Sizce taşınmalı mıyım?

Sizce taşınmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin vereceğiniz paranın altında neden ezilsin?zaten hakkını alıyor…Siz yemeyip içmeyip kadına gönderdiğinizi falan mı düşünüyorsunuz zaten hakkı,ezilir falan çok beylik laflar bunlar..
Kardeşin hakkı en az 10 yıl süreyle hem yeni evin tüm kira bedeli+ şu an oturdukları evin kira bedelinin yarısını almak aslında....yani hakkının ancak 3 te birini vericez ama yine de elimiz titriyor vermek istemiyoruz, ne gerek var diyor konu sahibi....ezilir dediği şeyin ne demek olduğunun ve kimin kimin hakkını ezdiginin de gayet farkında bence....Ama insan kayirilan taraf her zaman kendisi olunca allah da yenen hakkı görmüyor zannediyor demek ki bu kadar rahat oluyor...

Adamın evi neticede vermeyebilirdi,vermek zorunda degil. Kız kardeşine vereceksiniz tabi ya da çıkıp kendi evinize geçeceksiniz. Kız kardeşimde ihtiyacı var demek ki hakkı.

Merhabalar şu sitede konu açıp derdini anlatabilmek hemen yaftalanmadan ne kadar zor... Ne beleşçiliğimiz ne de yüzsüzlüğümüz kaldı.

Evlenmeden önce evimde otur diyen eşimin ailesiydi. Sanki dünyada bir tek biz varmışız gibi uzaylı muamelesi yaptınız yuh!!!
Hatalı olduğum konu şu çünkü çok fazla sinirlendiğim şey oldu. Kirayı göndermem demek bu konuda hatalıyım kabul ediyorum. Konu açmamdaki amaç bir yol gösterilir fikir almaktı. Mesajlara da telefondan yetişemedim cevaplayamadım. Ama sağolun yerden yere vurmakta çok iyisiniz!
Neyse ev çok kayınbabamda kızından esirgediklerini ben telafi edemem. Ben aralarındaki meseleye de giremem. Beni ilgilendirmez.
Ev aldığımız gün dedim ben on senedir oturduk biz çıkalım siz evi kiraya verir istediğinizi yaparsınız. Kimseyi incitmek, parasına çökmek ya da el koymak gibi bir niyetim yok sizin sandığınız gibi.

Ayrıca ben bir kız evlat olarak düşünüyorum. Babamdan alırım ama abimden kardeşimden almak zoruma gider. Ayrıca kiralar yeni yükseldi bu kadar göze batacak bir kira söz konusu bile değildi. Bu kadar yükseldiği için endişemiz.

Eşimle en son konuştuk. Kendi evimize taşınıyoruz. Cevap yazan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
Hınçlarını alıp içlerindeki öfkeyi biraz olsun dışa dökmelerine yardımcı olduysam ne mutlu bana:) Esenlikler diliyorum efenim...

Mune Mune sorunum çözüldü konumu kapatabilir misin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X