Sizce testte vwr mı??

ilayda0808

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2024
14
0
1
24
Varmı sizce

Eklentiler

• 1000004760.webp
    1000004760.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 1000004738.webp
    1000004738.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 54
Bekleme çizgisi bence, zaten sarı gibi bir şey ikinci çizgi. Bat ne zaman?

Erken yapmış olabilirsin bende de böyleydi var yok gibiydi kan testinde öğrendim ozutif oldugunu Rabbım gönlüne göre versin inşallah canım

Aradan 1 saat felan geçmişti sonradan çıktı çizgisi oda silikti zaten boyasidir dedim yok diye düşündüm ama eşim kan testi yapalım dedi kan verdim teslim pozitif miş
Bende adetime 4 gün kala kaset test yaptım hiçbirşey çıkmadı. Adetime 2 gün kala aynı marka bi test daha yaptım 25 30 dakka civarı sonrası silik bir çizgi belirmiş. Şuan adet günüm bekliyorum arada bir ağrı giriyor kaşığımın tam ortasına doğru. Buraya yazdım ama herkes kuruma çizgisidir hamile değilsindir falan diyip ümidimi kırdı. Sizin belirtiniz neydi. Adet olacak gibi ağrı çektim iki gün önce falan ama şuan ara ara giren kaşık ağrım var. Merak ediyorum sizin nasıldı

Benim en büyük belirtim iştahımın çok acilmasiydi her şeyi yiyorum resmen normalde bu kadar iştahlı değilimdir bide yerken aynı zamanda kokusu beni çok rahatsız ediyordu, hem canim istiyodu hemde kokudan tiksiniyordum. Kasik ağrım benimde vardı dediğiniz gibi biranda saplanıyordu adet sancisi gibi ama hafifti inşallah hamilesiniz dir 🙏🥰

Back
X