• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce tacize mi uğradım? Kafayı yemek üzereyim!

bence resmen taciz bu, git yönetimle konuş, başka hoca istiyorum de, iyi niyetli kendini bilen bir adam olsa seni aratmazdı sosyal paylaşımdan, bir sürü öğrencisi var, her birini aratacak olsaa, hiç inandırıcı değil, ayrıca tek başına bir bayanla ıssız bir yerde eğtim veriyorsa da asla iyi niyetli bir adam değil, erkek arkadaşın da çok sakinmş maşallah, benim kocam olsaa şimdi ne durumda olurdu hoca bilmiyorum.

ne çok tacizci direksiyon hocası varmış ehliyet düşünüyorum ama çekindim nedense. bide ben baya kötü olurum öyle bi durumda yüzümü allar basar elim ayağıma dolaşır korkarım yaa

ne çok tacizci direksiyon hocası varmış ehliyet düşünüyorum ama çekindim nedense. bide ben baya kötü olurum öyle bi durumda yüzümü allar basar elim ayağıma dolaşır korkarım yaa

Direksiyon hocasından direksiyon dersi almak zorunda değilsin. Ailenden birileri de seni direksiyon sınavına hazırlayabilir. Ayrıca kursta kadın hoca varsa onlardan da ders almayı talep edebilirsin eğer çok korkuyorsan. Ama bu arkadaşın yaşadıkları ekstrem bir durum. Benim direksiyon hocam babam yaşında bir amcaydı, üstelik gördüğüm en kibar insanlardan biriydi.

bu garajda çok yılan var hatta şu an arabada bile olabilir ne demek?

ya ben çook aşırı fesatım ya da adam kendi cinsel organını anlatmaya çalışmış sana

kuzum sen canına mı susadın?

Merhabalar, bugün olanları anlatayım hemen.

Başlarda bir sıkıntı yoktu. Bir de sürekli sevgili tribi attı resmen. Mesela ben "Siz arabada yokken daha iyi geri manevra yapabiliyorum" dedim. O da "Hmm ben ineyim yani? Beni istemiyorsun arabada anladım!" vs. dedi. Ve her çalışma parkurundan sonra hoca o garaja girmek istedi. Ben de en sonunda tamam dedim niyetini anlamak için. Kapıyı kapattırmadım özellikle ve kumandayı aldım. Yine dip köşeye geldiğimizde elini benim koltuğuma koydu. Ben de sert bir şekilde vites değiştirirken eline vurdum. Elini çekmek zorunda kaldı. Sonra bir kez daha geçelim dedi başa dönüp. Yine aynı yerde eli koltuğumdaydı. Elinizi çeker misiniz dedim ve hiçbir şey olmamış gibi elini çekti. Bu arada gülerek "bu garajda çok yılan oluyor. Hatta şu an arabanın içinde bile olabilir." Dedi. Anlam veremedim. Yapı itibarıyla insanları kırabilen, kötü davranabilen biri değilim. Ama çok mesafeliydim yine hocaya. Sonra hiç beklemediğim bir şey oldu ve biz tam garajda bir tur daha atacakken erkek arkadasım aradı ve yüksek bir sesle "Nişan için yeri ayarladım hayatım. Seni seviyorum" dedi. Ortamda hiç ses olmadığı için hoca bunu duydu ve kapattıktan sonra bir tur atmaya daha gerek olmadığını söyledi.

Olanlar bu. Sizce bu adam n'apmaya çalışıyor? Ve en önemlisi sizce hocamı değiştirmeye çalışayım mı?

bu garajda çok yılan var hatta şu an arabada bile olabilir ne demek?

ya ben çook aşırı fesatım ya da adam kendi cinsel organını anlatmaya çalışmış sana

kuzum sen canına mı susadın?

yok artık :53: ben de öyle anladım içimiz fesat falan değil adam aynen de öyle demek istemiş inanamıyorum :53:

bence hocanı değiştirmen iyi olmuş ama keşke durumu anlatsaydın idareye çünkü bugün sana yapan yarın başkasına yapabilir ama sevgilinide bi değerlendir derim ben :15:

Son düzenleme:
bence hocanı değiştirmen iyi olmuş ama keşke durumu anlatsaydın idareye çünkü bugün sana yapan yarın başkasına yapabilir ama sevgilinide bi değerlendir derim ben :15:

sevgilisi gay bence :37: yani normal arkadaşı da olsa hiç bi erkek böyle bi tepki vermez, kendi arkadaşlarımı düşünüyorum da otobüste bile etrafımı çeviriyolar rahatsız eden olmasın diye :44:

Merhabalar,

Sinirlerim çok bozuk. Hemen olayı anlatayım. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden :(

Bugün direksiyon dersine gittim. Hocam erkek ve 5. dersimiz olacaktı bugünkü. İlk 1 saatte bir sıkıntı yoktu. Daha sonra görece ıssız bir yere gittik. Öyle ki etrafımızda bizden başka kimse yoktu (ilk 1 saatte ve önceki derslerin hepsinde insanlar vardı). Arabayı ben kullanıyorum. Derken, bir anda hocamın elinin benim koltuğumda, bacağımın yanında olduğunu fark ettim. Daha önce oraya hiç koymamıştı elini. Birkaç dakika sonra o elin bacağıma değdiğini hissettim ve o paniklerin arabayı istop ettirdim. Sertçe hocaya baktım. Hiç istifini bozmadı, ayağını debriyajdan sert çekme dedi sadece. Elini de çekti o arada. Ve birkaç kez de ben vites atmaya çalışırken elime dokundu. Bu olaylardan önce de sosyal paylaşım sitesinde beni bulamadığını söyledi, ben de hesabımın olmadığını söyleyip kestirip atmıştım. Olaydan sonra da önce de çok resmiydim kısacası. Daha önce de hiç benzer bir muhabbet yaşamadık. Bugün neden bunlar oldu? Gerçekten anlam veremiyorum.

