sizce şüphelenmeli miyiz?

Insan kuyruğu sıkışınca anasını bile harcar emin olun. Karışmayın en güzeli
aslında detaylı düşününce karışmama taraftarıyım ama annem teyzeme söyler gibi geliyor. içinde tutamazsa onun başı ağrır. annemi ikna etmem lazım.
bu işler teyzeye yengeye bakmaz karısını ailesini karşısına alıcağına sizi kötüler
evet o ihtimal var.

evet. zaten teyzelerim annemle ilk fırsatta kavga eder. herkesin evladı daha kıymetli sonuçta.

evet ne diyebiliriz ki?

aynen. annemin bir lafı vardır: yapan kurtulmuş, söyleyen kurtulamamış diye. biz karambole gitmeyelim sonra.

kim diye sormayı düşünüyorduk.
çok doğru laf etmiş anneniz aynen öyle oluyor bizzat ben yaşadım
yapan kurtuldu söyleyen ben kötü oldum boşerin kim ne halt yiyorsa yesin
hiçbirşey sonzuza dek gizli kalmaz elbet biryerden açık verir yapıyorsa zaten

valla iki ucu b..klu değnek yani
aynen öyle.
en azından netleştirsek diye düşünmüştük. hani ağız arama şeklinde.
varsa bir yanlışı, başından uyaralım, yuvası dağılmasın diye düşündük.
annemle tüm ihtimalleri düşündük ama kolay değil böyle şeyin iması bile.

aynen öyle.
en azından netleştirsek diye düşünmüştük. hani ağız arama şeklinde.
varsa bir yanlışı, başından uyaralım, yuvası dağılmasın diye düşündük.
annemle tüm ihtimalleri düşündük ama kolay değil böyle şeyin iması bile.
eğer gerçekten aldatıyorsa, sizin uyarmanızla kendisine geleceğini sanmam, en fazla artık görüşmüyorum der size, yine görüşür. nerden bileceksiniz ki?

çok doğru laf etmiş anneniz aynen öyle oluyor bizzat ben yaşadım
yapan kurtuldu söyleyen ben kötü oldum boşerin kim ne halt yiyorsa yesin
hiçbirşey sonzuza dek gizli kalmaz elbet biryerden açık verir yapıyorsa zaten
böyle şeyleri bilip susmak da zor.
karısının yerine kendimi koyuyorum da aptal gibi kocama güvenerek yaşıyorum diye.
karısına üzülüyorum, sonra çocuklarına.
sonra da bizim düşeceğimiz durumlar meçhul.
sadece aile içinde kalmaz sülale bizi mimlerse yuva yıkanlar diye.
uğraş dur.

Saçlarını mı boyuyormuş?
Bence anneniz teyzenize söylesin, yanında bir kız vardı dikkat etmedim çocukları bırakıp nereye gidiyorlardı endişelendim acil bir durum mu vardı vs diye sorsun. Bana hiç normal gelmedi durum.

eğer gerçekten aldatıyorsa, sizin uyarmanızla kendisine geleceğini sanmam, en fazla artık görüşmüyorum der size, yine görüşür. nerden bileceksiniz ki?
orası öyle.
yasaklar çekicidir, ama gerçekler de gözünün önünde duruyor.
ben gerçek mi değil mi bilmesem de karısına üzülüyorum.

Saçlarını mı boyuyormuş?
Bence anneniz teyzenize söylesin, yanında bir kız vardı dikkat etmedim çocukları bırakıp nereye gidiyorlardı endişelendim acil bir durum mu vardı vs diye sorsun. Bana hiç normal gelmedi durum.
konuştu annem teyzemle ama yanında kız vardı diyemedi.
saçlarının boyasını farketmiş, ona daha çok şaşırmış.
niye boyattı saçlarını diye sormuş, teyzem aman ne bileyim çocuklarımı bazen ben de anlamıyorum demiş.
bir de saat kaçta eve döndüğünü sormuş, çünkü o gün izinli ve annem öğle saati görüyor, gece 22 gibi dönmüş.
işlerim vardı demiş.

