Sizce test yapsam mı ?

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
Merhaba

uygulamaya göre BAT tarihim 16 Haziran , ancak 1 2 gün oynama olabiliyor o nedenle 18 Haziran kabul ediyorum bu ay .

Sizce gebelik testi alıp yapayım mı yoksa 18 inde geçmesini bekleyeyim mi ? Yapmaya karar versem yarın sabahı mı beklemem gerekiyor ? Akşam yapsam da olur mu ?

Cevabınız için teşekkür ederim

hassas testler var bat 6 gün kala gösteren eczaneye gittiğinizde söyleyin ona göre ürün alın.

Bir tık pahalı diğerlerine göre diye biliyorum.

Ya da gününüzü bekleyin geçince normal test alın.

ben her iki gebeliğimde de iki gün önce test yaptım ve öğrendim.geç döllenme ise gözükmez ama ben yumurtlamanın üstünden 14 gün geçtikten sonra silikte olsa o çizgiyi görmüştüm..

Belirtiniz var mıydı

Adet olacak gibiydim . Ekstra bir belirtim yoktu sadece iştahsızlık gelmişti ama bu havalarla mı ilgili yokla bununla mı bilmiyorum :)
Bende 24 Mayıs'ta adet oldum 9 Haziran'da adet olacakmışım gibi sol tarafımda ve sırtımda sancı bugün yine sırtım sancı yapıyor ama dün test yaptım Total HCG 1.43 çıktı

Bende 24 Mayıs'ta adet oldum 9 Haziran'da adet olacakmışım gibi sol tarafımda ve sırtımda sancı bugün yine sırtım sancı yapıyor ama dün test yaptım Total HCG 1.43 çıktı
Adet gününüzde veya sonrasında test yaptırın isterseniz . Geç döllenme olabilir

Sabah ilk idrarla yaparsani daha iyi olur. Ilk zamanlar beta hcg seviyesi dusuk oldugu icin ilk idrarla varsa daha iyi gorulur. Ben dayanamayip erkenden yapiyordum erken gebelik testi ile 2 gun once fark ettim, en net adet gunu tabi, ama bakmak isterseniz yapin testi derim

Bat tarihlerimiz aynı.. Ben 6 gün öncesinde erken gebelik testi yaptım eksiyi gördüm, bugün sabah tekrarladım yine negatif..

Şimdi de hala olmadığım için tereddütlerim devam ediyor, bence çarşamba gününe kadar bekle.
6 güne kadar gecikmeler döngüde normal kabul ediliyormuş. Eskiden 10 gün gecikince yapıyorlarmış, bizdeki bu sabırsızlıkla iyi 9 ay durmuşuz diyorum bu kadar kafaya takarsak zaten olacağı varsa da psikolojimizi bozuyoruz :)

Umarım hamilesindir, buradan paylaş haber alırsan :)

Tam diyecektim adetin gecmesini bekle diye ama testini gördüm gayet belirgin aslinda beta hcg ne cikti?

Şu an bebeğe o kadar ihtiyacım var ki umarım dediğiniz gibi geç döllenme olur sırt ağrım var hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum
Ne kadar süredir deniyorsunuz bilmiyorum ama rabbim kucağınızı boş bırakmasın . Ümitsiz olmayın .

Test yaptırdım 276 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…