sizce test yapmalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tiii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
kızlar 4 eylülde adet olmuştum, ayın 16-20 si arasında düzenli ilişkiye girdik, 4 aydır korunmuyoruz, hiç doğum kontrol ilacı da kullanmadım, adetlerim düzensizdir, yani 30-40 günde bir olurum, bu ay umutluyum, sizce test yapmalı mıyım, içime doğan bir his var ama anlam veremediğim.. test yapmaya korkuyorum, ne yapsam, çok istiyorum bebeğim olmasını...

Adetlerim düzensiz diyorsun belki adet düzensizliği de olabilir ama hamile de olabilirsin tabi ki.. kesin bi sonuç istiyorsan kan ver bence cunku bende dollenme gec olmustu ve ılk yaptıgım ıdrarda gebelik testınde sılık cızgı cıktı hatta soyle oldu ben yaptım tek koyu cızgıyı gorunce cope attım sonra ogleye dogru bı baktım onda bı de sılık cızgı var ertesı gun emın olmak ıcın bır test daha yaptım yıne sılık cızgıydı ama daha koyuydu rengı sende de boyle olabılır yanı bu yuzden kan vermek en guvenlı yol canım :) Hersey gönlünce olsun

cevabın için teşekkür ederim canım, daha öncede adetim gecikti, umutlanıp test yapmıştım, sonuç hüsran, korkuyorum, 1 hafta daha mı beklesem acaba, ümit edip olmayınca çok kötü oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…