- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
Merhabalar, bugün olanları anlatayım hemen.
Başlarda bir sıkıntı yoktu. Bir de sürekli sevgili tribi attı resmen. Mesela ben "Siz arabada yokken daha iyi geri manevra yapabiliyorum" dedim. O da "Hmm ben ineyim yani? Beni istemiyorsun arabada anladım!" vs. dedi. Ve her çalışma parkurundan sonra hoca o garaja girmek istedi. Ben de en sonunda tamam dedim niyetini anlamak için. Kapıyı kapattırmadım özellikle ve kumandayı aldım. Yine dip köşeye geldiğimizde elini benim koltuğuma koydu. Ben de sert bir şekilde vites değiştirirken eline vurdum. Elini çekmek zorunda kaldı. Sonra bir kez daha geçelim dedi başa dönüp. Yine aynı yerde eli koltuğumdaydı. Elinizi çeker misiniz dedim ve hiçbir şey olmamış gibi elini çekti. Bu arada gülerek "bu garajda çok yılan oluyor. Hatta şu an arabanın içinde bile olabilir." Dedi. Anlam veremedim. Yapı itibarıyla insanları kırabilen, kötü davranabilen biri değilim. Ama çok mesafeliydim yine hocaya. Sonra hiç beklemediğim bir şey oldu ve biz tam garajda bir tur daha atacakken erkek arkadasım aradı ve yüksek bir sesle "Nişan için yeri ayarladım hayatım. Seni seviyorum" dedi. Ortamda hiç ses olmadığı için hoca bunu duydu ve kapattıktan sonra bir tur atmaya daha gerek olmadığını söyledi.
Olanlar bu. Sizce bu adam n'apmaya çalışıyor? Ve en önemlisi sizce hocamı değiştirmeye çalışayım mı?
Daha ne yapmaya çalışıyor mu diyorsun arkadaşım.
Dikkat et o yılanlar seni ısırmasın.
Sapık neredeyse adam yahu.
Sevgilinde telefon edeceğine gelsin dersin bitmesini beklesin orada.
Bir daha o adamla aynı arabaya binme