sizce tahsil önemlimi

aşk yeterli değilmi

• hayır olamaz

OY: 7 41,2%
  • evet olabilir

OY: 10 58,8%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

RedRose

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
786
11
318
40
çok merak ediyorum universite mezunu ile lise mezunu yada çok büyük bir iş adamı ile lise mezunu bunlar örnek tabikide birlikte olamazlarmı? millet ne der düşüncesiyle yaşıyoruz bu günlerde neden ters karşılanıyorki fakir ile zengin gibi? bu örnekler çoğalabilir kafa yapısı uyuştuktan sonra neden olmasın bunlar sizlerin düşüncelerinide istiyorum aranızda böle olanlar varmı:uhm:

ben lise mezunuyum...eşim 2 tane üniversite bitirmiş neden olmasın önemli olan beyinlerin uyması lise mezunu bir insan isterse kendini geliştirebilir??ben eşimle çok mutluyum bu konuda hiç problem yaşamadık...
ama erkeğin lise mezunu olması,kadının üniversite mezunu olması toplumda bazı kesimlerde yadırgana bilir ama bence olabilir neden olmasın,

ben lise mezunuyum...eşim 2 tane üniversite bitirmiş neden olmasın önemli olan beyinlerin uyması lise mezunu bir insan isterse kendini geliştirebilir??ben eşimle çok mutluyum bu konuda hiç problem yaşamadık...
ama erkeğin lise mezunu olması,kadının üniversite mezunu olması toplumda bazı kesimlerde yadırgana bilir ama bence olabilir neden olmasın,

Allah mutluluğunuzu bozmasın hep böle devam etsin bende öle diyorum önemli olan kafa yapısı zaten artık lise universite kalmadı dediğin gibi kadın yüksek olursa erkek belki aşağılanabilir ama artık açıköğretimle erkekte isterse okur diye düşünüyorum bi arkadaşımla görüştüm bu yüzden konuyu açtım neden olmasın dedim

ve şunuda söleyim masallarda olur öle hikayeler derler günümüzde pek yoktur zengiz kız fakir erkek universite lise mezunu diye sanırım buda masallarda sanıyordum

erkekler bu konuda kendilerini hep ezik görüyorlar ne yazık ki
ama bence önemli olan kafa yapısı
ne üniversite mezunları var ama birikimi yok

ne insanlar gördüm üniversite bitirmiş ama kör cahil...
okuş cahil dolu etrafa.s
bende üni. okuyoruma ama sevdiğim,evlenmeyi düşündüğüm kişi ilk okul mezunu...
Ama bazı konularda benden çokkkk daha bilgili okul okumakla insan olunmaz

canım benim konu güzel beğendim
bir kere üniversite lise mezunu ayrımı yapmak saçmalık

sevgi mezun dinlemez

tabi bu benim görüşüm

fakat eğer erkek lise mezunu bayan okumuşsa belki problem çıkabilir bu genelde böyle oluyor

fakat şunuda belirtimm

çok üniversite mezunları tanırım çok geri ler çok ilkokul mezunları tanırım ne zekiler.....

ve şunuda söleyim masallarda olur öle hikayeler derler günümüzde pek yoktur zengiz kız fakir erkek universite lise mezunu diye sanırım buda masallarda sanıyordum

ah ah o masallarsenağlamasenağlamasenağlama

bak yarama bastın şimdiksenağlamasenağlama

ne insanlar gördüm üniversite bitirmiş ama kör cahil...
okuş cahil dolu etrafa.s
bende üni. okuyoruma ama sevdiğim,evlenmeyi düşündüğüm kişi ilk okul mezunu...
Ama bazı konularda benden çokkkk daha bilgili okul okumakla insan olunmaz

kesinlikle katılıyorum.................................

Herşey okumakla bitmiyor...

Mesela bir örnek vereyim...Benim dayım İLKOKUL mezunu ve yengemde üniversite açıköğretim okuyor şuan...Aralarında hiç bir sorun olmadı bu güne kadar...Okumamış bir dayım var ama çok kültürlü okuyan üniversiteli bir kişiyle sınava soksak aklına güvenip cvpler verip o üniversiteliyi geciceğinden adım gibide eminim...

O yüzden kişiye okudugu bölüme göre seçmiyorum...İnsan her zaman insandır önemli olan kafaların uyuşması bir birliktelikten zevk alınmalı...

etrafın ne diyeceği hiç önemli değil yeter ki adam kompleks yapmasın bu durumu...aynı şeyi ben yaşıyorum ben üniversite mezunuyum o yüksek okul mezunu ve bunu şimdiden kafasına taktı bile...:çok üzgünüm:

bende üniversite mezunuyum eşim lise mezunu ılk asamda etrafdakıler cok sorun yaptılar ama bız esımle aramızda konsu olmadı ama bazen ıstısna durumlar olusabılıyor gorus ayrılıkları olabılıyor tabıı

Çok büyük uçurumlar yoksa,kişi de kompleksli biri değilse; tahsil ya da maddiyet farkı çok önemli olmayabilir.yerimseniben
Ama sadece aşk yetmez. Aşk o kadar kısa süren bir duygu ki.. Aşkın kör ettiği gözleriniz bir anda açılıverir,gerçekleri görürsünüz.:1shok:

okul okumakla kimse ben zekiyim deme hakkına sahip değildir.ben üniversite okuorum şuanda annem hiç okula gitmememiş.ama walla bilgisi benimle aynı seviyede özellikle siyaset olaylarını hiç sevmem ama annem bu konularda çok iyi derece bilgi sahibi.gelelim eş veya sevgiliye.sevgilim lise mezunu bana geçen hafta açıköğretimden üniversite okumka istiyorum dedi.bende aramzda fark olmamasınımı düşünüosun dedim.bana saçmalama sadece iş ararken kolaylık olsun die dedi.öle bişey aklımın ucundan geçmez dedi.demkki bizim ilişkimizde okul önmeli diil :)

erkeğin tahsilli olması çok iyi iş imkanları daha genişliyor gerçi artık ne ünivliler var işsiz dolnıyor oda ayrı bir konuya neyse

ben asla önem vermem yani baştada dediğim gibi erkeğin tahsillli olması meslek edinebilmesi açısından yararlı ama ilkokul mezunu diye kimseye yüz çevirmem kadın olsun erkek olsun

bende ünv. mezunuyum eşim lise mezunu..ama aramızda ne uçurum olacakki..ondan tek fazlam muhasebe bilgimin olması..bunda evliliğimi etkileyecek birşey varmı ne alaka..insanın kendini yetiştirmesi önemli..

arkadaşlarında dediği gibi ne üni.mezunları var cahil.

böyle bir yapmak yanlış olur.önemli olan kafaların uyması.sevmek güvenmek önemli.bunlar olunca herşeyin üstesinden gelinir.

ama mesela kadın üni.mezunu erkek ilkokulsa biraz sorun oluyor burda yazıyo bunları yaşıyan arkadaşlar okuyoruz.bir yerde gurur meselesi falan yapıyo kendini eksik hissediyo karısıyla çatışıyo ozamanda.

Allahım herkesin gönlüne göre versin.

mezuniyet bir yere kadar kafa yapısı önemli insanların yetişme şekli faklı olunca çatışma çıkıyor. evliliğimde bunu yaşıyorum ben lise mezunuyum eşim ortaokul ama ben sosyal birisiyim eşim değil

bende okuldan çok çevresinin ve ailesinin görüş ayrılıklarına sebep olacağını düşünüyorum...

Back
X