• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce uyumlu muyuz?

busradnd

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
8
merhaba kizlar, astrolojiye ne kadar inanirsiniz bilmiyorum ama ben biraz inaniyorum. soyle ki ozellikle ask ve evlilikte gunes burcu, yukselen burcundan cok venus burcunun onemli oldugunu gormustum bi yerde(bu konularda bilgisi olan biri belki daha iyi bilir ama). benim burcum koc, yukselenim yengec ay burcum da kova. onun burcu ikizler, yukseleni yengec, ay burcu balik venus burcu da boga(bu sanirim iyi bisey?) benim venus burcum da koc(bu kotu bisi sanirim genelde onlari iliskide tutmak zordur diye okumustum) sizce biz ne kadar uyumluyuz ne kadar gotururuz bu konularda bilgisi olanlar goruslerini yazabilir mi? bilgisi olmayan kendi deneyimlerini de yazabilir(sevgili ya da exinin bildigi burclari ve yasadiklari ile ilgili). boylece bi bilgi havuzu olur elimizde kiyaslayip cikarim yapariz, tartisiriz. belki burca gore degil de insana gore degisiyordur ama ben unlulerden ve “kocan da adam” cikti dedigimiz insanlara baktigimda genelde venusunun boga yengec vs oldugunu gordum mesela kenan imirzalioglu gibi ama kanye west gibi biri de bu grupta cikti sasirdim. sizin gorusleriniz neler?

merhaba kizlar, astrolojiye ne kadar inanirsiniz bilmiyorum ama ben biraz inaniyorum. soyle ki ozellikle ask ve evlilikte gunes burcu, yukselen burcundan cok venus burcunun onemli oldugunu gormustum bi yerde(bu konularda bilgisi olan biri belki daha iyi bilir ama). benim burcum koc, yukselenim yengec ay burcum da kova. onun burcu ikizler, yukseleni yengec, ay burcu balik venus burcu da boga(bu sanirim iyi bisey?) benim venus burcum da koc(bu kotu bisi sanirim genelde onlari iliskide tutmak zordur diye okumustum) sizce biz ne kadar uyumluyuz ne kadar gotururuz bu konularda bilgisi olanlar goruslerini yazabilir mi? bilgisi olmayan kendi deneyimlerini de yazabilir(sevgili ya da exinin bildigi burclari ve yasadiklari ile ilgili). boylece bi bilgi havuzu olur elimizde kiyaslayip cikarim yapariz, tartisiriz. belki burca gore degil de insana gore degisiyordur ama ben unlulerden ve “kocan da adam” cikti dedigimiz insanlara baktigimda genelde venusunun boga yengec vs oldugunu gordum mesela kenan imirzalioglu gibi ama kanye west gibi biri de bu grupta cikti sasirdim. sizin gorusleriniz neler?
Çokta şeyyapmamak lazım. Bu adamdan olmaz dediğiniz adamdan da oluyor. Hayatımın aşkı bu diyenlerden de boşanan çok malesef. Hayat şartları insanları değiştiriyor.

Çokta şeyyapmamak lazım. Bu adamdan olmaz dediğiniz adamdan da oluyor. Hayatımın aşkı bu diyenlerden de boşanan çok malesef. Hayat şartları insanları değiştiriyor.
haklisiniz ya belli de olmuyor:(

Ben başak eşim kova bir tek bunu biliyorum. Gayet iyi anlaşıyoruz birazcık zıt karakterleriz ama bence bizi uyumlu yapan da bu

Burçlara inanmak başka evleneceğin,hoşlandığın adamı burcuna göre seçmek başka.Karakterini, doğduğu aileyi,çevreyi,yaşam koşullarını,yaşanmışlıkları,deneyimleri bir kenara atıp "onun ay burcu şu,güneşi bu yükseleni ahanda o "diye adam mı seçilir????

Astroseek sitesine üye olarak, partner haritalarınızı inceleyebilirsiniz. Hatta verileri yz üzerinden analiz ettirebilirsiniz ama elbette hobi ya da ne bileyim ilgili alanı gibi yaklaşmalısınız sonuçta bilimsel bir kanıt yok ve herkes kendine özeldir. Astrolojiyle hareket edemeyiz.

dogum tarihlerinizi saatlerinizi chatgptye yaz detayli sinastri yorumu iste - o yorumlar zaten

Inanmiyorum aya yildiza vs.
Iyi vakit gecirip cevresini ailesini taniyin halini hareketini takip edin ay yildiz napiversin temeli saglam degilse

Astrolojiye inanan var mı ben inanıyorumdan sonrasını okumadım “ kendini bir şeylere inandırmak için “ methiyeler düzmüşsün .
Astrolojiye nasıl inanırsın mesela burç yorumlarına bakarsın sevdiğinin insanın burç yorumuna bakarsın merkür neyi etkiliyor vs uyum olur mu vs . Bu dur bi adam için bütün astrolojiyle kafayı bozmazsın . Kendine saygısı olan yapmaz yani .

Back
X