Sizce unutmak mümkün mü?

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.360
83
En Büyük KK:emir_bebek:Daha önce sizlere sormuştum evlenmeden önce kocam eskortla birlikte olmuş diye. Genital siğil çıkınca itiraf etmişti. Doktora gittim hastalık bana bulaşmamış. Eşimi çok seviyorum ama gözümü her kapattığımda ona her baktığımda sevgiliyken yaptığı ihanet geliyor. Unutmak istiyorum aklımdan çıkmıyor. Eşimde ciddi anlamda değişme var düzelme var yani yine güvenmiyorum ama hastalık bulaşması gözümü epey korkutmuş. Sorun şu ki hayatıma kaldığım yerden devam edemiyorum. Bir gün iyiysem ertesi gün sinirli oluyorum ondan nefret ediyorum en ufak sözüne bağırıp çağırıyorum. Ablalarım kardeşlerim bana bir akıl verin nasıl aklımdan atarım bu fikirleri???

Tövbeyi Allah kabul ederken biz kullanım sürekli yüze vurması çok yanlış. Bence profesyonel destek alabilirsin. Bir psikoloğa aile danışmanına git fikir sor. Tabini sadakatsizlik çok kötü. Ama düşün, hangimiz masumuz?

En Büyük KK:emir_bebek:Daha önce sizlere sormuştum evlenmeden önce kocam eskortla birlikte olmuş diye. Genital siğil çıkınca itiraf etmişti. Doktora gittim hastalık bana bulaşmamış. Eşimi çok seviyorum ama gözümü her kapattığımda ona her baktığımda sevgiliyken yaptığı ihanet geliyor. Unutmak istiyorum aklımdan çıkmıyor. Eşimde ciddi anlamda değişme var düzelme var yani yine güvenmiyorum ama hastalık bulaşması gözümü epey korkutmuş. Sorun şu ki hayatıma kaldığım yerden devam edemiyorum. Bir gün iyiysem ertesi gün sinirli oluyorum ondan nefret ediyorum en ufak sözüne bağırıp çağırıyorum. Ablalarım kardeşlerim bana bir akıl verin nasıl aklımdan atarım bu fikirleri???

o iş olduğunda sevgili iseniz, maalesef ben olsam aklımdan atamazdım... Allah size kolaylık versin.

Off aldatma varsa işin içinde unutmak çok zor, kişiden kişiye değişir tabii ama güven bir kere gidince tekrar gelmesi imkansız gibi

Tövbeyi Allah kabul ederken biz kullanım sürekli yüze vurması çok yanlış. Bence profesyonel destek alabilirsin. Bir psikoloğa aile danışmanına git fikir sor. Tabini sadakatsizlik çok kötü. Ama düşün, hangimiz masumuz?

Kim nerde tövbe etmiş
Bıdaha okuyayım

Size yemin ederim 10 sene sevgili olduk bir defa başka bir erkeğe bakmadım. Otobüste bile basımı kaldırmadım biriyle göz göze gelmemek icin. Bırakmayı beceremedim çok pişmanım dedi bir daha olmaz dedi ama gelin görün ki aklımdan çıkmıyor. Yüzüne her baktığımda yaptığı şey geliyor aklıma.

Affedemediğiniz unutamadığınız bu tarz yaşanmışlıkları zamana bırakmayın burda da defalarca okuduk çevremizde de gördük ki zaman ilaç olmuyor ,bitirmeye gücünüz varsa uzatmayın.

Para ile cinsel birliktelik yaşayan erkek kadar zavallı bir erkek çeşidi varmıdır acaba..Ben onu kıskanmazdım sanırım çaresizliğiyle alay ederdim.Bile bile niye evlendiniz ki, madem sineye çekemeyecektiniz hayatı kendinize de, ona da zindan edecektiniz,ayırsaydınız yolunuzu.Hiç bir kadın unutmaz böyle bir şeyi.

Para ile cinsel birliktelik yaşayan erkek kadar zavallı bir erkek çeşidi varmıdır acaba..Ben onu kıskanmazdım sanırım çaresizliğiyle alay ederdim.Bile bile niye evlendiniz ki madem sineye çekemeyecektiniz hayatı kendinize de ona da zindan edecektiniz,ayırsaydınız yolunuzu.Hiç bir kadın unutmaz böyle bir şeyi.

Evlendikten sonra öğrendim bilseydim asla evlenmezdim. Kendisine sordum neden anlatmadın diye. Bilseydin beni bırakırdın dedi

Evlendikten sonra öğrendim bilseydim asla evlenmezdim. Kendisine sordum neden anlatmadın diye. Bilseydin beni bırakırdın dedi
Özrü kabahatin den beter.Ne fena adamlar var ya..Zor vallahi bir ömür nasıl geçer bu iğrenç bilgi ile bilemedim.

Suan evlisin unutmaya calis belli ki pisman olmus. Bi hata yapmis zamaninda senide anliyorum bi kadin olarak insanın ister istemes cani sıkılıyo kocanın baskasina dokunmasi ama pisman olmus unutmaya calis eger unutamssan evlilik yurumez unut her kavganda basina kakma.

Temmuzda sınavım var KPSS öğrencisiyim eşim için işimi ailemi bırakıp başka şehire geldim. Şimdi ayrılmak istesem aileme nasıl söylerim?

Size yemin ederim 10 sene sevgili olduk bir defa başka bir erkeğe bakmadım. Otobüste bile basımı kaldırmadım biriyle göz göze gelmemek icin. Bırakmayı beceremedim çok pişmanım dedi bir daha olmaz dedi ama gelin görün ki aklımdan çıkmıyor. Yüzüne her baktığımda yaptığı şey geliyor aklıma.

Sadakatli olman ne kadar güzel.Düzenli gidiyormuş öyle mi? Bir kere olmuş zannettim. Gerçekten zor ama yuva yıkmakta zor. Şimdi boşan et diyen tayfa gelir hiç kolay değil bende boşandım fakat bin kere düşün ölç tart sonra karar ver. Hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim..

Yok tek sefer olmuş ben bırakmayı beceremedim yanlış yazmışım

Back
X