Sizce Türkiyenin En Yakışıklısı kim ?

Türkiyenin En Yakışıklısı Sizce Kim

• Kıvanç Tatlıtuğğ <33

OY: 33 62,3%
  • Çağatay Ulusoy

OY: 10 18,9%
  • Burak Çelik

OY: 7 13,2%
  • Berk Atan

OY: 3 5,7%

• Ankete Katılan
    53
Mehmet Akif Alakurt esmerrrr severim çünküü boran ağa en sevdigim karakterdi yaa

bebek surat olmasın da uzun boy ve güçlü vucut yeterlı )) bır de gözleri güzel baksın
türkiyede en yakısıklı bana göre mehmet günsur

Türkiyenin en yakışıklı erkeği Kıvanç Tatlıtuğ. Türkiyede yakışıklı uzun boy erkek oyuncular çok fakat Kıvançın bakışları gözleri onları geride bırakıyor. Bugüne kadar tüm dizilerini izledim, hepsinde çok tatlı yakışıklı ve başarılıydı. Kurt Seyit ve Şura o kadar başarılı bir dizi olmadı onun için fakat Kurt Seyit dizisinde ki bakışlarına duruşuna bayıldım. Adamdan resmen karizma akıyor. Şu resmine bayılıyorum ne kadar karizmatik bakıyor ya.

Birde tatlı aşık bakışları bir numara

Kıvanç kim olursa olsun Türkiyenin en yakışıklı erkeği şuan, onun üzerine rakip tanımıyorum fakat ankette Kıvançttan başka diğer isimlerin hiç birini çıkaramadım. Bir sürü ünlü yakışıklı erkek varken mesela Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit ve Çağatay Ulusoy varken o ankette bulunan kişilerin isimlerini görmek beni şaşırttı.

Kime gore neye gore bana goreyse eger benim bitanecik kocam

Kocam

Onun dışında şu Filinta Mustafa dizisindeki filinta mustafa ve günahkardaki seçkin özdemir.

Filinta mustafanın gerçek adına suan google da bakamıyorum, kocam google da onu arattığımı görürse kıskançlıktan küser bana

Google da aratma o zaman, çünkü ben onun ismini biliyorum. Ismi Onur Tuna

Google da aratma o zaman, çünkü ben onun ismini biliyorum. Ismi Onur Tuna
Öğrenmiş oldum hehe :)

Geçen sene cornetto reklamlarında oynayan adam vardı ya, denizden çıkan kızın altından çıkıyo.
İkinci reklamda da şezlongdan kalkıp çocugu kovalıyo.

O adam türkiyenin en yakışıklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…