Sert bir tavır ile uyarın bence tekrarlanirsa da işine son verin sonucunda insan kendi evinde rahat edemeyecekse nerde rahat edecek.

Bir de gerçekten muhtaç olan insanlar çekingen olur vereceğiniz bikaç parça şeyi utanarak sıkılarak kabul ederler çoğu zaman da tokum der ama bu nasıl bişey anlamadım neyse çok sinirlendim

kırmayacak sekilde söyledim, canının cektigi bir sey varsa benden iste izinsiz kutulu seyleri acmazsan sevinirim dedim. o da sasırdı inkar etti..
İşten çıkarmayı düşünmediniz mi? Ayy böle yazınca da bi tuhaf oldum ama o da ona göre davransın. Aşçılar artan yemekleri bile evine götürse kovuluyordu bizim okulda. . Bu sefer yemekler artsın diye öğrencilere az veriyolardı. Her yerde suistimal. .

Maddi durumu kötü olup çalışan milyon insan var. Köpeğin oyuncağını çocuğa götürmek nasıl bir mantıktır... Bu resmen hırsızlık. Gördükçe,ses çıkarmadıkça azan kişiler. Uyardığınız iyi olmuş

Kızlar ben de aynı fikirdeyim ama maalesef babam böyle seylere onem vermiyor ve yazık gariban evinde yiyemiyor bari burada yesin diyor. Ben de hic hoslanmam, zira annem de öyle. Gerçekten ihtiyacı olan insan işine dört elle sarılır ve kendisine laf gelmesin diye canını dişine takıp çalışır, ne koparsam kardır mantıgıyla iyi niyeti suistimal etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…