- 30 Mart 2019
- 464
- 512
- 18
Allah nasip ederse temmuz ortaları yavruma kavuşucam. Görümcemin de 3,5 yaşlarında bir oğlu var. Ben hamile kaldığımdan beri kv sürekli bu torununa benim bebeğim üzerinden kışkırtmalar yapıyor. Örneğin; ben artık (ayşe olsun adı) ayşe nin babaannesi olucam, bak yemeğini ye yoksa ayşe yicek, artık ben ayşeyi daha çok sevicem, ya da git pis ayşe sen yeme venşm oğlum yicek, ayşe altına yapmıcak ama sen yapıyorsun. İşte ven bunu ayşeye yedireyim o aç kalmasın yoksa ölür, çocupun dediği ölsün banane . Hayır o yemesin ne yicem, hayır döverim onu. Gelmesin vs...Çocuğu sürekli iyi kötü yönde bebeğe kışkırtma sürecine girdi 8 aydır. Hatta bi ara çok sinirlendi çocuk geldi karnıma vurmaya çalıştı. Acaba ben mi abartıyorum bilmiyorum ama kıskançlık bu sonuçta ben bebeğim doğduğunda çocukla aynı odada 1sn yalniz bırakamam hatta yanlarında biri olsa bile bırakamam gibi geliyor. Ya vurursa, ya ağzına gözüne bir şey tıkarsa, ya bi yerden itelerse. Tek suçlu kv olacak bana göre. Ya da bunların hiçbiri olmaz mı çocuk bu unutur mu dersiniz? Sizce eşime söylemeli miyim annesini uyarsın mı?
Ya tatlı dille uyarsın çünkü eşinin yeğeninin de psikolojisi bozulacak. Bide kuzen onlar iyi geçinmesini engeller ilerde böyle kıskançlıklar