Tüm bu yaşadıklarıma yeterince şok olmuşken konuyu erkek arkadaşıma anlattım. Korktum çünkü açıkçası. Tedirgin oldum. Erkek arkadaşım bu olayı gayet sakince dinledi ve "Valla anlamadım herhalde taciz etmemiştir, iş atmıştır sana hani sevgili olmak babında" dedi. Ben ikinci şok!!!

Erkeklere olan tüm güvenimi kaybetmiş durumdayım. Allah aşkına fikirlerinizi yazın. Sizce tacize mi uğradım? O adamla daha birkaç dersimiz var. Sizce başka bir hoca istediğimi mi söyleyeyim yoksa önce emin mi olayım?Ve erkek arkadaşımın tavrı normal mi? Bu olayı başka kimseye anlatamadım. Yalvarırım yardım edin, ağlamaktan gözlerim şişti :(

Not: "Issız yer"den kastımı bir arkadaş sorunca birkaç mesaj sonra açıkladım. Hepinize teşekkür ederim şimdiden :(((
elinin değmesi teadüf diyelim de seni niye sosyal paylaşım sitesinde aratmış ona takıldım açıkcası
erkek arkadaşın daha tuhaf bizimki olsa çoktannn olay çıkarmıştı

Taciz edenler çok pişkin oluyorlar. Otobüslerde çok görüyorum. Ben de bir kere bu psikolojimi bozan olayı yaşadım. Yerinde olsam bir daha gidemem... İkincisi erkek arkadaşın oldukça rahat davranmış. Eşime böyle bir şey söylesem o kişinin ağzını burnunu dağıtır. Tabi kişiden kişiye değişiyor bu işler...

Merhabalar,

Sinirlerim çok bozuk. Hemen olayı anlatayım. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden :(

Bugün direksiyon dersine gittim. Hocam erkek ve 5. dersimiz olacaktı bugünkü. İlk 1 saatte bir sıkıntı yoktu. Daha sonra görece ıssız bir yere gittik. Öyle ki etrafımızda bizden başka kimse yoktu (ilk 1 saatte ve önceki derslerin hepsinde insanlar vardı). Arabayı ben kullanıyorum. Derken, bir anda hocamın elinin benim koltuğumda, bacağımın yanında olduğunu fark ettim. Daha önce oraya hiç koymamıştı elini. Birkaç dakika sonra o elin bacağıma değdiğini hissettim ve o paniklerin arabayı istop ettirdim. Sertçe hocaya baktım. Hiç istifini bozmadı, ayağını debriyajdan sert çekme dedi sadece. Elini de çekti o arada. Ve birkaç kez de ben vites atmaya çalışırken elime dokundu. Bu olaylardan önce de sosyal paylaşım sitesinde beni bulamadığını söyledi, ben de hesabımın olmadığını söyleyip kestirip atmıştım. Olaydan sonra da önce de çok resmiydim kısacası. Daha önce de hiç benzer bir muhabbet yaşamadık. Bugün neden bunlar oldu? Gerçekten anlam veremiyorum.

Tüm bu yaşadıklarıma yeterince şok olmuşken konuyu erkek arkadaşıma anlattım. Korktum çünkü açıkçası. Tedirgin oldum. Erkek arkadaşım bu olayı gayet sakince dinledi ve "Valla anlamadım herhalde taciz etmemiştir, iş atmıştır sana hani sevgili olmak babında" dedi. Ben ikinci şok!!!

Erkeklere olan tüm güvenimi kaybetmiş durumdayım. Allah aşkına fikirlerinizi yazın. Sizce tacize mi uğradım? O adamla daha birkaç dersimiz var. Sizce başka bir hoca istediğimi mi söyleyeyim yoksa önce emin mi olayım?Ve erkek arkadaşımın tavrı normal mi? Bu olayı başka kimseye anlatamadım. Yalvarırım yardım edin, ağlamaktan gözlerim şişti :(

Not: "Issız yer"den kastımı bir arkadaş sorunca birkaç mesaj sonra açıkladım. Hepinize teşekkür ederim şimdiden :(((

Canım vallahi hocanın niyetini pek anlayamadım.
Hani yanlışlıkla da olmuş olabilir,sen farkında olmadan ıssız bir yerde olduğunuzdan dolayım ürküp hocanın hareketlerini yanlış yorumlamış da olabilirsin, hocan taciz de etmiş olabilir.
Ama bir ders daha devam edip ona göre kesin yorumunu yap.

Fakat erkek arkadaşının tepkisi bana çok garip geldi.
Yani o kadar tepkisiz nasıl kalınabilir?
Çocuk filan olsanız anlamaz derim ama yetişkin bir insan nasıl öyle kayıtsız kalabilir ki?

Hocanın davranışlarının yanı sıra erkek arkadaşınla olan ilişkini de gözden geçir derim canım.:31:

Back
X