- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılmakla birlikte, büyük konuşmaktan da korkuyorum.Siz çocuğa değil, o sizin hayatınıza ayak uyduracak. Yabancıları yadırgıyor, başka yerde uyumuyor gibi sebeplerle hayattan geri kalmayın. Hemen hazırlayın bavulları :)
Çok özür dilerim...Annem yok benimteyzemler var işte onlar da annen gibi olsa da olmuyor ondan çekindim biraz onlar da üzüldü. Gitsem de otelde kalacağım zaten, gündüzleri yanlarına giderim.
kızlar selam,
3 aylık bebeğim var. Uyku, emme vs düzenimiz yeni yeni oturdu. O cesaretsiz, acemi hallerimi attım diyebilirim. Geçen hafta ilk kez kuaförü çağırmadım, ben bebeğimle kuaföre gittim düşünün cesaretimigerçi gözyaşlarının sel olup aktığı anlar yaşadık ama genel olarak iyiydi. Şimdi ailem bir tatil yerinde beni de çağrıyorlar. Teyzeler, anneanneler, kuzenler vs. Kuzenimin de 1 yaşında bebeği var. Beraber oluruz çok güzel olur diye ısrar ediyorlar. Eşim de ne zaman istersen götürürüm istediğin kadar kal diyor. 3 aydır evden çıkamadım desem yeridir. Yok göğsüm ikidebir tıkandı hasta oldum, çocuk sünnet oldu derken bunaldım. Gitmek istiyorum gidecek cesareti bulamıyorum. Çocuğum gittiği yerleri, gördüğü insanları yabancılayan biri. Alışır mı, düzeni bozulur mu, uyuyabilir miyim, birine rahatsızlık verir miyiz bunlar hep kafamda soru işareti. Hatta eşim diyor bayram için de bir yer seç rezervasyon yaptıralım. Beziydi, ıslak mendiliydi, alt açma beziydi bu kadar tantana şey toplanacak, emzirme problem olacak değer mi üç gün için Sardenya otur oturduğun yerde sen yapamazsın diyorum kendi kendime. Ama bir yandan da çok sıkıldım. Sizce ne yapayım becerebilir miyim? Siz nasıl yapmıştınız bebeğiniz küçükken? Tecrübeli annelerden beni yüreklendirmelerini bekliyorum :)
Çok özür dilerim...
Öyle anlatınca ..
Off..
Yazarken de aklimdan geçmedi değil ...
Teyze de anne yarisidir.
Tekrar özür dilerim
3 aylıkken tatıle gıttık hemde yaz sıcagında antalya ya cokra rahattı benım ıcın tek sorun bebege donusumlu bakmak zorunda olusumuzdu, dogdugu andan berı hep dısardaydık memlekete gıt gel yaptım sureklı ınsanların ıcınde ıdı yanı bence gıdın sızede degısıklık olur hem emzırıyorsanız ısınız daha kolay bence benımkı emmedı hep mama yapmakla ugrastım ama yınede guzeldı..kızlar selam,
3 aylık bebeğim var. Uyku, emme vs düzenimiz yeni yeni oturdu. O cesaretsiz, acemi hallerimi attım diyebilirim. Geçen hafta ilk kez kuaförü çağırmadım, ben bebeğimle kuaföre gittim düşünün cesaretimigerçi gözyaşlarının sel olup aktığı anlar yaşadık ama genel olarak iyiydi. Şimdi ailem bir tatil yerinde beni de çağrıyorlar. Teyzeler, anneanneler, kuzenler vs. Kuzenimin de 1 yaşında bebeği var. Beraber oluruz çok güzel olur diye ısrar ediyorlar. Eşim de ne zaman istersen götürürüm istediğin kadar kal diyor. 3 aydır evden çıkamadım desem yeridir. Yok göğsüm ikidebir tıkandı hasta oldum, çocuk sünnet oldu derken bunaldım. Gitmek istiyorum gidecek cesareti bulamıyorum. Çocuğum gittiği yerleri, gördüğü insanları yabancılayan biri. Alışır mı, düzeni bozulur mu, uyuyabilir miyim, birine rahatsızlık verir miyiz bunlar hep kafamda soru işareti. Hatta eşim diyor bayram için de bir yer seç rezervasyon yaptıralım. Beziydi, ıslak mendiliydi, alt açma beziydi bu kadar tantana şey toplanacak, emzirme problem olacak değer mi üç gün için Sardenya otur oturduğun yerde sen yapamazsın diyorum kendi kendime. Ama bir yandan da çok sıkıldım. Sizce ne yapayım becerebilir miyim? Siz nasıl yapmıştınız bebeğiniz küçükken? Tecrübeli annelerden beni yüreklendirmelerini bekliyorum :)
Siz çocuğa değil, o sizin hayatınıza ayak uyduracak. Yabancıları yadırgıyor, başka yerde uyumuyor gibi sebeplerle hayattan geri kalmayın. Hemen hazırlayın bavulları :)