• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce tekrar yazıcak mı kızlar?

Amacı sevişmek olan ve bunu açıkça söyleyen üstelik sizden 13 yaş büyük birinin yazıp yazmaması çok mu önemli cidden. Umrunda olmadığınız için silmemiştir farklı beklentilere girmeyin.

Ben bakireyim ve dün bi birlikteliğim oldu vajinal değil. Anüsüme doğru bastırdı hafif ucu girer gibi oldu ama girmedi ben üstündeydim her neyse bu boşaldı ama vajinaya değil kendi üstüne. Sonra yıkandı ve tekrar yaptı. Arada vajinama da sürtünür gibi oldu.
Niye aramasın arar tabi, içeriği burada yazmamış ki arkadaş.
" ileri gitme gibi bi durum olmadı." deyince okuyanlar bir şey yaşanmadı sanmış.

Cinsel hastalıklar kol geziyorken, çok eşli ihtimali çok yüksek olan bu adamdan uzak dur yoksa çok üzülürsün. Biraz da bu açıdan bakman lazım olaya, bir anlık zevk için değer mi? Herifin amacının aşk meşk olmadığı kabak gibi ortada zaten.
Askim adam pilot zaten her yıl periyodik muayeneden geçiyolar

Ileri gitseydiniz de ciddi düşünmeyecekti o zaman daha çok üzülecektiniz ve yaşınıza daha yakın kişilerle takılmanızı öneririm

2 haftadır konuştuğum bi flörtüm vardı ben 23 o da 36 yaşında. Neyse date için sözleştik dün yemek yedik spontane şekilde evine geçtik bi şeyler içmeye sonra film izlerken beni birden öpmeye başladı dedim ben hiç seks yapmadım sonra beni kucakladı yatağa götürdü ama o kadar rahatsız oldum ki keyif almaya baktım o an zaten ileri gitme gibi bi durum olmadı. Akşam eve vardığımda teşekkür ettim bugün için. Rica edip sonra Bir daha görüşmesek daha iyi olacak. Zaten ilişki düşünen birisi değilim, takılmak amacım dedi. Hâlâ takipleşiyoruz bir de. Sabah yurt dışından story atmış bi de numaramı da silmedi. Kendinden bile geçmişti benimleyken

Şimdi size soruyorum bu adam tekrardan bana yazar mı yazmaz mı? Çünkü ister istemez çok etkilendim maalesef kızlar://
Seks yapan başka birini bulur boşver.

2 haftadır konuştuğum bi flörtüm vardı ben 23 o da 36 yaşında. Neyse date için sözleştik dün yemek yedik spontane şekilde evine geçtik bi şeyler içmeye sonra film izlerken beni birden öpmeye başladı dedim ben hiç seks yapmadım sonra beni kucakladı yatağa götürdü ama o kadar rahatsız oldum ki keyif almaya baktım o an zaten ileri gitme gibi bi durum olmadı. Akşam eve vardığımda teşekkür ettim bugün için. Rica edip sonra Bir daha görüşmesek daha iyi olacak. Zaten ilişki düşünen birisi değilim, takılmak amacım dedi. Hâlâ takipleşiyoruz bir de. Sabah yurt dışından story atmış bi de numaramı da silmedi. Kendinden bile geçmişti benimleyken

Şimdi size soruyorum bu adam tekrardan bana yazar mı yazmaz mı? Çünkü ister istemez çok etkilendim maalesef kızlar://
Sen yazarsan yazar bence. O amacını açıkça belli etmiş sen de istiyorsan o da ister.

Seks için değil de zaman geçirmek maksat belki aşık olur fikri değişir diye
Olmaz. Bu hayalle girerseniz iki sevişme sonrası bir daha aramadığında çok üzülürsünüz, peşinden koşarsınız, olmadık laflar işitirsiniz.

Adam sizi oyalamıyor, dürüst davranıyor, sadece seks istediğini söylüyor. Niye adamın istemediğini söylediği şey için şartları zorluyorsunuz? İki sevişmeyle size aşık olacağını mı düşünüyorsunuz?

Anal seksi herkesle yapamaz, bu nedenle sizinle daha uzun süre görüşebilir ama bu amacının seks olduğunu değiştirmez. Siz de günün sonunda fuckbuddysine aşık olan kadınlardan biri olarak kalırsınız.

Salt seks istemek ayıp veya kötü bir şey de değil bu arada. Adamı suçlamıyorum. Beklentisi belli, isteği belli, kandırmamış etmemiş. Fuckbuddy olmak istediğini söyleyen adamla "belki aşık olur" diye görüşürseniz birkaç ay sonra hayal kırıklığınızla oturursunuz.

Olmaz. Bu hayalle girerseniz iki sevişme sonrası bir daha aramadığında çok üzülürsünüz, peşinden koşarsınız, olmadık laflar işitirsiniz.

Adam sizi oyalamıyor, dürüst davranıyor, sadece seks istediğini söylüyor. Niye adamın istemediğini söylediği şey için şartları zorluyorsunuz? İki sevişmeyle size aşık olacağını mı düşünüyorsunuz?

Anal seksi herkesle yapamaz, bu nedenle sizinle daha uzun süre görüşebilir ama bu amacının seks olduğunu değiştirmez. Siz de günün sonunda fuckbuddysine aşık olan kadınlardan biri olarak kalırsınız.

Salt seks istemek ayıp veya kötü bir şey de değil bu arada. Adamı suçlamıyorum. Beklentisi belli, isteği belli, kandırmamış etmemiş. Fuckbuddy olmak istediğini söyleyen adamla "belki aşık olur" diye görüşürseniz birkaç ay sonra hayal kırıklığınızla oturursunuz.
En son 6 ay önce biriyle buluşmuştum dedi bence derdi takılmak değil diye düşündüm çünkü bakireyim diye görüşmek istemedi:( o yüzden dedim

En son 6 ay önce biriyle buluşmuştum dedi bence derdi takılmak değil diye düşündüm çünkü bakireyim diye görüşmek istemedi:( o yüzden dedim
Derdi takılmak olmasa bakire olmanızın ne gibi bir sıkıntısı olurdu, o açıdan düşünün.

Bakiresiniz diye görüşmek istemiyor çünkü sevişemeyecek. Sevişemeyecekse de görüşmek istemiyor.

Yazarsa geceyi geçirmek için boşta kaldığı için yazar harici sanmıyorum. Takibi bırakmaması da sanki yedekte tutmak için gibi geldi bana

Back
X