Sizce unutmak mümkün mü?

Sadakatli olman ne kadar güzel.Düzenli gidiyormuş öyle mi? Bir kere olmuş zannettim. Gerçekten zor ama yuva yıkmakta zor. Şimdi boşan et diyen tayfa gelir hiç kolay değil bende boşandım fakat bin kere düşün ölç tart sonra karar ver. Hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim..

Evlenebilmek için yıllarca bekledik okuduk işe girdik böyle birşeyi yaptığına hala inanamıyorum

Evlenebilmek için yıllarca bekledik okuduk işe girdik böyle birşeyi yaptığına hala inanamıyorum

anladığım kadarıyla affedebilmek istiyorsun
o zaman kendi kendine sor, ne yapsa affederim? gökyüzüne adını mı yazsın? 3 gün 3 gece ağlasın mı? sana ev mi alsın? (tabi ki örnekler çok uçuk, vurgulamak için yazdım)
ne yapsa affedersin, önce bunu kendin bul, ona da açık açık söyle, yapmasını iste

Keşke içim soğusa bir yol bulabilsem. Bu durumu kabul edip yoluna devam edebilen var mı

Sevgiliyken yapmis olmasi sizi aldatmis oldugu gercegini degistirmez ve bana gore yaptigi ihaneti unutamazsiniz...
Isin icine nefret de karismissa ,bir de sogumussaniz her sey icin cok gec diye dusunuyorum .

Yanlız şöyle bir şey de var erkeklerin çoğu evlenmeden cinsel deneyimlerini zaten yaşıyorlar.Sizinki de siz varsınız diye duygusal bir ilişki yerine bu yolu seçmiş, şanssızlığı hastalık bulaşması olmuş yoksa siz bu olay dan asla haberdar olmayacaktınız.On yıl takılmışsınız bu çok uzun bir süre,sizle bir birlikteliği yoksa o yüzden bu yolu seçmiş olabilir.Bu suçunu hafifletir mi tabiki hayır.O iktidarsız olsa siz onu aldatır mısınız hayır.O zaman eşiniz çok eşlilik ten hoşlanıyor diyebilirmiyiz bilemedim:deli:

Yanlız şöyle bir şey de var erkeklerin çoğu evlenmeden cinsel deneyimlerini zaten yaşıyorlar.Sizinki de siz varsınız diye duygusal bir ilişki yerine bu yolu seçmiş, şanssızlığı hastalık bulaşması olmuş yoksa siz bu olay dan asla haberdar olmayacaktınız.On yıl takılmışsınız sizle bir birlikteliği yoksa o yüzden bu yolu seçmiş olabilir.Bu suçunu hafifletir mi tabiki hayır.O iktidarsız olsa siz onu aldatır mısınız hayır.O zaman eşiniz çok eşlilik ten hoşlanıyor diyebilirmiyiz bilemedim:deli:

Biz evlenmeden önce birlikte olduk sıkıntı orada işte. Hayatımı sil baştan başladım işimi bıraktım dayanağım yok nasıl basa dönerim bilmiyorum

Elbet yaptığı doğru değil sevgiliyken ama geçmişe takılarak bugünü ve yarını nasıl yaşıycaz ? Hergün yaptıgı o ihaneti düşünürseniz hayatınızda da yol kat edemezsiniz en güzeli içinizde ilk önce affetme yolları arayın kendinizle konuşun aynanın karşısına geçin gözlerinizin içine bakın vee nereye kadar böyle kendinizi ilişkinizi ve hayatınızı yıpratıcagınızı sorgulayın.. unutmayın bugünün tekrarı yok kendinize ve karşınızdakine bunu yaşatmayın bu hayatta hatalarda biz insanlar için önemli olan bundan sonraki sürecteki tutumları Allah bir daha şaşırtmasın sevgiler

onceki konuna da yazmistim. Belki sana cok sacma gelicek ama sen bu adami seviyorsun. Yaptigi huyuk serefsizlik. Yuksek ihtimal evlenmeden once cinsel bir birlikteliginiz olmadi ya da yuzeyseldi o da denedi. Ya onun icin bukadar basit iste. Fiziksel bir ihtiyacini giderdi ve bunun icin suanda kopek gibi pisman. Bir kadin asla unutmaz ama affeder.
Cift terapisine gidin, sevecegin ve guvendigin bir kadin dogum druna devam et. Hayatina devam et edebildigin kadar.
Ama sevmiyorsan ne ailen ne 10vyil ne de emekler seni zerre baglamasin.

Biz evlenmeden önce birlikte olduk sıkıntı orada işte. Hayatımı sil baştan başladım işimi bıraktım dayanağım yok nasıl basa dönerim bilmiyorum
O zaman çok fena canım :olamaz:Bile isteye resmen sizi aldatmış.Yani o sadık bir adam değil.Umarım bir daha yapmaz ne diyeyim:olamaz:

onceki konuna da yazmistim. Belki sana cok sacma gelicek ama sen bu adami seviyorsun. Yaptigi huyuk serefsizlik. Yuksek ihtimal evlenmeden once cinsel bir birlikteliginiz olmadi ya da yuzeyseldi o da denedi. Ya onun icin bukadar basit iste. Fiziksel bir ihtiyacini giderdi ve bunun icin suanda kopek gibi pisman. Bir kadin asla unutmaz ama affeder.
Cift terapisine gidin, sevecegin ve guvendigin bir kadin dogum druna devam et. Hayatina devam et edebildigin kadar.
Ama sevmiyorsan ne ailen ne 10vyil ne de emekler seni zerre baglamasin.

Valla çok seviyorum yalan söyleyemem ama bu yaptıklarını unutturmuyor kendi kendime bir yol bulamadım Soruyorum neden yaptın diye bende bilmiyorum diyor. Kendimi eksik hissetmeye başladım benden mi soğudun diyorum sacmalama diyor bilemedim ne yapacağımı

Valla çok seviyorum yalan söyleyemem ama bu yaptıklarını unutturmuyor kendi kendime bir yol bulamadım Soruyorum neden yaptın diye bende bilmiyorum diyor. Kendimi eksik hissetmeye başladım benden mi soğudun diyorum sacmalama diyor bilemedim ne yapacağımı
O kadar derin dusunme. Erkekler de sadec acma kapama dugmesi var. Basit dusunuyorlar. Onun seni sevdigini dusunuyorsan beraber cift terapisine gidin. Ya da 1 hafta beraber tatile gidin

O kadar derin dusunme. Erkekler de sadec acma kapama dugmesi var. Basit dusunuyorlar. Onun seni sevdigini dusunuyorsan beraber cift terapisine gidin. Ya da 1 hafta beraber tatile gidin

Çift terapisi olabilir bu konuyu onunla paylaşacağım

Ben olsam boşanma davası açar hastalık bulaştırdıgı içinde yüklü tazminat davası açardım. Siz ona gençliğinizi vermişsiniz sadakatinizi vermişsiniz o da gidip size bu kazıgı atıyor

Evlenmeden önce cinsel hayatınız varsa eşinizin yaptığı tam olarak aldatma malesef. Buna başka bir şey denilemez. Ben affedemezdim
Evlenince sünger çekilmiyor ki.
Peki evli kalırsanız sana geçmemesi için ne yapman gerekiyor?

Hiç bilmiyorum bulaşma olmadı sadece test kaldı bende siğil yok doktor kontrolüne gittşm.

Back
X