• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce şuan bunu sormak doğru mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten yol ver demedim canim. Sor ve dusuncelerini ogren dedim. Hdp lidir demedim ben. Evet bakarsak hdp yle alakasi yok, ama kim bilir.

aynen insanin icini birsey kemiriyor tabi bu durumda emin olmak istiyorum yoksa yapamam ancak ailedekiler cok sorun olur mu sizce? olmaz diye düşünüyorum çünkü kuzen vs yani kardes ana baba değil en azindan onlar ailecek chpli diğerleri hdpli olanlar ayni soyadi ama kardesi vs değil te kardesi var çünkü kuzen muhtemelen

UZAKKKKK DURRRR CNM .. DEMEKKI BUNLARIN NE OLDUKLARI BILE BELLI DEGIL.. CIDDI BIR KONU BU HAFIFE ALINMAYACAK TURDEN..

Siyasi görüş farklılığı bencede önemli özellikle Eşler Arasında ve arada gercekten uçurum varsa. O Yüzden ciddi bişeye adım atmadan sorman yanlış değil, yanlış anlarsada anlasın, zaten oda o grubu sevmiyorsa sana cok tepki vermeyecektir tatlım. Ama o gruptansa tepki gösterebilir, e o durumdada ne söylediği, yanlışmı anladığı vs senin umrunda olmaz :KK14: arkadaşlık farklı evlilik farklı. Benimde her görüşten arkadaşım var hatta Zıt görüşlü cok ama cok Sevdiğim arkadaslarım var ama ilişkimde öyle bişeye tahammül edemem :110:

aynen insanin icini birsey kemiriyor tabi bu durumda emin olmak istiyorum yoksa yapamam ancak ailedekiler cok sorun olur mu sizce? olmaz diye düşünüyorum çünkü kuzen vs yani kardes ana baba değil en azindan onlar ailecek chpli diğerleri hdpli olanlar ayni soyadi ama kardesi vs değil te kardesi var çünkü kuzen muhtemelen

Sorun olmamasi gerekir mantiken. Ama hayatta hersey mantikla ilerlemiyor. Yani ailen ne der bilemem.

Siyasi görüş farklılığı bencede önemli özellikle Eşler Arasında ve arada gercekten uçurum varsa. O Yüzden ciddi bişeye adım atmadan sorman yanlış değil, yanlış anlarsada anlasın, zaten oda o grubu sevmiyorsa sana cok tepki vermeyecektir tatlım. Ama o gruptansa tepki gösterebilir, e o durumdada ne söylediği, yanlışmı anladığı vs senin umrunda olmaz :KK14: arkadaşlık farklı evlilik farklı. Benimde her görüşten arkadaşım var hatta Zıt görüşlü cok ama cok Sevdiğim arkadaslarım var ama ilişkimde öyle bişeye tahammül edemem :110:

ben de kesinlikle tahammul edemem. Haklısın sormak da benm en dogal hakkım peki kendisi değilse Ailesinin gorusu önemli mi bana sorun olur mu ilerde ailesi dediğim kuzendir odur budur kardesinin profilinde yazıyor chpli. Is yerlerinde Atatürk resmi var. Babasının dükkanında. Yani hdpli olan aileden biriler o soyadi taşıyan kendisi hdpli degilse bu sorun yaratmaz demi?

ben de kesinlikle tahammul edemem. Haklısın sormak da benm en dogal hakkım peki kendisi değilse Ailesinin gorusu önemli mi bana sorun olur mu ilerde ailesi dediğim kuzendir odur budur kardesinin profilinde yazıyor chpli. Is yerlerinde Atatürk resmi var. Babasının dükkanında. Yani hdpli olan aileden biriler o soyadi taşıyan kendisi hdpli degilse bu sorun yaratmaz demi?
Valla tatlım konunun kapanmasını istemem ama başka parti olsa neysede hdp diger bütün görüşlere o kadar Zıt ki bilemiyorum. Senin ne istediğin cok önemli, mesela ben ileride benim soframda, evimde benim vatanıma ihanet ve kin besleyecek insanları ağırlamak istemem. Hiç göremeyeceğim eşiminde görüşmediği bir akrabası ise olabilir. Sağ görüş sol görüş meseleside değil bu pek bana göre. Acıkcası vatanıma hakaret eden babam olsa tanımam, kaldı ki kuzen muzen. Eger oda bunu sadece siyasi farklılık olarak görüyorsa sorun var demektir. Ama kesinlikle o partiden haz etmiyorsa, o zihniyeti desteklemiyorsa o zaman bi düşünmekte fayda var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X