orası öyle.
yasaklar çekicidir, ama gerçekler de gözünün önünde duruyor.
ben gerçek mi değil mi bilmesem de karısına üzülüyorum.
bence uyarsanız da, bir işe yaramayacak
hiç bulaşmayın

bir de kuzen annesine "teyzem metroda beni görünce niye yanıma gelmedi" demiş, kızdan hiç bahsetmemiş.

niye boyattı saçlarını diye sormuş, teyzem aman ne bileyim çocuklarımı bazen ben de anlamıyorum demiş.
bir de saat kaçta eve döndüğünü sormuş, çünkü o gün izinli ve annem öğle saati görüyor, gece 22 gibi dönmüş.
işlerim vardı demiş.

Ay hiç normal bir durum değil :KK17:
Bence belirtmesi gerek sonuçta kardeşi değil mi içimde kalmasın dayanamadım vicdan yaptım söylesem mi diye kararsız kaldım desin. Böyle şeyler insana dert olur çünkü

işlerim vardı demiş.
annen saçını boyadığını fark etmiş, teyzen de boyuyor demişse, zaten annen onu gerçekten görmüş demektir benzetmemiş yani...

böyle şeyleri bilip susmak da zor.
karısının yerine kendimi koyuyorum da aptal gibi kocama güvenerek yaşıyorum diye.
karısına üzülüyorum, sonra çocuklarına.
sonra da bizim düşeceğimiz durumlar meçhul.
sadece aile içinde kalmaz sülale bizi mimlerse yuva yıkanlar diye.
uğraş dur.
bende öyle üzüldüm susamazdım birde evime girip çıkan bir arkadaştı bildiğim halde onu evime alamazdım
söyledim ama işte sonrasında yine ben uğraştım işin garibi böyle durumlarda o üzüldüğümüz eşler daha çok savunuyorlar
aldatan tarafı oyüzden yapıcak bir şey kalmıyor

Karışmayın, sonra herkes kenara çekilir siz laf çıkaran iftira atan taraf olursunuz. Varsa yaptığı birşey eninde sonunda çıkar ortaya.

Ay hiç normal bir durum değil :KK17:
Bence belirtmesi gerek sonuçta kardeşi değil mi içimde kalmasın dayanamadım vicdan yaptım söylesem mi diye kararsız kaldım desin. Böyle şeyler insana dert olur çünkü
işte inkar eder, iftira der. böyle önemli durumlar ispat ister diye düşündüm dün gece. ispatlayamayız ki. kız kim deriz, kız yoktu der. kanıt yok. öyle kalırız.

annen saçını boyadığını fark etmiş, teyzen de boyuyor demişse, zaten annen onu gerçekten görmüş demektir benzetmemiş yani...
zaten o zaman emin olduk iyice. ama bilmesek daha iyiydi.
bende öyle üzüldüm susamazdım birde evime girip çıkan bir arkadaştı bildiğim halde onu evime alamazdım
söyledim ama işte sonrasında yine ben uğraştım işin garibi böyle durumlarda o üzüldüğümüz eşler daha çok savunuyorlar
aldatan tarafı oyüzden yapıcak bir şey kalmıyor
yani. hanımı iki çocuğuyla terketmez sanırım. genelde öyle oluyor çünkü. bilmeden huzurla otursun bari yuvasında.

Karışmayın, sonra herkes kenara çekilir siz laf çıkaran iftira atan taraf olursunuz. Varsa yaptığı birşey eninde sonunda çıkar ortaya.
yani elimizde geçerli bir kanıt olsa belki derdim de yine böyle alengirli konuda risk almamak lazım. öyle karar verdim, yazılanlardan sonra.

Bence siz dogru dusunuyosunuz..ama söyleme konusunda hic karisnayin derim suclu siz olursunuz..esi de hissediodur belki de biliodur siz soyleseniz sanane diyebilir..ki annesi de farkndaymis..

Bence siz dogru dusunuyosunuz..ama söyleme konusunda hic karisnayin derim suclu siz olursunuz..esi de hissediodur belki de biliodur siz soyleseniz sanane diyebilir..ki annesi de farkndaymis..
mecburen susacağız.
herkes için hayırlısı olsun.

Back
X