merhaba arkadaşlar;
Arkadaşımın bir önerisiyle aranıza yeni katıldım,fikirlerinize ve düşüncelerinize baya bir ihtiyacım olacak :)
benimde aslında kendimce sonlandıramadığım küçük bir hikayem var.3 ay kadar önce yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim bitti,ayrılığımızın sinyalleri onun askere gitme kararıyla başladı,askere gitmeden 2 hafta önce kadar bu zamana kadar hiçbir problem olmamasına rağmen,kendini benden fazlasıyla uzaklaştırmış,ve ben aramadığım sürece hiçbirşekilde aramıyor,bambaşka bir insan olmuştu
askerlik psikolojisi deyip,özveriyle davranıp,bir şekilde düzeltmiştim ilişkimizi.ama sanki çok öncesinden benden ayrılmayı kafasına koymuş,bir türlü eskisi gibi olamıyorduk,yerli yersiz kıskançlıklar yapıp,benımle tartışmalara giriyordu,ve bir gun hatta bana 2 yıl geçmesine rağmen bana güvenmediğini söylemişti,düşünebiliyormusunuz
ona karşı hiçbir hata,yalan ve sadık olmama rağmen,yanı kısacası 3 ay önce benı arayıp,tekrar ilişkimizi kurtarmak adına ona nedenlerini sorduğumda,benımle ilerde mutlu olamayacağını,kısa bir süre benımle görüşmek istemediğini belirtti,haketmediğim bu laflar karşısında tamamıyla bitirdim bu ilişkiyi.o gunden sonra hiçbirşekilde arayıp sormadı beni.Ben bu durumu halen kabullenemiyorum,birbirine gerçekten değer veren,seven iki insan,ne yapacağımı bilmiyorum bundan sonrasında 
Arkadaşımın bir önerisiyle aranıza yeni katıldım,fikirlerinize ve düşüncelerinize baya bir ihtiyacım olacak :)
benimde aslında kendimce sonlandıramadığım küçük bir hikayem var.3 ay kadar önce yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim bitti,ayrılığımızın sinyalleri onun askere gitme kararıyla başladı,askere gitmeden 2 hafta önce kadar bu zamana kadar hiçbir problem olmamasına rağmen,kendini benden fazlasıyla uzaklaştırmış,ve ben aramadığım sürece hiçbirşekilde aramıyor,bambaşka bir insan olmuştu