Sizce tavrım nasıl olmalı?

sen_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
73
1
36
Aydın
Merhaba arkadaşlar size bir şey soracağım..
Emin olmak istiyorum şimdi ;
Diyelim ki bir kıza tercih edildiniz önceden ve sonra siz üzülürsünüz ister istemez değil mi? Birden tercih edilmenin verdiği baskıyla 'aşk,sevgi,hoşlantı vs.' gibi duygular pörtlemez değil mi ? :53:
He size anlatayım neden sorduğumu ..
Kışın birisi benimle tanısmak istedigini,onun hayatında yer almamı söylemişti.tamam iyi hoş da sonra konuştuk konuştuk 2-3ay ve duygusal bir yakınlığım olmadı pek.:85: sonra bir arkadaşımın numarasını istemiş falan konusmak istemiş sonra bunlar konuştu falan falan. doğum günümde bu çocuk bizim okula geçiş yaptı. tabi hemen aman allahım kader falan ayakları yapmadım :51:
Sonra bu çocuk geri döndü bana ve konuşmaya çabalıyor kıskandırmaya çalışıyor sanırım yanımdayken o kızla ilgili şeyler söylüyor :90: ve gördüğümde nedense hemen kafamı çeviriyorum falan filan işte.. sizce tavrım nasıl olmalı bu çocuga karşı?

Sen duygusal bir şey hissetmediysen, zorlamanın alemi yok.
Kıskandırmaya çalışarak da çocukluk etmiş bana kalırsa komik olmuş :)
Eğer ciddi düşüneceksen uzak dur, eğlenmek istiyorsan sende onu kıskandırmaya çalışıyormuş gibi yap :):)

Sen duygusal bir şey hissetmediysen, zorlamanın alemi yok.
Kıskandırmaya çalışarak da çocukluk etmiş bana kalırsa komik olmuş :)
Eğer ciddi düşüneceksen uzak dur, eğlenmek istiyorsan sende onu kıskandırmaya çalışıyormuş gibi yap :):)

hehe :)) ya bir de bir şey soracağım, geçen gün aynı ortamda bulunduk ve ilgilendi falan. tavrım nasıl olsun gördüğümde falan ? :57:

Bence çok ilgilenmiyormuş gibi davran.
İlgilendiğini görürse oyuna devam edecektir.
Mesela seninle konuşmak istediğinde veya bir şeyler anlatırken telefonla ilglenebilirsin.
Kaçan kovalanır taktiğini denemek istemiş ama pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim:)

Söylediklerine yorum yapmak yerine 'Hıı öyle mi?' 'Tamam' 'Anladım'
gibi kısa cevaplar verin.

Eğer ilginiz varsa aranızda bir şey olmasını içten içe istiyorsanız masum gibi görünen ama erkekleri aşık eden bakışlarınızdan atabilir, söylediklerine en güzel ve gizemli gülüşünüzle eşlik edebilirsiniz:)

Ama o bakışları atıp ortadan kaybolun:) Sizi arayacaktır. Bir nevi onun taktiğiyle onu kapana sıkıştıracağız:):40:

arkadaşım bırakın bu çocukca oyunları boşver böyle saçma sapan şeylerle uğraşma ona karşı hissin yoksa umrunda bile olmasın ilgilenmiyormuş gibi yap onun ilgiisinede kanma

Bence çok ilgilenmiyormuş gibi davran.
İlgilendiğini görürse oyuna devam edecektir.
Mesela seninle konuşmak istediğinde veya bir şeyler anlatırken telefonla ilglenebilirsin.
Kaçan kovalanır taktiğini denemek istemiş ama pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim:)

Söylediklerine yorum yapmak yerine 'Hıı öyle mi?' 'Tamam' 'Anladım'
gibi kısa cevaplar verin.

Eğer ilginiz varsa aranızda bir şey olmasını içten içe istiyorsanız masum gibi görünen ama erkekleri aşık eden bakışlarınızdan atabilir, söylediklerine en güzel ve gizemli gülüşünüzle eşlik edebilirsiniz:)

Ama o bakışları atıp ortadan kaybolun:) Sizi arayacaktır. Bir nevi onun taktiğiyle onu kapana sıkıştıracağız:):40:

Bayıldım bu fikre yahu! oturup bekleyince hiç bir şey olmuyor cidden gerçekten canım yandı bu konuda ve gerçekten duramam bir şey yapmadan.. hmm.. yani gördüğümde selam falan vereyim ama ilgilenmiyormuş gibi he? soğuk nevale gibi de durmak istemiyorum açıkcası ama gördüğümde hemen bakmadan geçiyorum falan .. :50:

Back
X