• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce tayt giymelimiyim?

Disikanarya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
127
0
46
İstanbul
40-42 beden giyiniyorum. Siyah kalin, ortasinda tek bir cizgi olan taytlerden giymek istiyorum(tam tarif edemedim ama). Sizce giymelimiyim? Ustune basen bolgemi kapatacak uzunlukta birsey giyecegim tabiki. Ama karar veremedim:/

üstüne kalcalarini kapatan bi tshirt giy ve üstünede yine uzun bi hirka veya ceketle cok hos durabilir herkes 34 beden olcak degil ya

giy canim herkes giyiyor bir arkadasin dedigi gibi herkes 34 beden olacak degil ya keske bende soyle bi 40 beden olsam ama nerde:31:

40-42 beden giyiniyorum. Siyah kalin, ortasinda tek bir cizgi olan taytlerden giymek istiyorum(tam tarif edemedim ama). Sizce giymelimiyim? Ustune basen bolgemi kapatacak uzunlukta birsey giyecegim tabiki. Ama karar veremedim:/

basen bolgen kapalı olursa gıy bence de ( cok zayıflara bıle ben yakıstıramıyorum basenı kapatmadıkları zaman ) dedgın tayt seklını anladım sanırım ama enıne cızgılı gıyme
ben 38 bedenım bazen 36 da olur bana ama ben basenı kapatmayı gec dah ada asagıda gıyerım mını gıbı olur yanı tek kalcamı kapatmam

tunikle giy şık bir tunikle hoş olur hani omuzları düşük tunikler var ya çok güzel duruyor ben genelde o şekilde giyiniyorum güzel duruyor tayttan vazgeçemem çok rahat altınada çizme giyersin uzun süper olursun valla .

tunikle giy şık bir tunikle hoş olur hani omuzları düşük tunikler var ya çok güzel duruyor ben genelde o şekilde giyiniyorum güzel duruyor tayttan vazgeçemem çok rahat altınada çizme giyersin uzun süper olursun valla .

Tam dediğin gibi tunik aldım zaten canım :).

Teşekkür ederim yorumlarınız için. :)

bence de giy valla ben 34 bedenim hiç giyemiyorum çünkü bacaklarım çok ince hiç yakıştıramıyorum :43:

bacaklarınız düzgün ve uzunsa giyebilirsiniz ama kısa ve kilo problemi varsa önermem doğrusu...

Back
X